- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 36/38
Дуже хороші ласти. Хлопчику 9 років, все добре.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що ласти Renvo Frio підійшли за розміром та оправдала очікування. Бажаємо тільки гарного настрою від занять у воді.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Синий. Размер: 30/32
Хороші ласти
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kvartal S. Цвет: Синий. Размер: 33/35
класні ласти, від мене респект за них, син задоволений!
- Продавец Kvartal S
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам усе сподобалося та ви залишилися задоволені.
Нам дуже приємно)
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: 36/38
зовсім не тиснут, дитина довольна, сказала, що все сподобалось, хоча купили трохи на виріст. дякую!
- Достоинства:
- класний матеріал
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємно чути, що ласти Renvo Frio виявились зручними та підійшли Вашій дитині. Бажаємо тільки позитивних вражень у воді!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Разноцветный. Размер: 30/32
Товар відповідає опису. Якість хороша
- Волчанова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сине-голубой. Размер: 24/26
Ласти на малюка 4 років, трошки більші ніж нога, але практично немає дискомфорту при використанні. Купували для басейну. Йому дуже сподобались, вони мʼякі, зручні, гарні на вигляд. По опису і в реалі все зійшлось. Дякую)
- Достоинства:
- Ціна і якість хороші
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за такий теплий відгук. Приємно чути, що ласти Renvo Frio сподобались Вам та підійшли дитині, головне щоб в них було комфортно. Бажаємо щоб тренування проходили тільки з задоволенням і ласти служили довго.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 36/38
Погана розмірна сітка. 33-35 впритик, а 36-37 вже завеликі :(
Представник постачальникаChatGPT сказал:
Дякуємо за відгук. Шкода, що розмірна сітка виявилася незручною, дійсно, іноді між суміжними розмірами є відчутна різниця, особливо у дитячих моделях. Можна додатково спробувати використовувати тонкі аквашкарпетки- вони забезпечать комфорт і кращу посадку. Бажаємо зручного плавання та гарних результатів у воді!
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: 30/32
Хороші ласти, купляла дитині за рекомендацією тренера.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що ласти сподобалися та пройшли перевірку тренером, для нас це хороший знак щодо якості. Бажаємо дитині легких і ефективних тренувань!
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: 30/32
Швидко доставили, гарні та якісні ласти.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не знайшли
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Приємно знати, що ласти швидко доставили й вони сподобалися за якістю та ціною. Бажаємо комфортного плавання і гарних результатів на тренуваннях чи відпочинку у воді!
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: 24/26
Дуже сподобалися , по якості , не тверді, приємні, тільки з розміром тяжко , у моєї доньки 27,5р. Замовила найменші і вони якраз
- Достоинства:
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Радий, що ласти сподобалися за якістю та зручністю у використанні. З розмірами справді іноді буває складність, особливо коли, навіть, світові виробники в одному і тому ж розміру мужуть відрізнятись більше чим на см по довжині; саме з цієй причини рекомендуємо обирати саме по довжині стопи в см, зазделегіть вірно її вимірявши. Добре, що обраний Вами розмір підійшов доньці якраз. Бажаємо комфортних тренувань і легкого плавання!
- Ярослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 27/29
Супер, ідеально по ціні якості
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Радий, що ласти Вам сподобались. Бажаємо ефективних тренувань і задоволення від плавання.
- Вікторія К***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: 33/35
Вітаю!
Купляли розмір 33/35 на розмір ніжки - 34, дуже мало мірять!!!
Дитині натирають після одного використання в басейні.
На жаль, не може продовжувати користуватись.
Представник постачальникаДобрий день, дуже шкода, що ласти не підійшли за розміром. Ми не рекомендуємо "опиратись" при виборі ласт на розмір взуття, так як 34р в різних виробників може мати різну реальну довжину в см (інколи різниця 2-3 см), саме через це і додали розмірну сітку ласт в см по стопі, щоб збільшити вірогідність підбору "з першого разу". Рекомендуємо завжди користуватись розмірною сіткою від виробника та робити примірку при отриманні. Сподіваємось, що Ви знайдете ласти, які підійдуть Вашій дитині ідеально.
- Ирина К***Продавец: Rozetka. Цвет: Сине-голубой. Размер: 30/32
Брала дитині для тренування в басейні. На стопу 24 см брала розмір М. На вигляд гарні, яскраві, здавалися якісними, досить важкі. Але лопнули в зоні пальців за 2 місяці використання.
- Достоинства:
- Недорогі, мають гарний вигляд.
- Недостатки:
- Порвались через 2 місяці активних тренувань.
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Зона біля пальців є найбільш навантаженою і якщо трапляються там розриви- в більшості випадків це через механічне пошкодження внаслідок загину їх при "необрежній" ходьбі або при "невдалому" відштовхуванні від бортику басейну при якому ластою зачепляються за поверхню і вони сильно загинаються в протилежну сторону. Дана модель може витримати великі подібні навантаження, але рекомендуємо звернути увагу на більш жорстку модель короткі ласти Renvo Criz. Бажаємо комфортних тренувань та високих результатів.
- Олексій Я***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: 30/32
Зробили замовлення на акційний товар, менеджери самі відмінили, навіть не повідомили.
- Недостатки:
- Всі