- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якість запису та відтворення звуку добра, лише дужка опори(яка без навушника) задовга, в мінімальному полеженні впирається в ухо, приходиться зміщувати дужку в сторону потилиці. Було б ідеально якщо її вкоротити на 1 см.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що на навушники 2E CH12 Mono відповідають вашим очікуванням. Щодо дужки опори — дякуємо за зауваження, це дійсно корисна інформація. Ваш коментар цінний для нас, і ми врахуємо його при подальшому вдосконаленні моделі. Нам важливо, щоб користування було максимально комфортним. Якщо виникнуть запитання або пропозиції, будемо раді допомогти.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручно сидять на голові. І мікрофон і вухо працюють відмінно,сподобалась якість звуку. Зручний пульт,щоб додати гучності не потрібно заходити в налаштування ноута,все під рукою на шнурі.
Легенькі,майже не відчуваються,це величезний плюс ,якщо їх використовувати для роботи.- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що на навушники 2E CH12 Mono відповідають вашим очікуванням. Нам приємно, що ви також відзначили надійність навушників та їх функціональність. Бажаємо комфортного використання. Якщо виникнуть запитання або знадобиться допомога з налаштуванням, будемо раді допомогти.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручні навушки, але на мене виявились трохи завелики, хоч це не було критичним.
Але, сам пк не бачить цих навушників. Було декілька спроб змінити налаштування, але ситуація не змінилась. Думаю, що справа більше в пк, але оформила поверненя навушників.- Недостатки:
- Не бачить пк.
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Гарнітура 2E CH12 Mono USB зазвичай автоматично визначається системою без додаткового налаштування. Шкода, що у вашому випадку виникли труднощі — цілком можливо, що причина справді пов’язана з конфігурацією ПК.
Дякуємо, що поділилися досвідом, і шкода, що модель вам не підійшла.
- Арсеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купила для роботи, все влаштовує, Відразу не побачила, що з одним навушником, трохи розчарувалась, зараз розумію, що це навпаки перевага. Працюю з ними вже 4 місяці. Задоволена повністю
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук на навушники 2E CH12 Mono. Якщо все ж ви вирішите придбати ще й стереогарнітуру, то зверніть увагу 2E-CH12SU. Ця модель абсолютно така ж як і ваша придбана, лише з 2 навушниками.
Якщо виникнуть додаткові запитання чи пропозиції, будь ласка, звертайтеся до нас. Користуйтеся із задоволенням.
- Назар З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За такі гроші прекрамно працює. Сидить зручно, кабель товстий, ідея з пультом прикольна. Хоча його можна булоб і ближче до гарнітури розмістити
- Достоинства:
- Вимкнення мікрофона з пульта
- Недостатки:
- Пульт за надто низько, постійно зачепається за все
Представник постачальникаНам дуже приємно, що Ви обрали гарнітуру 2Е CH12 Mono. Сподіваємося, вона й надалі радуватиме Вас якісним звуком та зручністю у використанні.
Дякуємо за Ваш відгук та тим, що поділились власним враженням щодо зручності використання пультом.
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники супер, якість шикарна, повністю задоволений. За таку вартість очікував гіршої якості, а отримав шикарний звук та якість.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В целом за свою цену неплохие нушники.
Микрофон относительно плохого качество, напрочь обрезает высокие частоты, голос в нем бубнящий и грязный. Пластик дубовый, первое время жмут. Пульт с кнопками нужно было сделать дальше от самих наушников, чтобы можно было его ложить на стол и нормально пользоваться, в висящем состоянии не сильно удобно. ИМХО.
Из плюсов: USB-разъем, определяется как отдельное устройство.- Достоинства:
- Цена, USB-разъем
- Недостатки:
- Микрофон, материал
- Кирилл Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники для работы не подходят. Пользовался одну смену и вернул. Сидят удобно но на этом все, в микрофон приходись практически кричать что бы тебя услышали. А когда добавляешь звук на проводе до максимум то можно оглохнуть.
- Достоинства:
- Сидят удобно и дешовые
Представник брендуКирилл, добрый день!
Очень огорчены Вашим негативным опытом. Проблема была скорее всего в настройках системы, необходимо было ползунок чувствительности микрофона передвинуть на позицию выше. На пульте регулируется громкость звука, не микрофона.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень довольна наушниками. Лёгкие в течении рабочего дня не устает ухо и голова. Слышимость отличная. Динамик отличный меня слышно четко без перебоев.
- Достоинства:
- Лёгкие.
- Недостатки:
- Нет недостатков
- Татьяна Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук был плохой , так теперь ещё и сломалась , если гарантия 12 месяцев то могут ли мне вернуть деньги ?
- РоманПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Жахливі.
Не зручні, звук ніякий .- Достоинства:
- Недостатки:
- Цілковитий недолік