Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Адаптер быстрая зарядка айфон андроид Type-C JoyPro 20W Pink сетевое зарядное устройство Fast Charge для apple iphone android порт USB-C блок c функцией быстрой зарядки универсальная совместимость (Розовый)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Альберт К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Blue

Зарядка добре тримає швидкість на всіх моїх пристроях, і швидко заряджає. Люблю, що є Type-C і можна юзати і під айфон, і під андроїд без проблем.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Альберт! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Pink

Юзав цю зарядку для кількох гаджетів і мушу сказати що заряджає досить шустро, особливо радує що підходить і під андроїд і під айфон. Колір класний, не дуже кричущий, на столі гарно виглядає. Вже не одна розетка з неї живиться, все працює без косяків. Зручно, коли нема потреби мотать багато кабелів і адаптерів, бо цей підходить під більшість приладів у хаті.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Діана! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Олександра П***

Хороший

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександра! Дякуємо за відгук. Раді, що товар виправдав Ваші очікування.

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Pink

Не заряджає. Жалкую, що не перевірила в магазині розетка. Прийшла до дому,не заряджає. 14 діб ще не пройшло. Хочу повернути. Розетка повернення не приймає.

Достоинства:
    не має
    Недостатки:
    не працює.
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Людмила! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук передано відповідальному працівнику для вирішення питання.

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Blue

Все працює чудово. Заряджає швидко.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Юлія! Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!

• Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Жаль. Без кабеля. Придется покупать отдельно.

Достоинства:
    Пока не известно
    Недостатки:
    Тоже
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Дійсно, кабель не входить у комплект — про це зазначено в описі товару. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Александра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Blue

Адаптер відмінної якості, ніяких недоліків не знайшли

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександра! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black

Все сподобалось. Доставили дуже швидко.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ольга! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Кирило Ч***

Дуже добре працює! Ніяких зауважень

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Кирило! Щиро вдячні за відгук. Тішимося тим, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Сергій С***

Зарядка чудово зроблена, якість кабелю порадувала. Заряджає телефони швидко і без проблем!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені. Завжди Вам раді!

• Максим Л***

Чудова зарядка, користуюсь кожного дня і все ок, ніяких нарікань!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Максим! Дякуємо за відгук. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!

• Вероніка Г***

Супер! Відмінно працює!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Вероніка! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наш товар та оцінили його якість. Завжди Вам раді!

• Віктор С***

Класна , якісна зарядка, ніяких недоліків.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Віктор! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.

• Кирило Я***

Зарядка підійшла, телефон заряджається нормально, швидко.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Кирило! Щиро вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Богдан Ц***

Адаптер відповідає опису. Заряджає гаджети швидко, без проблем!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Богдан! Вдячні Вам за відгук. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!