Отзывы покупателей о Противоударный ударопрочный чехол Camshield Army Ring для Xiaomi 14T Синий / Navy

Код:  493419459
  • Отзывы про товар продавца E.P.E
  • Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E.P.E. Цвет: Army green

Чохол чудовий, не бачу недоліки

• Сулейман І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: Black

Доброго дня. Замовив чохол даного типу чорного кольору, але він не підходить в зоні камер, рамка на чохлі зміщена та добре не прилягає до телефона. Шкода що такий є брак.

Достоинства:
    Гарний та зручний на вигляд
    Недостатки:
    Не підходить під заявлений телефон
    • Продавец  ALAL

Добрий день! Нам дуже шкода, що така ситуація виникла. Ми постараємося якомога швидше розібратися і знайти найкраще рішення для вас.

• Сулейман І***

Після заміни чохла, що не підходив, від продавця, чохол добре сидить та виглядає на телефоні. Дякую

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: Army green

Чохол з виду гарний але не підходить для Xiaomi 14t хоча на упаковці наліпка Xiaomi 14t ! Перед тим як забирати рекомендую перевірити ! Рамка під камеру зміщена у чохлі до верху і коли вдягаєш на телефон не дає йому повністю зайти !!!

Достоинства:
    Чохол гарний!
    Недостатки:
    Не підходить на Xiaomi 14t
    • Продавец  ALAL

Добрий день! Нам дуже шкода, що така ситуація виникла. Написали вам для її вирішення.

• Андрей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: Grey

В цілому чохол не поганий , підійшов чітко . За тиждень користування фарба не стерлася .

Достоинства:
    Товсті стінки , передні бортики трохи виходять над екраном що може запобігти розбиття екрану
    Недостатки:
    Фарба трохи слизька , іноді здається що телефон вислизне , якщо користуватися жестами - бортики над екраном трохи заважають , кришка що ховає камери ледве чутно люфтить .
    • Продавец  ALAL

Дякуємо, Андрію, за відгук!
      Раді, що чохол добре сів і виконує свою захисну функцію. Надійні бортики й товсті стінки — саме те, що потрібно для захисту смартфона.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Це допомагає нам і нашим покупцям!
      Гарного користування й надійного захисту смартфону!