- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
поламався правий навушник, лівий навушник працює по звичайному а правий звучить дуже тихо навіть на максимальному звуці
- Іван А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарний звук чутливий мікрофон але порівнюючи з більш дешевими орро звук значно гірший. Був розчарований .
- Єгор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все супер. гарні навушники
- Вероніка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Добрый день!
Вчера получила наушники, аккумулятор полностью сел, заряжались всю ночь, на утро так и не включились- Достоинства:
- Не вижу
- Недостатки:
- Брак
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
До цього тільки один раз були блютуз навушники і то був жах
- Достоинства:
- добрий звук, шумодав нормально працює
- Недостатки:
- поки не знайшов надіюсь немає
- василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Відмінний товар за дану ціну.
- Достоинства:
- Ціна, якість роботи.
- Недостатки:
- Важко виймати з боксу.
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Очень красивый кейс, хороший материал, приятно держать в руке. В коробке в комплекте шли 3 пары амбушюр маленького, среднего и большого размера, а также зарядный провод для наушников. Сначала когда только надела их разочаровалась, звук был такой себе, но потом настроила эквалайзер в приложении и всё стало отлично, звук хорошийПотом решила зарядить их и оказалось что провод который был в коробке не подходит к наушникам, он просто не входит полностью в кейс, соответственно наушники он не заряжает, я не знаю в чём проблема. Решила заряжать проводом с моего телефона, он отлично вошёл и зарядка пошла
- Достоинства:
- Хороший звук, красивый дизайн, хорошо сидят в ушах с подходящим размером амбушюр
- Недостатки:
- Не подошёл провод из коробки с наушниками
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сподівався на сильний, гарний бас та хорошу гучність. Нажаль, у оригінальному застосунку jbl цього не отримаєш.
Якість звуку доволі непогана, керування дотиком (гучність, перемикання треків) теж нормально, але якщо порівнювати з тими ж орро, за таку ж ціну - явно гірше.
Трохи розчарований.- Достоинства:
- Якість звуку
- Недостатки:
- Слабкі баси та мала гучність
- Євген З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через 4 місяці лівий навушник став грати тихіше
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: BabeKolShop. Цвет: Pink
Навушники супер, дуже гарні, хороший звук, при натисканні на навушник вмикається навіть Siri в телефоні. Але не розумію як вони вимикаються та вмикаються, можливо відчувають. Також завантажила додаток де можна керувати звуком та вимикати їх.
- Достоинства:
- Звук, зручні, добре чути по мікрофону
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Pink
- Микита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Спустя 5 лет использования моих старых TWS наушников от JBL настало время выбрать новые, выбор стоял между этой моделью и Xiaomi buds 6 (разница в цене на розетке -300 грн). По моему мнению басс в JBL приятнее чем в Xiaomi, в Xiaomi басс излишне бьёт по ушам; приложение у JBL визуально приятное, по функционалу есть нужный минимум; насчёт шумоподавления сказать ничего не могу, это мои первые наушники с этой функцией, но в транспорте/метро/на улице посторонние шумы убирает нормально; по форме наушников вопросов нет, подошли стандартные резинки, ничего не давит и не выпадет (видел в других отзывах что выпадают). Кейс матовый, возможно быстро будет потёртый но это для меня мелочи. В общем наушниками я доволен, единственное что хотелось бы софт не такой глючный, а то все как то тормозит и это не из за телефона, пробовал на планшете там точно так же туго работает. При первом включении удивился что есть голосовые подсказки о режиме который сейчас включен (шумодав и тд) но в приложении можно это отключить.
- Достоинства:
- Качество исполнения, звук
- Недостатки:
- Матовый корпус
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чесно кажучи очікував більшого від JBL.
Так це низько бюджетна модель, але все ж таки. Дивився відео огляди на них від ютуберів. Їх невиправдано переоцінили, кажучи що «вау, така потужність», «гучності більш ніж треба»., «який чудовий мікрофон». Сказати що в них багато бассу - так ні, велика потужність? - знову ні, може чудовий мікрофон - тут також ні.
Отже що ми маємо, бюджетні навушники з непоганим звуком, не варто очікувати від них крові з вух від потужності, приємний звук, але мало бассу, та гучності, мікрофон залишає бажати кращого.
В цілому за такі гроші це непоганий варіант, нормальний звук, мікрофон також не шлак, АЛЕ Oppo Enco Buds2 (це мої старі навушники) на даний час дешевше, та мають краще всі показники вище перераховані, особливо МІКРОФОН.
З розеткою давно маю справу, тому одразу поїхав в найближче відділення, та повернув їх без проблем.
Після цього придбав собі oppo enco 4 pro, і був приємно здивований, шикарні навушники за свої гроші. Завантажив додаток до них, і випав з того який басс в них.
Так вони в 2 рази дорожчі за ці JBL, але вони того варті, до речі розглядав варіант JBL в такій ж ціновій категорії, але вони близько не стоять.
Я ні в якому разі не кажу що JBL - мотлох, але вони не виправдали очікування.
Порівнював з oppo buds 2, oppo enco 4 pro, також з мікрофоном Iphone 15 pro max, та Samsung galaxy s24 ultra.- Достоинства:
- В цілому непогані
- Недостатки:
- В своїй ціновій категорії є варіанти краще, та мікрофон залишає бажати кращого.
- Евгений О***
Странно почему Вы не взяли скажем JBL Live Beam 3 если денег отвалили за ОРРО в 2 раза больше.
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Пока лучшые наушники которые я куплял . Есть удобное приложение , а также довольно долго держит заряд. Из минусов то что нельзя на жесты наушников увеличовать или уменьшать громкость но это не критично . Брал для повседневной жизни , погулять на улице , пойти в зал и т.д. При беге не выпадают , звук отличный
- Достоинства:
- Все выше перечисленое
- Недостатки:
- Нету жеста на уменьшение звука
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підтримує два пристрої одночасно, як довго тримають ще не випробував, шумоподавлення порадувало. Прийшли гарно упаковані, коробочка преміальна. Комплектація добротна (кабель, вкладиші). Єдине, шкода, що є 4 профілі керування кнопками, а доступно одночасно лише два. Але все налаштовується на ваш смак, супровід усіх команд, мікрофони мовби теж чудові.
- Достоинства:
- Добре сидять у вухах, прикольні кнопки, звучання влаштовує
- Недостатки:
- Не знайшов
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Дуже чудовий звук, глибокі баси, тепер переслуховую свою улюблену музику яка звучить краще. Заряд тримають довго, більше 3 годин не слухав, навіть до половини заряду не дійшло.
- Достоинства:
- Звук, тривалість заряду
- Недостатки:
- Не знайдено
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Чудові
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отримав вчасно, доставили швидко, тобто питань до розетки немає. Але самим навушниками дещо розчарований. Вроді звук і не поганий, але посадка не дуже добра. Амбушури якісь маленькі, доводиться постійно поправляти бо так і норовлять повипадати. І це з самим великими що були в комплекті. Спробував амбушури від провідних панасоніків зовсім інша річ. І сидять зручно, і навіть бас стає насичені ший. Але ж тоді у кейс не входять, не зарядиш. Іноді «відпадають», доводиться повертати в кейс – перезапускати. Правда тут можливо проблема у Bluetooth адаптері марки RZTK.
- Достоинства:
- Безпровідні - зручність, непоганий звук.
- Недостатки:
- Ергономіка, амбушури, іноді "відвалються"
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники по звуку по басу топ, за цю ціну взагалі не знайдете краще, з додатком можна під себе все підлаштувати, еквалайзер крутий, шумодав теж супер круто працює з музикою . Із мінусів це кейс і посадка навушників, матовий кейс приємний на дотик але царапається жесть, пройшло 3-4 дні вже є помітні на світлі подряпини, тому якщо вам важливо щоб кейс був ідеальний одразу замовляйте чохол тому що носіння в кармані без нічого крім них - не допоможе. Ну і посадка в кейс, це треш вони розвернуті в різні кути не так як до вуха і коли хочеш покласти навушники назад тобі треба їх перекрутити так ще задіваєш об кришку кейсу, тому шанс їх упустити на землю великий.
- Достоинства:
- Звук, бас, зручні в вухах, шумодав.
- Недостатки:
- КЕЙС. Матовий кейс, посадка навушників до кейсу
- Микола Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
класні навушники за свою ціну,давно купую цю продукцію,завжди все на висоті.
- Достоинства:
- батарея,звук
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Покупал пол года назад, уже не заряжается один наушник. Микрофон слабый, шумо давление вообще не понятно работает
- Достоинства:
- Батарея
- Недостатки:
- Качество
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Все Чудово,дякую.
- Андрей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все дуже чудово
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Все чудово!
- Мар'ян Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудовий звук, довго тримає батарея
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все як заявлено продавцем, один момент тільки, використовую їх по одному зазвичай, і навіть при повній зарядці відчутно знизилася максимальна гучність, набагато тихіше стали працювати, як по одному так і два разом, чому так ? І як це виправити ?
- Недостатки:
- Знизилася максимальна гучність і далі знижується
- Єгор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мікрофон просто ЖАХЛИВИЙ,звук записаний з цих навушників звучить так ніби я у прикурувач говорив у машині,довелось повернути
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працюють добре
- Достоинства:
- Ціна -якість
- Геннадий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Пользуюсь неделю. Первые впечатлления - есть свои нюансы, но в целом - супер. Таких бассистых tws-ок у меня еще не было, если сравнивать с аирподс про, то они рядом по бассу не стояли, но хотя у аирподсов звук пообъемней и плюс беспроводная зарядка, если их сравнивать - то больше преимуществ у аирподсдв не увидел, всё остальное лучше у JBL (моё субъективное мнение). Особо удобно подключение сразу к двум девайсам, у меня подключены одновременно к андроид планшету и айфону: ни каких танцев с бубном, что взял в руки к тому автоматом наушники и подключились. Приложение норм, нможет и не такое крутое как у аирподс, но там зато есть функции (встроенная музыка для релакса, удобный эквалайзер с настраиваемыми и готовыми пресетами) которых у эпл нет и в помине. IeШумодав тоже норм, пойдет. В общем если коротко, я скажу так, у меня лежат старинькие аирподс, самсунг бадс, но я пользуюсь этими JBL. Не знаю как будет дальше, но сейчас очень доволен этими наушниками. Так что рекомендую
- Достоинства:
- лучший бас, цена-качество, шумодав, подключение к нескольким устройствам одновременно, приложение
- Недостатки:
- пока не вижу
- Тимчук Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Використовувала обережно и не часто, але перестав працювати лівий навушник. Що робити?
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Бистрої вийшов із строю ..
- Сергій М***
Я так розумію у Вас відʼєднався один навушник. Їх треба перезавантажити. На ютубі повно відео як це зробити.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Все влаштовує, звук, збірка, але через півроку бували випадки відʼєднання одного вуха, після перезагрузки підʼєднання відновлювалось
- Достоинства:
- Звук, ціна
- Недостатки:
- Бувають випадки відключення одного вуха
- Вера Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
До этого купила более дорогую модель, но эти оказались лучше. Компактная коробка, удобно лежать в ухе. Отличное шумоподавление и звук. Рекомендую
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Куплявся на подарунок, нормальні навушники, добре тримають заряд, ніяких скарг
- Достоинства:
- Батарея
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук середній без додатку, а точніше еквалайзеру, чому так пишу тому, що після AIWEI TA8 які дешевші, а звук м'який, басистий тільки високі додати і все. Після оновлення bluetooth не з'єднує автоматично, а якщо з'єднує то обриви постійні, через додаток зробив скидання, далі буде видно, що і як.
- Достоинства:
- Батарея, додаток
- Недостатки:
- Bluetooth
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купляв на подарунок для дівчини. Дуже сумнівався чи брати їх, бо відгуків не багато, і оглядів теж не багато, але все ж таки вирішив спробувати. Їй дуже сподобалися. Я ними якийсь час теж покористувався тому напишу свої враження. Такі навушники маю перший раз, і відгук пишу теж перший раз. Можливо щось буде зайве, я ділюся ПРОСТО враженнями.
Почну з форми/дизайну. На фотографіях вони здавалися набагато меншими, в реальності доволі громіздкі і грубі. Є 3 комплекти різних амбушюр(резинки) на навушники, хоча як на мене то середні і маленькі зовсім не відрізняються по розмірах. Попри те, що форма не та на яку я сподівання загалом нормальні. Як для моїх вибагливих вух сиділи комфортно. Я стрибав і головою крутив то ні разу не вилетіли. Сенсор трохи дивний, він то не спрацьовує з першого разу, то ледь торкнувся і вже зафіксували жест.
Звучання. На айфоні з коробки звучання було середнє. Після встановлення додатку і ручного налаштування еквалайзера звук став помітно кращим. Мені сподобався шумодав(ANC). Я їх тестував з пилососом, гучним феном, ноутбуком на всю потужність, то з шумодавом музику чув чітко, ніяких зайвих звуків не було. Є ще два режими, якщо коротко то перший вимикає шумодав і ти чуєш всі гучні звуки що навколо тебе, а talk through заглушає музику для розмови зі співбесідником.
Застосунок. В цілому все інтуїтивно зрозуміло. Лише налаштування жестів якісь топорні. Вони є, але дає вибирати один з трьох налаштованих пресетів. Немає можливості вимкнути функцію запуску сірі(bixby) на довгому натисканні, воно наче і довго треба потримати щоб вона ввімкнулась, але я б її вимкнув і поставив би щось інше.
Мікрофон. В тихому приміщенні співбесідник чує чітко, навіть не одразу зрозуміло що говорю з навушників. В гучних умовах(той самий пилосос та ін. вулиця) все так же мене чули добре, інших звуків майже не чутно було, лише іноді губились якісь слова.
Загалом якщо опустити всі мінуси то досить гарна модель щоб придбати- Достоинства:
- Гарне звучання, шумодав, мікрофон; добре сидять у вусі
- Недостатки:
- Сенсор дивний, налаштування жестів
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже довго вибирав нові навушники на заміну своїм попереднім Lenovo thinkplus, які прослужили 2 роки та геть зіпсувалися й поламалися, перестали заряджатися. Постійно слухаю музику та розмовляю онлайн по роботі. Зупинив свій вибір на JBL по відгуках, і обрав цю модель як одну з найновіших, хоч і без відгуків (на той момент).
Наушники дуже стильні, поки нові, то тримають дуже довго, працюють справно, застосунок установив.
На жаль, вони не дуже підходять до моїх вух, весь час хочеться засунути їх глибше, але це неможливо.
Звук на перший «погляд» не супер, але в застосунку еквалайзером налаштував, тепер норм.
Налаштування, на жаль, не дуже гнучкі. Кожен навушник можна налаштувати лише на один із трьох варіантів керування: 1) регулювання гучності (1 натискання - гучніше, 2 - тихше)
2) регулювання програвання (1 - павза, 2 - наступний трек)
3) вибір режимів - шумоподавлення, ambient aware, talk through
Я часто слухаю музику лише в одному навушнику, і це не дуже зручно. Або ставиш павзи, або гучність.
Щодо самих режимів, то мені не сподобалися. В перших двох весь час білий шум «грає», і паралельно з музикою, хоч тоді ти його і не чуєш, але, ймовірно, впливає на звучання. Плюс режим із білим шумом щоразу автоматично увімкнений, і треба відкривати застосунок, щоб відключити його.
Еквалайзер можна налаштовувати, тільки коли ти в обох навушниках.
Немає безпеки: будь-хто може підключитися до навушників, немає парування через код/пароль чи дозвіл.
Нарешті мене чують на дзвінках, коли я в навушниках, тобто, мікрофон норм скоріш за все.- Достоинства:
- Дизайн, звук, є застосунок, еквалайзер, норм мікрофон
- Недостатки:
- Не для будь-якого вуха, слизький чохол, не дуже гнучкі налаштування в застосунку, дивні режими