- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вещь отличная!!! Рекомендую не пожалеете!!!
- Достоинства:
- Качество
- Представник бренду
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук! Нам важлива Ваша оцінка. Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання!
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наверное лучшее мое вложение в этой жизни. Отлично греет уже вторую зиму.
После покупки слегка доработал. Сделал уже колосники. В топке приварил изнутри не большой барьер, чтобы угли и дрова не выпадали.
А в остальном отлично.- Достоинства:
- Хорошо греет. Легко чистится.
- Недостатки:
- Критичных нет. Нужен порог в отверстии топки.
- Представник бренду
Нам важлива Ваша оцінка. - Сергій А***
Доброго дня . Не могли б Ви фото дороботки скинути. Бо купив цю піч і щоб зразу доробити.
Дякую. - Представник бренду
Доброго дня, цей виріб вже готовий до використання, однак, якщо він буде стояти в приміщенні - потрібен димар.
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетки зв'яжіться зі мною. Заблокували все що не можна додзвонитись. Товар прислали не той , який замовляла. Зовсім іншу модель і дешевшу набагато
- Леонид С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна,маленька.
- Достоинства:
- Дуже гарна буржуйка!
- Недостатки:
- Зольнік.
- Представник бренду
Нам важлива Ваша оцінка.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пічка непогана. Випробував на вулиці.
- Достоинства:
- Компактна, добре гріє. Розрахована на достатньо довгі дрова
- Недостатки:
- Дуже маленькі дверці для вибирання попелу.Простіше зняти колісними. Велика відстань між ребрами колісника - незгорівші вуглинки з дров провалюються вниз.
- Представник бренду
Нам важлива Ваша оцінка.
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна буржуйка. Встановив на дачі. П'ять мінут і пішло тепле повітря. Мені дуже сподобалась і я не шкодую що купив ії. Єдиний минус це зольник не зручно вибирати золу,
- Достоинства:
- Бистро грієтся. Гарно зроблена. Компактна і в той же час ефективна.
- Недостатки:
- Зольник. Не зручно вибирати золу. Передні ніжки в рівень передньої стіни і совок не підсунеш бортік в зольнікє і кочергою не зручно доставити залу
- Представник бренду
Доброго дня!
Щиро дякуємо за теплі слова.
Зауваження щодо зольника зафіксовано та по можливості буде реалізовано.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісно і охайно зроблена! Ціна/якість - мене влаштовує!
- Достоинства:
- Гарна тяга (висота труби 6 метрів), можно відкрити дверцята і насолоджуватись відкритим вогнем!
- Недостатки:
- Бажано відразу додатково проварити по низу теплові ребра. Перших 4-5 пропалів фарба буде смердіти.
- Представник бренду
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова буржуйка.
Перший раз розпалювали на вулиці години півтори-дві. Після цього жодного запаху фарби не було.
Якість металу хорошо, за зиму нічого не вздулося і не покосилося. При правильному встановленні дим нікуди не виходить.
Стояла у невеликій котельні 7м квадратних, розігрівало це приміщення до 25 градусів навіть з половини завантаження. Суміжні кімнати програвало десь до 18 градусів, що теж доволі непогано.
Єдиний мінус це отвір для готування. Металевий диск на цьому отворі навіть на холодній буржуйці важко підняти, на розтопленій зробити це майже неможливо. Потрібна якась ручка чи щось подібне.- Достоинства:
- Якість, ціна, розміри
- Недостатки:
- Отвір для готування
- Представник бренду
Доброго дня!
Щиро дякуємо за теплі слова.
Зауваження буде враховано.
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Механизм шибера нужно доработать. Два режима открыт или закрыт не совсем удобны, нужна регулировка шибера хотя-бы в 4-х положениях. Мне маловата дверца поддувала , очень неудобно вычищать золу.
- Достоинства:
- Очень хорошо греет .Прогреваю 2-х этажный дом 105 м2 за 3-4 часа.На первом этаже +26, на втором +21(на улице -4)
Доброго дня!
Дякуємо за сигнал, звернемо увагу.
Тепла вашій оселі!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обкатал печь, греет хорошо, но есть ряд существенных недоработок
1. Зазор на дверце топки, бывает дымит.
2. Криво приваренные опоры колосников, промазали примерно на 1 см, колосник шатается.
3. нет пружины на шибере, т.е. практически у него 2 положения полностью открыт или полностью закрыт.- Достоинства:
- Недостатки:
- Недоработки
Доброго дня!
Всі Ваші зауваження будуть враховані.
Дякуємо за довіру та відгук!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взагалі піч добра. Сварка тримаєтся.
- Достоинства:
- Компактна. Єфективна. Зручно.
- Недостатки:
- Після третьої протопки присутній неприємний запах.
Доброго дня!
Дякуємо за сигнал, звернемо увагу - однако ж по власному досвіду хочу сказати, ми тестували фарби неодноразово, і навіть зараз користуємось своєю буржуйкою в офісі виробництва - після першого прожигу на вулиці, запах уходив.
- irina72mamaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за товар! Отримали вчасно, все добре. Вже встановили та запустили. Використовуємо за потреби ( під час вимкнення електроструму не працює насос для газового котла). Встановили в кімнаті 8 кв.м, опалюємо площу в 50 кв.м. При одній закладці дров ( здебільшого дошок) жару вистачає на 3 години, в будинку тепло!
- Достоинства:
- Піч супер! Маленька та потужна! Місця займає мало, обігріває добре!
- Недостатки:
Дякуємо і вам. Тепла вашій оселі!
- Юрий
З'ясував що запах дає не піч а оцінкована труба.
Доброго дня!
Щиро дякую за Ваш відгук та вибір.
Тепла Вашій оселі!
- Забула Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щиро дякую виробнику за такий чудовий девайс. А Розетці - за мегазручний сайт і доставку під ворота. Буржуйка маленька, компактна, але дає дуже багато тепла. Хоч відігралися ;) Сухими дровами топимо, вологі паралельно підсушуємо. Ненарадуюсь! Дякую!
- Достоинства:
- Компактна, висока тепловіддача
- Недостатки:
- Трохи попахує фарба спочатку, але пару днів і все гут. Треба добре їх пару раз протопити перед встановленням в приміщення.
- Руслан С***
А какую площадь обогревает? Какую трубу купили к ней? Обогреет 1 комнату или несколько если в коридоре поставить?
Дякуємо вам за ваш вибір та підтримку українських виробників. Це неймовірно чути, що наш товар дійсно потрібен. Тепла та добра вам!
Будем рады, если вам ответит и Татьяна с точки зрения своего опыта использования.
Но со своей стороны советуем использовать для дымохода трубу 110 мм диаметром, и как минимум это должна быть оцинковка не меньше 0,5 мм толщиной.
По поводу обогрева 1 или нескольких комнат - если двери будут открыты - в другие комнаты тепло безусловно будет доходить - но не так как в одной комнате
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перевірив, гріє добре. Зроблена якісно.
- Достоинства:
- Працює.
- Недостатки:
- Треба дрова
Дякуємо за ваш вибір та відгук. Не зовсім зрозуміло, чому в недоліках ви назвали що потрібні дрова - у нас в теххарактеристиках прописано, що ці печі розраховані на дрова або брикети з деревини
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приехали быстро, выглядят не плохо, посмотрим как на деле будет.
- Достоинства:
- Соответствует описанию
- Недостатки:
- Оторвало сварочные точки на боковых радиаторах, 4 шт. На фото видно
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав буржуйку в неповній комплектації. Відсутні ніжки і варильна поверхня. В середині буржуйки знайшов тільки болти для кріплення. Підкажіть, як отримати відсутні деталі?
- Достоинства:
- На вигляд виготовлена якісно, компактна
- Недостатки:
- Відсутні ніжки і варильна поверхня
Дякуємо за ваш вибір
Щодо вашого питання - зверніться до сервісу Розетки - Володимир
Отримав до буржуйки ніжки і варильну поверхню. Все гаразд. Дякую!
І вам також!
Теплої зими та мирного неба!
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пересмотрел и перечитал кучу форумов и роликов, из всего многообразия присутствующих на рынке буржуек в соотношении цена / описание остановил выбор на данной модели. По предворительному осмотра соответствует заявленными характеристикам,приехала в срок.
Надеюсь не пригодится, но пусть лучше будет)- Достоинства:
- Собрана аккуратно
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
Спасибо за ваш выбор
- Женя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Печь выше всех похвал. Намного выше цены/качество! Очень быстро нагревает помещение, удобно кушать готовить, когда отключают свет в доме
- Достоинства:
- быстро нагревает помещение
Спасибо за ваш отзыв, нам важно это знать!
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щойно отримав!
На вигляд просто шикарна!
Дуже надіюсь , що взимку ...не доведеться скористатись))) - чекатиме на весну
Єдине питання - болти для кріплення ніжок в комплекті не передбачені, чи мені не дістались?)- Валерій Б***
Болти знайшлись )
Дякуємо за вашу покупку. Згодні з вами щодо надії на теплу та спокійну зиму, але завжди добре мати запасний варіант на всяк випадок.
Щодо комплектності - болти повинні були бути. Приносимо вибачення.
Взагалі зараз ми переходимо на варіант конструкції з незнімними ніжками, тому якщо ви будете комусь радити таку буржуйку із знайомих, питання з болтами більше стояти не буде - Представник постачальника
Отлично)
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На 55 квадратів - це ідеальний варіант. Завжди залишишся у теплі та нагодований.
Недоліків не знайшли з сім*єю, усі задоволені. Особливо на сьогоднішній день - незрозуміло як буде ситуація у майбутньому з отопленням та електроенергією. Вважаю, що просто мастхев- Представник постачальника
Дякуємо і повністю згодні з вашою думкою.
Теплої зими та мирного нам усім неба! - Руслан С***
Подскажите пожалуйста, а 55кв у вас одной комнатой или разные комнаты и вы двери открываете? Сколько по времени держит тепло или надо постоянно что б дрова горели для тепла?
Обычно эти расчеты даются на 1 помещение, ориентировочно с высотой 2,4 м.
Безусловно при открытых дверях в другие помещения тепло также будет проходить - но не с той силой как в основном.
Что касается времени работы и отдачи тепла: на это влияют безусловно такие факторы как общая температура на улице, и насколько сильно остывает помещение, какие дрова, сколько их, сколько работала буржуйка до выключения. Но если грубо прикидывать - то часа 2-3 после полной закладки прогорают дрова, после полного прогорания дров еще час буржуйка будет отдавать тепло (опять-таки не в том количестве как во время работы, но всё же), и дальше будет уже идти её остывание.
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовуємо дану піч на дачі. Ідеально підходить для наших потреб. Зручна, якісна. Відповідає характеристиці.
Використовуємо для неї дрова. Ідеальна піч як на свої гроші.- Недостатки:
Дякуємо вам за ваш вибір та відгук. Мирного неба!
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вигляд все гарно і якісно. В ділі ще не випробовував
- Достоинства:
- Якість, ціна
Дякуємо за ваш вибір. Сподіваємось, що і при тестуванні все вас задовільнить. Це популярна модель, думаємо вам сподобається і в ділі
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після першого випробувального використання, з метою можливого випалення фарби, виявлено недолік - ненадійне точкове зварювання конвекторів до корпусу. По мірі прогрівання грубки, із низу до гори, почали відскакувати від її корпусу конвектора підігріву повітря. Виробнику варто не економити на якості продукту та застосувати при виробництві повноцінні зварювальні шви.
Бажано вперше використовувати на дворі - вигорає термофарба (димить). Через 30-40 хв. процес нлрмалізується. При встановленні, звернути увагу на відстань димоходу від оточуючих предметів - висока температура, від дотику загорається папір.- Достоинства:
- Мобільність, задумана конструкція, ціна.
- Недостатки:
- Ненадійність зварювальних швів конвекторів.
Дякуємо за ваш відгук. Хотілося б зауважити, що 1) ви могли чути звук, який викликано зняттям напруги металу після зварки, це нормальний процес і дійсно стабілізується після декількох хвилин використання.
2) навіть якщо це відійшли деякі точки зварки радіаторів, то також не переймайтесь – на функціонал печі це не повпливає.
Весь корпус печі проварюється суцільним швом, який гарантує вправну роботу печі і надійний захист вашої оселі від чадних газів.
Радіаторні панелі до корпусу приєднуються за допомогою точкової сварки. Секції радіаторів поєднані між собою в одну конструкцію, конструкція приєднується до корпусу. Секції, що знаходяться в середині конструкції додатково прихвачені до корпусу точковою сваркою.
Тому ви могли чути різкий звук при першому запуску печі, деякі точки могли роз’єднатись. Але це ніяким чином не впливає ані на користувацькі властивості печі, ані на її зовнішній вигляд. Пластини не відійдуть, та будуть виконувати свою функцію – проводити повітря.
Стосовно температури поверхні. Сама конструкція буржуйки - будь-якої буржуйки, виконана таким чином, що її поверхня нагрівається настільки ж наскільки нагріта топка. Це особливість притаманна буржуйці як виду печі. В описі ми вказуємо, що піч повинна бути встановлена на негорючому постаменті висотою не менше 100 мм та повинна бути встановлена на відстані не менш ніж 300 мм з кожної сторони печі.
Дякуємо що ще раз звернули на це увагу, це дійсно важливо всім пам’ятати.
- Маша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добротно зроблена і дуже зручна, я не дуже розбираюсь, але дід сказав що хороша, то значить вона майже ідеальна, він у нас прискіпливий.
- Достоинства:
- дід зацінив, довольний
Дякуємо за ваш відгук. Діду довгих літ )))
- Костянтин Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очікування не справдилися.
На фото та у специфікації - вогонь.
Але у житті все складніше. Якість зварювання погана, після першого запалювання без фанатизму в п'яти місцях зварні з'єднання бічних радіаторів пішли з різким звуком, що буде далі - невідомо. Конструкція дверцят допускає перекіс у розігрітому стані з утворенням щілини у верхній частині. Тож є над чим попрацювати виробнику.- Достоинства:
- Недостатки:
- Конструкція та виконання зварювальних робіт.
Шановний Костянтин
Найбільш імовірна причина, за якої ви могли чути різкі звуки при першому запуску печі – це нормальний процес, коли після першого нагріву знімається напруга металу після зварювання. У подальшому користуванні звук вже не буде повторюватись.
Якщо ви впевнені, що відходили саме точки зварки радіаторів, то також не переймайтесь – на функціонал печі це не повпливає.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не запускав, проте бачу, що добротно зроблена, шви щільні. По розміру думав трохи більша, моя провина, не подивився. Складається легко. Побачимо в дії пізніше
- Достоинства:
- Добротна, легко складається
- Недостатки:
- Поки не виявив
Дякуємо за ваш вибір та відгук. Сподіваємось що і в подальшому користуванні все вам сподобається.
Миру нам всім!
- Егор С***Продавец: Rozetka
Сварка оторвалась в первый день как решили проверить (((
- ЯринаПродавец: Rozetka
Перший раз розчарував сервіс розетки. Замовлення було оформлено 26.11. Згідно термінів доставка мала відбутися 28.11. Сьогодні вже 2.12, а інформації щодо дати отримання так і не має. В особистому кабінеті вказано, що доставка мала відбутися 29.11. Розумію, що замовлення може затримуватися, але тоді надавайте інформацію щодо термінів затримки.
- Представник бренду
Добридень. Нам дуже шкода, що трапилася така ситуація. Але ми можемо вплинути на доставку Розетки. Наші печі- буржуйки вже знаходяться на їхньому складі.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Александр М***Продавец: Rozetka
Сегодня курьеры должны были привезти время доставки указано было с 11.00 до 19.00 но в 11.00 куртер позвонил и обрадовал - мы приезжали с вами небыло связи мы уехали теперь на следующей неделе.
Дорогие мои!
Я работаю и могу получить в будни только прсле 18.00 или на выходных если заранее не согласовываете а потом отказываете то это ваши проблемы - ДОСВИДАНИЯ!- Достоинства:
- Недостатки:
- Непрофесиональная доставка
- Іванка
а для чого ви це сюди пишите? для кого? зверніться до чат боту Розетки в телеграм канал
- Ірина К***Продавец: Rozetka
Спробували на дачі, все Гуд, працює, гріє, нагріває. Мирного всім неба.
Дякуємо і вам
- ИльяПродавец: Rozetka
Пічка сподобалась, претензій немає. Сподобалось, що ніжки знімаються і по доставці не дорого виходить. По особливостям експлуатації побачимо... Хоч з товщиною не обманули
- Достоинства:
- Якісна фарба, метал відповідає вказаному, дешева доставка
- Недостатки:
Дякуємо за ваш вибір та відгук. Сподіваємось в роботі піч вам також сподобається. Мирного неба!
- Марьяна К***Продавец: Rozetka
Купила для своєї бабусі у літню кухню. Дуже швидко прогріла приміщення і приємно порадувала варильна поверхня, на якій змогли приготувати їжу. Дякую за швидку доставку і якісну продукцію.
- Достоинства:
- Швидка доставка, файно гріє
- Недостатки:
- поки що немає
Дякуємо і вам за ваш вибір та коментар.
Доброго здоров'я бабусі, та хай пічка служить довго.
- Гапонова А***Продавец: Rozetka
Отличная буржуйка!Быстро оформили заказ,без задержки получила,купила маме в село,визуально отлично выглядит,еще не ставила,но думаю будет хорошо.
- Достоинства:
- Цена качество супер
- Недостатки:
- Не нашла
Спасибо за ваш выбор и отзыв. Надеемся в деле печка себя тоже покажет "на отлично". Мирного неба!