Отзывы покупателей о Укачивающий центр Mastela (москитная сетка, музыка, 7 режимов укачивания, таймер, bluetooth) 8301

Оценка пользователей 4.45/5
  • Аня Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-Market

При несправності не надали допомогу, та відмовили у заміні деталі. Не рекомендую!

• Продавец  P-Market

Анно, Вас попросили надати інформацію, щоб оформити заявку і знайти рішення. Фіксатор вийшов зі свого місця і провалився у трубку. Вам запропонували варіанти спробувати витягнути цей фіксатор. Як варіант, можна відправити запчастину, яка зламалась при збірці. Але для того, щоб ми могли знайти рішення Від Вас потрібна інформація. Відмовили у заміні товару, пошкодженого при збірці/ використанні. Замінити запчастину можна, але потрібна інформація від Вас, а Ви просто переставли відповідати у чаті.

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Оперативний і зручний магазин.
    Крісло сподобалось.
    Дуже дякуємо!

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Все сподобалось.Обслуговування, швидка доставка, якість товару гарна. Власниця оцінила на відмінно. Дякуємо.

• Евгения Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Чудовий товар. Отримали швидко, все працює, вигляд як на картинці. Дякую все сподобалось.

• Иванна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Прийшов центр вчасно, все як в описі до нього. У нас двійнятка, то це дуже класний помічник. Маляткам подобається засинати в ньому. Центр тихий, музика мелодійна.

Достоинства:
    Класний помічник батькам.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Іванна Ф***

Так вийшло що зламався штекер проводу. Спитала у продавця чи можна купити окремо додатково, сказав що ні. От і думайте потрібно такий центр купувати, щоб просто стояв пилився. Доречі на питання продавцеві який розмір штекера просто відморозився

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Швидко відправили, все прийшло справне. Задоволена, все гарно працює

Достоинства:
    Підійшло моїй дитині
    Недостатки:
    Не має
  • Игорь К***

Дуже мала амплитуда. 5 режимів а по факту лише 1. Можливо брак товару

Достоинства:
    Якість продукта
    Недостатки:
    Мала амплітуда, не заколихує а замотує дитя.
  • Маряна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Задоволені на всі 100 покупкою) Гарно працює.Класно що можна підєднатися і свою музику включити.Можна тепер випити кави спокійно)

• Иван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Легко збирається, надійний у використанні, з функцією блютуз. Дуже сподобався

Достоинства:
    Блютуз, компактність.
  • Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Заколисуючий центр сподобався! Плавне заколихування, приємні матеріали – все на висоті. Спочатку хвилювалася, що донечці не сподобається, але вона не лише із задоволенням гойдається, а й одного разу заснула, користуємся тільки тиждень. Очікування повністю виправдані!

• Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Дуже класний заколисуючий центр. Сподобався функціонал, особливо те що він колихає зі сторони в сторону, має хорошу амплітуду колихання. Якість товару повністю відповідає ціні, центр сподобався всім