Отзывы покупателей о Гель для стирки Woolite Для цветных тканей С кератином 3.6 л (5900627090512) (245913)

Оценка пользователей 4.46/5
  • Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Гарно працює на кольорових речах.

• Олег М***

Хорошее средство

• Лариса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.6 л

Самий найкращий гель для прання. Купила всі види. Дуже задоволена

Достоинства:
    Зберігає кольори, біле неймовірно біле, вовна мʼяка.
  • наталія Т***

Чудовий засіб для прання

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Невже перед відправкою тяжко перевірити герметичність кришки ! Можна просто надавить на каністру і почуть повітря !
    Упаковано гарна , пупирка і картон нарізаний , але якщо кришка не закрита і положили боком то всерівно витече . Десь з пів літра витекло дякую відправнику хто пакував !
    Сам гель нормальний , пере добре і запах ок.

• Ірина М***

Чудовий засіб!користувалася вперше-братиму ще

• Сніжана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Приємний запах,речі чистенькі та мʼякі на дотик.

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Рідкий,як вода. Пере погано. Не сподобався,більше брати не буду,гроші на вітер

Достоинства:
    Недостатки:
    Одні недоліки
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

З 25 року використовуємо тільки цей засіб. Навіть не потрібен інший, дуже приємний запах після нього!

• Радченко О***

Хороший товар

Достоинства:
    Нежный. Хорошо выстирывает. Приятный не назойливый запах.
    Недостатки:
    Особых нет.
  • Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.7 л

Зверніть увагу, що це саме рідина, а не гель, тому вона і не має бути густою. Функцію свою виконує добре.

Достоинства:
    Не має тут «посиленого» запаху, він якраз послаблений порівняно із бордовою серією. Запах приємний, фруктовий, але дуже легкий і непомітний.
    Недостатки:
    Особисто я саме цей засіб більше не куплю через невідповідність опису товару з дійсністю. Але невірний переклад, або звичайна неправда.
    • Оксана

Дякую за відгук.

• Роман Г***

Заcіб чудовий

Романе, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Woolite

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

Чудовий засіб для прання не за всі гроші світу

Достоинства:
    Аромат речей після прання
    Недостатки:

Дмитре, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Woolite

• Леся К***

Засіб подобається.

Лесе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite

• Никита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

Дякую за акцію, дуже якісний!

Нікіто, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Woolite

• Ніна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.7 л

Мені подобається в ньому запах. Для підтримки чистоти він хороший, але якщо речі дуже грязні, то він не на стільки ядовитий, щоб відпрати забруднення

Ніно, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Woolite

• Ілона Є***

Дуже класний засіб

Достоинства:
    Без різкого аромату, гарно пере

Ілоно, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Woolite

• Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

Приємний аромат. З плямами впорався, навіть ополіскувачі не потрібні.

Достоинства:
    Акція

Наталіє, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.7 л

Поки подобається, запах ніжний не вразливий, пере добре, поки сильно брудне не прала, не знаю як буде

Світлано, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Woolite

• Максим Г***

Зауваження відсутні

Максиме, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite

• Вуліт
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Змішані відчуття, але ставлю 5. Використовую рідко на дорогих кольорових речах, бо таке враження що залишає плівку на речах як кератин, відчувається щось після прання, якісь речі плотніші, тому для постільного і домашнього одягу не підходить. При тому відпирає на подив добре і дуже сильно пінеться.

Дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Woolite

• Катерина

Гарний засіб Чудово працює

Катерино, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Woolite

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

З легкими забрудненнями впорався,аромат на білизні після прання ледве відчутний.

Достоинства:
    Великий об'єм,акцій
    На ціна.
    Недостатки:
    Рідкий.

Ольго, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

Пере не погано,аромат ледве чутний.

Достоинства:
    Акційна ціна,великий об'єм.
    Недостатки:
    Рідкуват.

Ольго, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite

• Віка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

Гарно пере, гарно пахне. Трошки хотілося б, щоб був густіше.
    А загалом хороший гель :)

Достоинства:
    -гарно пере
    -аромат
    Недостатки:
    -рідкуватий

Нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Woolite

• Ирешка В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

майже як вода, навіть, не як кисіль. На гель не схоже. Запах слабенький

Недостатки:
    Дуже рідкий. майже як вода, навіть, не як кисіль. На гель не схоже

Нам шкода, що засіб не виправдав Ваших очікувань! Просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
      Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, з'ясують деталі, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
      З повагою, команда Woolite

• Шмалько Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

Пральний порошок сподобався. Запах приємний і не сильний.

Достоинства:
    Пере непогано.

Щиро дякуємо за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Woolite

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

Непоганий гель для дуже легких забруднень, виключно щоб освіжити речі.
    Пляму від жиру не відіправ.
    Неприємний запах на речах теж не усунув

Достоинства:
    Освіжає речі
    Недостатки:
    Слабкуватий

Катерино, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Woolite

• Христина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

Прала кольорові речі з цим гелем кілька разів. На мій погляд пере добре. Пахне приємно. Одяг ніби менш пом'ятий на вигляд після прання. Як на мене гель добре справляється з своїм завданням.

Христино, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Woolite

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

Користувалась цими засобами давно, але певний час їх не було на ринку, зараз у новому пакуванні. Приємний аромаи, речі м'які після прання. Поточна ціна вигідніше інших рідких засобів, тому обираю його

Достоинства:
    Гарний аромат

Тетяно, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Woolite

• Євгеній М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

Запах приємний, але після прання не залишається. І це добре)Якість прання на рівні конкурентів даного сегменту.

Достоинства:
    Приємний аромат,запаху після прання немає
    Недостатки:
    Не знайшов)

Євгенію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.6 л

Гель добрий. Має гарний запах, досить велика упаковка, вигідна ціна.
    З недоліків - трохи рідкий.

Достоинства:
    Гарний запах
    Недостатки:
    Рідкий

Юрію, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Woolite

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л

Засіб дуже рідкий, неконцентрований, потрібно вливати велику кількість. Запах приємний, але після прання не залишається. Якість прання посередня. Більше купувати не буду.

Достоинства:
    Приємний аромат
    Недостатки:
    Рідкий, неефективний, запаху після прання немає

Олено, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Woolite

• Євгеній М***

Непоганий засіб

Достоинства:
    Працює. Добре пахне.

Євгенію, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Woolite

• Олена Б***

Гарно відпирає плями

• Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant

Мав би бути хороший гель для прання , аби не був перетворений на воду для прання . Продавці мабуть гарненько розвели його . Мірний стакан рідини навіть не піниться під час прання. Навіть по запаху відчувається , що засіб розведений. Аби не купувала його в Польщі, то ще можна було б обдурити ! Та й меншому об’ємі , літровій бутилці. Він густіший , концентрований. Недобросовісний продавець. Про які 75 прань іде мова ?

Недостатки:
    Продавець продає розведений засіб для прання. Не гель , а вода .