- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Рекомендую
- Сусак А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Комахи дохнуть, працює вроді нормально.
Єдине що не підсвічується повністю, але думаю то не брак то так і повинно бути бо діоди вроді як тільки знизу. Хоча вночі комахами вистачає того підсвічування.- Достоинства:
- Більша ємність акумулятора
- Недостатки:
- Підсвічування.
- Продавец StarLight
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Эффект нулевой, деньги выброшенные на ветер.
- Достоинства:
- Никаких
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Сергію!
- Геннадій С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороша мухобійка, виглядає чудово і працює теж
- Продавец StarLight
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
В цілому цікава штучка, користуватись можна. Але не варто очікувати чогось сильно вау. Для моїх цілей, а саме вбивати комах та не забруднювати стіни. Записав відео:
- Достоинства:
- Вбиваючи комах не забруднюються стіни
- Недостатки:
- Швидко розряджається, досить масивна як для мухобійки
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Забрали з пошти 29 липня, переслала батькам, а вона не працює, фіолетовим світить мухи на ній собі сидять
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок, Ірино. Хочемо зазначити, що потрібно враховувати той факт, що це не стаціонарна пастка-знищувач, а ракетка, якою потрібно діяти відповідно задля досягнення результату. Тобто фактично шукати та бити сіткою на ракетці-мухобіці комарів та мух, щоб їх вдарило струмом. Навіть якщо комар, або муха не вмирає одразу - після удару струмом вони (комари та мухи) більше не можуть бути дієздатними. На першому режимі для удару струмом потрібно натискати на відповідну кнопку, а на другому режимі із включеним ультрафіолетом просто бити, так як струм постійно у парцюючому стані. Також потрібно вроховувати той факт, що напруга в даній мухобійці помірна, так як в іншому випадку це б вже було небезпечно для Вас, тобто людини. В будь-якому випадку ще раз дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приділену увагу.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Жодної вбитої мухи , 3 комара за 3 дні
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок, Андрій. Хочемо зазначити, що потрібно враховувати той факт, що це не стаціонарна пастка-знищувач, а ракетка, якою потрібно діяти відповідно задля досягнення результату. Тобто фактично шукати та бити сіткою на ракетці-мухобіці комарів та мух, щоб їх вдарило струмом. Навіть якщо комар, або муха не вмирає одразу - після удару струмом вони (комари та мухи) більше не можуть бути дієздатними. На першому режимі для удару струмом потрібно натискати на відповідну кнопку, а на другому режимі із включеним ультрафіолетом просто бити, так як струм постійно у парцюючому стані. Також потрібно вроховувати той факт, що напруга в даній мухобійці помірна, так як в іншому випадку це б вже було небезпечно для Вас, тобто людини. Ви в свою чергу зазначили у відгуку, що три комари було Вами знищено, а це має ознаку того, що товар все ж таки працює. В будь-якому випадку ще раз дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приділену увагу.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудова Мухобійка, мухи як попкорн взриваються
- Продавец StarLight
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудова! Вбиває всіх і мух і комарів. Доволі голосно але реально кошмарить як треба. На ніч в іншій частині квартири родалі від ліжка увімкнути з підсвіткою і всі туди летять і благополучно там і залишаються)) щолк щолк і тишина. Супер. На акумуляторі працює не довго, хіба догнатти когось і прибити. Від 220 або павербанку вмикаємо. Дуже задоволені. Реально раджу
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Протестувала я цю "електромохобійку" і що можу сказати, це просто вау мухи, комарі, мошкарня яка заводиться зараз влітку на овочах/фруктах, просто іскри йдуть.
- Достоинства:
- Легка, є підставка щоб поставити її на стіл, зручна в використанні можна брати її всюди вулиця, квартира, будинок, літня кухня, на відпочинок на природі, головне зарядити, можна і через power bank.
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Користуємось півтора місяці, все добре, товаром задоволений!
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Легка використанні, замовила 2 штуки.
- Достоинства:
- Легка
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все працює супер, навіть якщо і не вбиває то контузить добре. Максимально робить у темній кімнаті, все летить на нього і "БАХ".
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не суттєві
- Продавец StarLight
- Назар П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
можливо від невеличких комарів та мошки воно і буде ефективним, але якщо ціль хоча б як соняшникове дзернятко, то максимум його відштовхне, та трохи контузить, і через секунду - дві воно вже знов літає. якщо муху прижати нею, то треба щоб вона погоріла хоча б секунд 10, бо вилетить та й все. запах горілої мухи специфічний, але якщо б це була єдина біда, то нічого страшного. якщо надієтесь на світло яким світить мухобійка - не надійтесь, максимум вони сядуть на ободок, поймуть що на решітку наступати неприємно, та продовжать сидіти там на обідку. так що ні пасивно, ні активно воно не ефективне. а з батареєю взагалі щось незрозуміле, без підзарядки працювало максимум хвилин 5. індикатор заряда завжди дає максимальний показник.
так що звичайна мухобійка буде більш ефективна. а краще липка стрічка для комах- Достоинства:
- впринципі працює
- Недостатки:
- ємність аккумулятора, сумнівна ефективність.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Аліна Д***
В нас нічні метелики вбиває і жирних мух аж іскри летять.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює чудово! Все супер!
- Достоинства:
- Все просто супер
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудово працює! Нарікань немає.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hoztik
товар вдповідає опису, за подарунок окреме дякую )
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: RezkaPrice
Недолік батарея.
- Достоинства:
- Товар хороший
- Недостатки:
- Батарея тримає 10 хв,це погано!
- Александр
там аккумулятор стоит на 300маЧ. формат 14500. можно поменять на более емкий и даст прирост в 2-2.5 раза. паять ничего не надо, он сидит на пружинке
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: UnitedMall
Зарядка дуже довга.Розряджається від підсвідки швидко.Не можу зрозуміти чому але мух не бʼє мабуть завелика відстань між решітками
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: RezkaPrice
Мухобойка отличная , работает как надо , от моли до комаров мух все убивает. Большая удобная в руке, поставляется с кабелем для зарядки и подставкой что бы ночью включить и она на себя приманивала комаров. Горит светодиод. Продавца рекомендую. Цена очень хорошая. Покупайте сразу.
- Достоинства:
- Выполняет свою функцию. Цена
- Недостатки:
- Нет.
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RezkaPrice
Не зручно, муха сідає і просто сміється , ефективність 0
Довго очікувала товар більше тижня
Переваг 0
Вбило одно муху і засмерділо пів кімнати- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Безліч , не зручно!!!
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Taos
50 на 50 берете кота у мішку. Одна працює норм. Інша була просто жах. Шлейф від батарейки був погано під'єднаний. А потім і взагалі перестала працювати.
- Достоинства:
- Вбиває комах на вау клас. При цьому звук тріск від згорілих лопнутих комах призводить до кайфу
- Недостатки:
- Береш кота у мішку. 50/50 працює