Отзывы покупателей о Крісло геймерське Bonro B-0519 чорно - синє

Оценка пользователей 4.5/5
  • Отзывы про товар продавца Global Sales
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales. Цвет: Черный с красным

Все чудово . Крісло сподобалось.

Достоинства:
    Легка збірка. Зручне.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Ольга Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales. Цвет: Черный с красным

Крісло шикарне,зручне, легко збирається,матеріал якісний і приємний на дотик. Син в захваті, рекомендую!!!

Достоинства:
    У всьому
  • Лариса И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales. Цвет: Черный с красным

Дякую, крісло чудове за такі гроші!!!
    Приємні менеджери, швидка доставка!
    Дуже легко збирати!

Достоинства:
    Зручне, гарний вигляд, дуже легко зібрати!
  • Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales. Цвет: Черный с красным

Посилка прибула дуже швидко, а зворотній звязок з продавцями дуже чудовий! Крісло в хорошому стані з присутніми всіма деталями. Інструкція по збору зрозуміла й легка, тому крісло дуже легко та швидко збирається :)

Достоинства:
    Легка інструкція та збірка, присутність всіх деталей, хороша якість
  • Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черно-желтый

Товар топ

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный с красным

Як за свої кошти, то дуже прикольно, а як по якості, то звичайно одразу після зборки видно, що воно недовговічне, матерали підозрілі, але подивимось що далі буде.

Достоинства:
    дешево
    Недостатки:
    дешево
  • Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Premium Price. Цвет: Черный с синим

В цілому задоволений.

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный с красным

Выглядит отлично но брак не хватает одного болта плюс резьба на седушке не ровные

Достоинства:
    Красиво выглядит
    Недостатки:
    Неровная резьба и не доложили болт (брак)
  • Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Черно-белый

Крісло сподобалось, якість добре за свої гроші, швидко і легко збирається. Саме по собі зручне. Відправили швидко.

Достоинства:
    Якість, легкість збирання.
    Недостатки:
    Один підлокітник поцарапаний, наче б то не новий. На фото показала (це не бруд, я спробувала змити, але то дійсно подряпини, доволі глибокі).
  • Максим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный

Стуло за свою ціну дуже хороше, стильне та комфортне єдине що це при збірці роз'єми під болти трохи криві один нище другий вище трошки треба погратися а так стуло ідеальне.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный с красным

Купив покашо виглядить норм и типа все реголюїця все работає склалось нормальному але коли побачив його ж враження що воно бистро розлізнцця але думаю якщо сидіть як людина проживе норм

Достоинства:
    Недостатки:
    Ну це не того недолік просто затикачкі на ручкі крісла де гвозді не вставляються но це таке
  • Користувач
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черный

Безумовно топ за 2700 грн. У доньки крісло за 6000 грн то я скажу механізм цього крісла значно якісніший та міцніший, спинка кріпиться на раму з профтруби це точно може утримати людину в 150 кг . По росту то в мене 185 тоже є запа.

Достоинства:
    Виглядає дуже міцним, в експлуатації подивимось
  • Владислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черно-белый

Дуже низька якість, підлокітники майже отразу почали відламуватись в сторони.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    низька якість
  • Геннадій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Черно-желтый

Через 2 дні після замовлення крісло вже стояло зібраним біля столу - швидка доставка є плюсом цього магазину !!! Ще й ціна була нижча, ніж у виробника - це другий плюс цьому магазину !!!
    Якісне крісло, дві зручні подушки - одна під шию, інша під поперек. Зміцнена спинка, яка має витримати 150 кг.
    Так швидо я крісло ще не збирав! Це вже не перше крісло від Bonro, але для В-0519 викрутка не знадобилась зовсім - все збирається шестигранними ключами, що йдуть у комплекті. Добре, що Bonro вдосконалює моделі крісел і спрощує збирання.
    Ну і рухається це крісло по підлозі легше і маневреніше, ніж попередні моделі. Слідів колеса не залишають.
    Дуже вдала модель!

Достоинства:
    Швидка доставка, якість, подушки, зміцнена спинка, регулювання спинки, легке збирання
    Недостатки:
    за цю ціну немає