- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Маю 2 таких. Як чугунні сковорідки вони чудові, якщо вмієте користуватися. Але ці деревʼяні ручки це провал. Вони постійно підгорають зі сторони сковорідки, обвуглюються знизу і їх доводиться підтягувати. Якщо десь забути сковорідку на вогні, або поставити малу сковорідку на великий вогонь - ручка згорає зовсім і її треба замінювати.
- Недостатки:
- Деревʼяна ручка
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Горить, димить, має неприємний запах коли щось готуєте. Я вже і кип'ятив і випаровував, олію прожарював. ВСЕ ОДНО НЕПРИЄМНО ПАХНЕ, ТА ДИМИТЬ. Коли витираєш то рушник або серветка чорні . Щось жариш, то воно пристає до сковороди, прилипає, видираєш. Потім драєш сковороду до ранку. Ще рука криво, не зручно, з руки вискільза.
- Достоинства:
- НЕ МАЄ
- Недостатки:
- НЕ РЕКОМЕНДУЮ
- наталія м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Не сподобалась
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зробила все по інструкції,але все прилипає,іржа на дні зовні
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Коробка навіть гарна. Ручка прикручується довгим болтом. В комплекті дають ключик шестигранний. Дякую виробнику. Ручка гарна з натурального дерева. Дуже приємно користуватися натуральними матеріалами в час коли все з пластику. Чавун теж натуральний матеріал. Важкий. Обережно ставте на скляну плиту. Магніт чіпляється усюди, якщо перевіряти. На індукційній плиті - працює, нагрівається.
- Достоинства:
- Екологічна, натуральна, безпечна, гарна ручка, оптимальний розмір.
- Недостатки:
- Важка, але чугун не може бути легким.
- Вася Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Купив місяць тому, покотилася іржею за пару тижннів, ще є недоліки з ручкою неможливо дотягнути і фарба здерлася
- Недостатки:
- Іржа, ручка, фарба
- Віта М***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 20
Сковорідка чудова,все як в описі.Рекомендую)))
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kradio&k. Диаметр: 20
Погана
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сходить фарба і ручку неможна дотягнути
- Тимур Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Чудова Сковорода
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені сковородою BRIZOLL Optima. Бажаємо вам приємного та довготривалого користування!
TM BRIZOLL.
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Чудова сковорода
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Радий, що ви залишилися задоволені сковородою. Бажаємо смачних страв і приємного користування!
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Треба призвичаїтись, щоб на ній готувати.
- Достоинства:
- Вічна. Прогрівається уся поверхня.
- Недостатки:
- Важкувата. Якщо не витирати і ставити у мокре місце, то починає іржавіти
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Щоб уникнути появи іржі, після миття рекомендуємо ретельно висушувати посуд і зберігати його у сухому місці, за потреби змащуючи тонким шаром олії. Це допоможе зберегти його у відмінному стані на довгі роки.
- Нікіта У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Гарна Сковорода але чия не вмію готувати чи така Сковорода, картоплю та яйце посмажити не можна бо пригорає
А ось картопля тушкована з мʼясом виходить дуже смачною. Для смаження картоплі, яєць і т.д рекомендую не чавунну, але для довготривалого тушкування те що треба- Недостатки:
- Пригорає їжа
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Чавунна сковорода без антипригарного покриття вимагає певного догляду й правильного нагріву перед смаженням. Якщо їжа пригорає, це може бути пов’язано з недостатнім прогріванням сковороди або використанням недостатньої кількості олії. Для смаження яєць або картоплі рекомендуємо добре розігріти сковороду та попередньо змащувати її тонким шаром олії.
Для тушкування чавун справді ідеально підходить, і приємно чути, що страва вам сподобалась.
TM BRIZOLL.
- Катерина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Вирішила спробувати чавунну сковорідку, наскільки я зрозуміла тепер не потрібно прокалювати її з сіллю чи без, помити і висушити, змастити олією, перед першим використанням розігріти 5хв. Так написано в інструкції. Так і зробила, все добре. За нею необхідний догляд, не залишати мокрою і бажано змащувати тонким шаром олії після миття і сушіння і буде вам щастя)) Але потрібно мати і не чавунну, бо наприклад різні соуси чи щось з кислинкою не варто готувати у чавуні.
Сковорода хороша, важка, трохи чути металом на початку. Загалом покупкою задоволена. Яєчня до речі смачніша на ній, мені так здалося)
Тут можна не переживати за покриття, але потрібно пильнувати, щоб не поржавіла)- Достоинства:
- Надійність, вартість, довговічність
- Недостатки:
- Якщо не пильнувати, поржавіє.
Представник постачальникаПривіт! Дякуємо за ваш детальний відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою та належно доглядаєте за чавунною сковородою. Дійсно, правильний догляд — ключ до довговічності та гарних результатів у приготуванні. Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи побажання, будь ласка, звертайтеся до нас.
[email protected]
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Не сковорода, а жах. Перед першим використанням зробив все по інструкції. Їжа все рівно пристає, яйце не можливо пожарити.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Безліч
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Do_domu. Диаметр: 24
Загалом, хороша сковорідка для певних завдань. Ідеально для смаженої картоплі, овочів та соусів. Не дуже для яєшні, млинців, якщо порівнювати з тефлоном.
Процедура підготовки після покупики не складна - покрити олією та запекти в духовці. Може бути багато диму, але це не критично. В ютюбі є багато інструкцій на цю тему. При високій температурі, олія полімеризується та покриває чавун антипригарним покриттям.
Не варто залишати в ній воду, чи рідкі соуси, бо може поржавіти. В посудомийці не мив, не скажу, але імовірно не варто цього робити, бо вода для цієї сковорідки це ворог. Вона легко миється, якщо це робити одразу після використання.- Достоинства:
- Швидко нагрівається, не псується від високої температури
- Недостатки:
- Димить, важка, потребує особливого догляду. Ручка на кришці в дуже дешевому виконанні, трохи зіпсувала загальне враження, але це не критично.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Замовлення прийшло швидко.
- Достоинства:
- Переваг наразі не знайшла.
- Недостатки:
- Важка,пристає все!Ціна не відповідає якості!
- Сергій В***
Звісно вона важка - це чавун! Нічого не пристає до неї, якщо правильно користуватись!
- Олена
Вага ж наче у хар-ках є . Навіщо ви замовляєете чавунну сковороду якщо не знаєте як нею користуватись? на розетці величезний асортимент штампованого посуду з покриттям антипригарним
- Андрей З***
Ви замовили чавуну тяжку сковорідку і отримали таку), щодо пригорання - то ви просто не вміїте нею користуватись, подивіться, як її потрібно обробити перед використанням і буде вам щастя)
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Отримав сьогодні цю сковороду. Швидкість оформленя і доставки все ОК , а от якість виробу викликає питання . На внутрішніх бічних поверхнях видно сліди не рівного лиття , отвір для кріплення ручки зроблено не семетрично і змонтована ручка виглядає криво .
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Придбали пательню менше місяця тому, спочатку почали з'являтися просто якісь плями, а нещодавно зовсім вся покрилася іржею
- Недостатки:
- Вся покрилася іржею після декількох тижнів використання
- Олег М***
Перед першим застосуванням чавунну сковороду потрібно ретельно вимити теплою водою, витерти м'якою ганчіркою і добре пропекти, далі
використовують льняну олію, її треба буквально декілька крапель, теплу сковорідку ретельно натріть всю повністю не ворсистою натуральною тканиною, з від'єднаною ручкою поставте догори дном на решітку в духовку на мах температуру на 1 годину і все.
Не залишайте готову їжу в сковороді,
мити теплою водою з мочалкою, ніяких миючих засобів, потім витерти воду.
Я маю три чавунних сковороди і казан,
і не маю жодних проблем.
Чавунний посуд це Супер, натуральний і майже вічний! - Мирослава Є***
Чавунні сковорідки іржавіють, якщо лишати вологими чи мокрими. Можливо, ви неправильно доглядали за нею
- ОльгаПродавец: Rozetka. Диаметр: 20
неудачная ручка
- Достоинства:
- не пригорает
- Недостатки:
- деревянная ручка расположена очень близко к чугунному креплению и поэтому нагревается, дерево со временем сгорает. После года эксплуатация ручка не держит сковородку, болтается.
Представник постачальникаПривіт! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ви зіткнулися з проблемою з ручкою. Ми врахуємо ваше зауваження щодо конструкції і працюватимемо над покращенням в майбутньому. Щоб уникнути перегріву ручки, ми рекомендуємо використовувати середню температуру при приготуванні або обережно контролювати нагрів. Якщо у вас є ще питання або потрібна допомога, будь ласка, звертайтеся на **[email protected]**, і ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.
[email protected]