- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
"ROG Micro Switches забезпечують постійний опір і ресурс у 70 млн натискань" - ресурс исчерпался за год и появился дабл клик.
- Достоинства:
- удобная, провод мягкий и не мешает
- Недостатки:
- дабл клик
Представник брендуЯрослав, вітаємо! Подвійне спрацьовування (дабл-клік) не є типовою проблемою для наших мишок. Це підпадає під гарантійний випадок, тому радимо звернутися до продавця, щоб вирішити питання по гарантії.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна мишка, свою функцію виконує.
- АбобаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Имба
- Подгорная А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Покупала сыну. Пользуется уже полгода. Не тормозит, колесо не заедает, удобно ложится в руку. Пока довольны. Посмотрим, на сколько хватит
- Достоинства:
- удобная, легкая, качественный щнур
- Недостатки:
- не замечено
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Провід якийсь стрьомний. Оплітка проводу якась надвелика, наче презерватив . Проте провід дуже гнучкий
- Достоинства:
- Гнучкий провід
- Недостатки:
- Розробнику треба попрацювати над опліткою провода. Налаштування через armoury create - це просто якийсь жах. Софт такий глючний…
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Спустя пару месяцев появился даблклик. Ещё спустя несколько месяцев мышка рандомно начала отключаться от компьютера на секунду-полторы. В последнюю неделю отключения участились. То раз в 10 минут отключается, то по 10 раз в минуту.
Краска с правой стороны начала облазить.
В общем буду новую мышь сейчас заказывать. И это будет точно не asus.- Достоинства:
- Самая обычная мышка.
- Недостатки:
- У меня были разные мышки от разных производителей и в разной ценовой категории. Данная мышь - самая плохая из всех, которые у меня были. Мусор, деньги на ветер. Не советую.
- Ваня Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша миша перейшов з SteelSeries Rivan 110. Одразу звик, приємна на дотик.
Користуюсь один місяць далі побачимо, як себе покаже.- Достоинства:
- Хороша якісь матеріалів
- Соколов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вже який раз проблема с скролом
- Достоинства:
- Матеріали нормальної якості
- Недостатки:
- Через рік почав проскакувати і не працювати скрол
Представник брендуДоброго дня, Станиславе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції! В описаній ситуації, рекомендуємо звернутися до сервісу, через магазин-продавця, для діагностики пристрою.
- Никита А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна миша за таку ціну
- Достоинства:
- Нормально зібрана мишка, якісний матеріал
- Недостатки:
- Іноді може зривати сенсу, в іграх по типу OSU
Представник брендуДоброго дня, Никита! Дякуємо за Ваш відгук!
- Зорян
Підсвітку можна зробити статичною в одному кольорі?
- ДаніїлОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
зручна та легка миша
- Достоинства:
- вага
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Даніїл! Дякуємо за Ваш вибір та довіру!
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
До попередньої мишки звикав досить довго.
Ця після встановлення зразу зручна.
Працює добре плавно.
Не зразу знайшов перемикач чутливості він під мишкою.
Представник брендуДоброго дня, Богдан! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Андрей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Через две недели начала подвисать на 1-3 секунды. Вот вам и бренд.
- Достоинства:
- Красивая
- Недостатки:
- Зависает
Представник брендуДоброго дня, Андрей! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції. В описаній ситуації, Ви можете звернутися до сервісу, через магазин-продавця для діагностики пристрою.
- Занудный Д***
это точно не windows? у меня винда такое откалывает иногда
- Євген К***
Как решали проблему? У меня чтото подобное!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відмінна мишка, дуже легка, із красивим підсвіченим коліщатком! Можна синхронізувати підсвітку через Armoury Crate
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за Ваш вибір та довіру! А також за те, що ділитеся враженнями про нашу продукцію!
- ViacheslavОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Розетка - быстрая доставка , и много точек выдачи
ASUS качественный товар.
у мыши не люфтов скрипов и тд 5+- Достоинства:
- PixArt PAW3311DB-T2MU / Оплетка, паракорд
- Недостатки:
- Программное обеспечение только Windows 10 / Windows 11
Представник брендуДоброго дня, Viacheslav! Дякуємо за Ваш відгук!
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Була така, відав брату, тепер знову хочу купити. Мишка сподобалась, все в ній от як треба. Дизайн гарний, в руці зручно лежить, по коврику приємно сковзить. Також сподобалось що вона легенька сама, і провід такожж не важкий, ще і гнучкий, взагалі при грі не заважає. Налаштовувати під себе можна зручно, і клавіші і підсвітку, фактично персоналізувати.
- Достоинства:
- Приємний дизайн, добре сковзить, легка, підсвітка.
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Взагалом задоволен покупкою :)
- Достоинства:
- Форма, сенса, налаштування мишки в Armoury crate, легки дріт.
- Недостатки:
- Нема адаптеру на Type-c в комплекті; іноді мишка зникає з списку девайсів в AuraSync (скоріш пофіксять оновленням); трішки залегка, не вистачає грамм 50 (але останнє це ІМХО))
Представник брендуДоброго дня, Алексей! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова річ
- Достоинства:
- Дизайн, зручна заміна лкм пкм, легка, підсвітка
- Валентин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже крута мишка. Дуже легка (59г без проводу), в руці майже не відчувається, завдяки п'яти ніжкам зі 100% тіфлону по коврику ковзає легко. Провод довгий та гнучкий, при грі не відчувається і не заважає. Сенсор зірвати я не зміг, гнучке налаштування dpi від 100 до 12000. ПКМ та ЛКМ натискаються настільки легко, що після своєї попередньої миші я іноді випадково на них натискаю, але завдяки технології хотсвапу мікріків їх можна легко замінити на інші. В цілому мені мишка сподобалася.
- Достоинства:
- Легка, провод не відчувається при грі, сенсор не зриває.
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник брендуДоброго дня, Валентине! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Микита А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Досить гарна ігрова миша, купляв на заміну SteelSeries Kana. Приємний дизайн, зручний хват, довгий провід з гумовим ремінцем, тож його можна регулювати. Підсвітка налаштовується у Asus Armory Crate, як і ряд інших функцій. А так миша бігає, кнопки клацають, а більше і не треба)
- Достоинства:
- Дизайн, хват, провід, Asus Armory Crate
Представник брендуДоброго дня, Микита! Дякуємо за Ваш вибір та довіру! А також за те, що ділитеся враженнями про нашу продукцію!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна миша. Купляв до свого Asus Rog Strix, тому підключив, зачекав поки налаштування з'являться в ArmouryCrate і легко синхронізував. Велика, легка, зручна в руці. Поки без недоліків, сподіваюся, надійно служитиме.
- Достоинства:
- 12 000 DPI, зручний хват, приємний дизайн
- Недостатки:
- відсутні
Представник брендуДоброго дня, Сергій! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- МикитаПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купував не тут, мишка прикольна молодшому брату сподобалась
- Достоинства:
- Колесо за 3 місці експлуатації працює без дорікань
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник брендуДоброго дня, Микита! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!