- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Уцілому задоволені кальяном,але невистачає куди вішати трубку
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає куди вішати трубку
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Найкращій
- Достоинства:
- 2000
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Все супер
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Класний кальянчик. Виглядає супер. Тягнеться легко
- Продавец POINTON
Олексій! Дякуємо за довіру і ваш відгук! Чекаємо на ваші нові замовлення!
- Поліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Суперовый, подарувала хлопцю, насолоджуємося вдома, а також беремо з собою на природу
- Продавец POINTON
Поліна! Дякуємо за ваш відгук.Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Все супер
- Достоинства:
- Мега швидка відправка
- Продавец POINTON
Татьяна! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалось. Якщо є ще питання або хочете зробити нове замовлення — звертайтесь!
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Все чудово! Замовлення прийшло швидко. Якісний кальян, рекомендую. Для домашнього користування саме то!
Також продавець дуже професійний.- Продавец POINTON
Ігор! Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук і довіру! Будемо раді допомогти з новими замовленнями та запитаннями!
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Дуже оперативно відправили , поклали печиво з передбаченим, конвертик з чеком . Відправили без шланги та тарілочки , але я подзвонив та в цей же день відправили безкоштовно . Як щнащи що я люблю Сімпсонів та поклали до тарілочки та шланги магнітик з Гомером). Молодці, рекомендую .
- Достоинства:
- За свою ціну він дуже гарно виконаний .
Бистра доставка.
Консультанти топчик. - Недостатки:
- З товаром 2390 заплатив 2570 за доставку .
- Продавец POINTON
Микола!Щиро дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви залишилися задоволені.Якщо потрібна допомога або плануєте нове замовлення — звертайтеся.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Велике дякую) навіть краще ніж очікував, гарне обслуговування та оперативна відправка в день замовлення) вона того варте!)
- Продавец POINTON
Віталій! Щиро дякуємо за ваш відгук.
Раді, що ви залишилися задоволені.
Якщо потрібна допомога або плануєте нове замовлення — звертайтеся.
- Віка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Товар прийшов цілий, було печиво з передбаченням)
- Продавец POINTON
Выка!Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені!
Якщо потрібна допомога або плануєте нове замовлення — звертайтеся, будемо раді допомогти!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Обрав саме цю модель бо сподобався, що повністю чорний колір і все йде одразу у наборі. Приїхало все гарно упаковано, акуратно, відчувається, що зроблено не на один раз. При збірці не виникло ніяких проблем. Вважаю, що для себе це оптимальний вибір, раніше був кальян ще з Єгипту, і поряд «не стояв».
- Продавец POINTON
Дмитро!Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Денис З***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Взяв для себе, щоб не тільки вдома курити. Кальян чорний, виглядає дуже стильно. Хоч і доволі високий, але збирається компактно, можна без проблем брати з собою. Вже чекаю гарної погоди, щоб виїхати на природу і затестити його з друзями. Вдома спробував — все працює як треба, тягнеться добре. Покупкою цілком задоволений.
- Достоинства:
- Повний комплект, гарне пакування!
- Продавец POINTON
Денис!Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук!
- ЭллаОтзыв от покупателя. Продавец: POINTON
- Продавец POINTON
Элла! Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук!
- ЭллаОтзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Крутий кальян ,зібрали швидко, вже протестили дим хороший, тяга супер.
- Продавец POINTON
Элла!Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Кальян просто вогонь чесно, не очікувала, що буде настільки крутий. Замовила на Розетці, прийшов вже на наступний день, все ціле, дуже гарно запаковано, багато мішечків з повітрям) Одразу видно — якісна річ, виглядає стильно, хотіла собі саме чорний, додаткові аксесуари як раз в тон кальяну!
Вже кілька разів збирались з друзями — всі хвалять Ну і окреме спасибі за обслуговування — менеджер передзвонив, усе уточнив, швидко відправили.
Я реально дуже задоволена, і кальяном, і сервісом- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец POINTON
Тетяна!Дякуємо за позитивний відгук — нам приємно, що ви задоволені! Якщо потрібна допомога чи нові замовлення, звертайтеся — будемо раді!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON
Кальян класний! Доставка швидка, приємно здивувала упаковка,ім'я на коробці і чек у стильному конверті. Така увага до деталей справді радує! Якість кальяну теж на висоті.
- Достоинства:
- Гарна якість товару,швидка доставка
- Продавец POINTON
Яна!Дякуємо за позитивний відгук — нам приємно, що ви задоволені! Якщо потрібна допомога чи нові замовлення, звертайтеся — будемо раді!