- валерий о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
В розетку вилка від праски не влазить, довелося розсведлити, шнур короткий, сама прасувальна дошка нестабільна, гойдається.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Якщо ви шукаєте міцну, зручну та функціональну дошку для регулярного користування, ця модель - хороший вибір. Для щоденного використання в сім’ї з дітьми або великою кількістю білизни - однозначно рекомендую. Стійка та масивна) це те що я шукала
Анна, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Вітаю! Залишу тут я наш перший день прасуваня. Все починалось з посмішки на обличчі дошка широка, устійчова. Стоїш прасуєш і тут бац всигаєш схватити праску і вуаля, дошка лежить на твоїх ногах на підлозі... Виконали повернення. Кошти Повернули. Хочемо таку ж саму придбати. А без брака, цілу не пошкодженну, не косу, не криву. Відправити можна, а?
- Достоинства:
- Дошка шикарна, широка, устійчива, але...
- Недостатки:
- Прийшла з браком!
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Товар 2 рази замовляла з повною оплатою, і кожного разу скасовував магазин замовлення бо відсутня оплата. Це при тому, що карта була додана і я очікувала списання за товар. Третій раз хотіла замовити, вже пише товар відсутній, хоча блін не сайті є в наявності і по знижці. Ви там визначтесь і не треба вводити в оману і тратити час клієнта!!
- Достоинства:
- Недостатки: