Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Цифровая электронная фоторамка Frameo 10.1 дюймов, Сенсорный дисплей с экраном 1280x800 с WiFI и встроенной картой памяти 32GB Черный

Оценка пользователей 4.9/5
  • Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Brown

Рамка вартує свого. Достатня роздільна здатність, яскравість, багато налаштувань.
    Доступ до додатку тільки після реєстрації аккаунта, що є мінусом. Матриця має більш світлі зони, які видно лише на однотонному зображені, особливо чорного кольору.

Достоинства:
    Універсальність, ціна, налаштування, керування
    Недостатки:
    Обов'язкова реєстрація, якщо хочете додаток
  • Антоніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Для подарунку чудовий варіант.
    Цифрову фоторамку купувала на подарунок, подарунком дуже задоволені.
    Продавець дуже швидко доставив.

Достоинства:
    Легка в налаштуванні
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Ярослав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Brown

Налаштування легке, деякі функції доступні лише за підпискою. Продавець швидко надіслав товар

Достоинства:
    Налаштування
    Недостатки:
    Підписка
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Все чудово. Але вже в процесі використання дізнався що рамка вимагає штатного відключення. І це в наш час коли можливі тимчасові раптові короткочасні відключення. До блока живлення питань не маю. Але чи не вийде з ладу сама рамка? І що тоді з нею робити?

Достоинства:
    Проста і легка в налаштуванні
    Недостатки:
    Нема вбудованої батареї хоча для штатної зупинки пристрою.
  • артем р***

Все добре

• Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Брали бабусі на ювілей.Цифрова рамка чудова,якісна з сенсорним керуванням WiFi. Передає фото і відео в режимі реального часу. Дуже зручно дивитись на великому екрані фото і відео.Покупкою задоволена.Бабуся в захваті.Все добре

Достоинства:
    Швидка доставка.Якісна річ.Зручна у користуванні.Передача фото і відео за секунду у реальному часі. Чітке зображення.Все ок.

• Роман Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Рамка працює справно вже місяць. Не гальмує, фото і відео відтворює добре. Можна віддалено закидувати в неї фото з телефона - зручно. Бабуся розібралася швидко.

Достоинства:
    Віддалене завантаження фото, просто і якісно.
    • Продавец  MARITIM

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Чудова рамка, гарна ідея для подарунку

Достоинства:
    Все добре працює
    Недостатки:
    Іноді не з першого разу підключається до вайфай
    • Продавец  MARITIM

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Brown

Очень качественный товар. Покупала на подарок мужу. Рекомендую!!!!

• Юра О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Все супер. Товар відправили дуже швидко то вчасно. Хороший продавець. Рекомендую.

Достоинства:
    Швидка комунікація. Вигідна цінова пропозиція
    Недостатки:
    Не побачив.
    • Продавец  MARITIM

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Надійшла швидко як і просив, дякую Постачальнику. Має гарне зображення, доволі проста в налаштуваннях, має можливість додавати фото віддалено через застосунок.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Фоторамку купувала на подарунок, іменинник задоволений.

Достоинства:
    Тепер улюблені фотографії перед вами, не потрібно їх шукати в телефоні чи комп'ютері.
    Недостатки:
    Поки не має
    • Продавец  MARITIM

• Iryna L***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Супер подарок для родителей или близких людей, если вы на расстоянии!

Достоинства:
    Простой софт, легкий в настройке и использовании. Все в соответствии с описанием и фото.
    Недостатки:
    не обнаружено
  • Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Чудова рамка. Досить швидко працює. Гарне зображення. Зручний та інтуїтивно зрозумілий додаток.
    Прийшло все ціле та якісно запаковане.

Достоинства:
    Швидка. Зручна. Якісне зображення.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Ніна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Фоторамка хорошої якості та сучасний дизайн, який доповнює інтерʼєр. Зручна у користуванні, багатофункційна. Чудовий подарунок від дітей, я задоволена. Швидко доставлено за вказаною адресою. Рекомендую!

Достоинства:
    Багато

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Якість фоторамки чудова, виглядає навіть краще, ніж на фото.

Достоинства:
    Обслуговування на високому рівні: швидко зв’язались, допомогли з вибором і оперативно відправили. Рекомендую магазин!

• Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Рамка чудова, брали на подарунок, зрозумілий інтерфейс, багато додаткових опцій, таких як під'єднання до wi fi та можливість ділитися фото .

Достоинства:
    Легка та зрозуміла у використанні
    • Продавец  MARITIM

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Рамочка чудова, брали і собі і на подарунки , всі користуються , дуже задоволенні ) Доставка швидка, дякуємо !

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Рамка дуже зручна у використанні, легко надсилати фото через додаток, є режим сну та показ часу. Єдине — погано реагує на вимкнення електрики. Загалом задоволені!

Достоинства:
    • Легко підключати та надсилати фото через додаток. • Показує час та підтримує різні режими перегляду фото й відео. • Можна налаштувати автоматичне вмикання/вимкнення (режим сну). • Зручна для постійного використання.
    Недостатки:
    • Потрібно вручну вимикати при відключенні електрики. • Немає автономної роботи від батарейок чи акумулятора.
    • Продавец  MARITIM

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Доброго дня , брала фоторамку у подарунок для матусі , все дуже сподобалось , гарні та яскраві фото, легка у використанні )

Недостатки:
    Недоліків не виявлено )
    • Продавец  MARITIM

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Все підійшло супер.Гарна якість екрану

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Гарна фото рамка, світить яскраво та чітке зображенн.

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Брала на подарунок. Все чудово.

Достоинства:
    !!!
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  MARITIM

• Олексій

Гарна рамка

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Купувала цю цифрову рамку на подарунок сестрі. Вона дуже задоволена. Замовлення оформили дуже швидко, я просила на певну дату, тому ще і прискорили відправлення. Рекомендую і товар і продавців.

Достоинства:
    Зручна
    • Продавец  MARITIM

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Дуже зручна та класна рамка , має гарну якість передачі картинки , має багато різних режимів , можна розмістити будь де у будь якому положенні.

Достоинства:
    Компактна , зручна , зрозуміла у користуванні , гарно вписується в інтер'єр

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Рамка прийшла у хорошому стані, опис відповідає реальності)
    Швидка доставка

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Дякую, все добре! Рамка прийшла хороша і відповідає всім заявленим характеристикам. Товаром задоволений!

Достоинства:
    Хороша ціна при належній якості
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  MARITIM

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Рамку доставили бистро. Дуже сподобалась працюе гарно.
    Дякую

Достоинства:
    Все добре

• Валентина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Не встигла насолодитись, рамка вже не працює.

Недостатки:
    Пропрацювала не довго.
    Не рекомендую
  • Черный В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoziGoods. Цвет: Black

Покупал в подарок. Есть функции вывода информации по погоде и текущее время. После отключений света, время не сбивается. Подарком очень довольны.

Достоинства:
    Удобная для просмотра фото.
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Купили на подарунок. Все сподобалось. Є мінус, людина не може працювати тому що тепер постійно дивиться на фотки.

Достоинства:
    Ціна, брали по акції. Якість

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Купувала на подарунок. Якісь супер. Просте управління.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, якість зображення . Бере відео
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  MARITIM

• Спинова Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Купувала електронну фоторамку батькам на подарунок. Всі залишилися дуже задоволені. Проста у використанні, гарна якість фото, гарний дизайн самої рамки. Продавець відправив замовлення в той же самий день, пояснив, як працює фоторамка. Рекомендую!

Достоинства:
    Проста у використанні, гарний дизайн.
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Продавец  MARITIM

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Купували електронну фоторамку — залишилися дуже задоволені покупкою! Гарна якість, стильний дизайн, просте та зрозуміле налаштування. Фото виглядають яскраво й чітко. Продавець швидко відправив замовлення, все було добре запаковано. Дякуємо, із задоволенням рекомендуємо!

Достоинства:
    Якість, гарно вписується в інтерʼєр
    Недостатки:
    Не знайшли поки що
    • Продавец  MARITIM

• Євгеній О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: White

Товар хороший, але роздільна здатність в описі і в характеристиках не збігаються