Отзывы покупателей о Подгузники для взрослых Seni Super Plus-3 large 30 шт

Оценка пользователей 4.88/5
  • Отзывы про товар продавца Puris
  • Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Puris. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Все чудово, дуже швидко все прийшло.

• Продавец  Puris

Дякуємо Вам за відгук, дуже раді,що все сподобалось Мирного неба

• Продавец  Puris

Щиро дякуємо за відгук, ми раді, що Вам все сподобалось, чекаємо на наступні замовлення :) Бережіть себе та мирного неба!

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Чудові! Не парять и добре тримають вологу

• Уляна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Дуже задоволені цими підгузками, найкращі зі всіх випробуваних, а пробували багацько.
    Не протікають, багато вбирають, підходять на ніч.
    Загалом вартують свою ціну, рекомендую

Достоинства:
    Не протікають, багато вбирають, підходять на ніч.

Доброго дня! Щиро вдячні за те, що поділилися своїм досвідом та рекомендуєте наш товар. Бажаємо вам та вашій родині комфорту, сил і міцного здоров'я.

• Наталія Г***

Дуже якісні підгузки. Весь час купую своєму лежачому татові. Якщо гарно закріпити, немає підтікання. На ніч вистачає.

Достоинства:
    Вбирають вологу

Доброго дня, Наталіє! Щиро дякуємо за вашу постійну довіру та такий теплий відгук. Догляд за близькою людиною — це велика праця, і нам надзвичайно цінно знати, що наша продукція допомагає забезпечити вашому татові комфорт.
      Ви дуже влучно відзначили ключові переваги лінійки Seni Super Plus. Завдяки підвищеному рівню поглинання вони дійсно чудово підходять для нічного сну, гарантуючи сухість. А правильна фіксація за допомогою подвійних еластичних застібок — це справді головний секрет захисту від будь-яких підтікань.
      Бажаємо вашому татові міцного здоров'я, а вам — сил та спокою.

• Татьяна О***

Дуже хороші підгузники

Достоинства:
    Не протікає
  • Юлія Г***

Вперше почала купувати для чоловіка років 10 назад. Зараз якість суттєво відрізняється в гіршу сторону. Але аналогів, на жаль, не знайшла.
    Є ще від Тена самі міцні, по суті - те саме. Обираю що дешевше.
    Варто дочекатись акції, бо ціна не виправдовує себе.

Достоинства:
    Досить міцні при частому і інтенсивному сечовипусканні, але якісна пелюшка точно не завадить.
    Недостатки:
    Якість з роками змінюється не в краще сторону.

Доброго дня, Юліє! Щиро дякуємо за вашу багаторічну довіру — 10 років разом із брендом Seni є надзвичайно цінними для нас. Нам цінно знати, що підгузки продовжують надійно виконувати свою головну функцію, проте прикро чути, що ви відчули зміни. З часом виробники дійсно оновлюють технології та матеріали, намагаючись зробити вироби тоншими або більш екологічними, що іноді сприймається як зміна звичної текстури. Ми обов'язково передамо ваші спостереження представникам бренду. Ви робите абсолютно правильно, використовуючи додатково поглинаючу пелюшку — це справжній «золотий стандарт» догляду, який гарантує максимальний захист ліжка та ваш спокій. Ми чудово розуміємо бажання не переплачувати, тому завжди намагаємося регулярно проводити акції. Дякуємо за вашу чесність та неоціненний досвід! Бажаємо вам сил та міцного здоров'я вашій родині!

• Ольга К***

Сподобались дуже, не протікають і розмір хороший

Достоинства:
    Не протікають, нормальний розмір
  • Альберт Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

Найкращий вибір ціна-якість

• Микола Д***

Відмінна якість за адекватну ціну, використовуються за доглядом для бабусі 97 років, вона задоволено, як і ті хто її доглядає, рекомендую

Достоинства:
    Співвідношення ціни та якості
    Недостатки:
    Наразі не помітив
  • Анастасія М***

Поки що найкращі підгузки для дорослих. Не тонкі, але і не парять. Нема ефекту сауни. Тільки з ними нема попрілостей. Розмір дозволяє бути в ньому всю ніч і ще частину ранку. Щиро рекомендую!

Достоинства:
    Не парять, не викликають опрілостей
    Недостатки:
    Без знижки трохи дорогуваті
  • Людмила Ч***

Для моєї лежачої мами найкращий вибір підгузників.Вони повністю виконують свою функцію.

Достоинства:
    Сухість і комфорт.Липучки працюють добре.

Доброго дня, Людмило,
      Дякуємо за вашу високу оцінку та щирий коментар!
      Для нас найкраща нагорода — це знати, що підгузки чудово справляються зі своїм головним завданням і забезпечують спокій вам та вашій мамі. Бажаємо вашій матусі комфорту, а вам — сил та міцного здоров'я!

• Анна В***

Отличные памперсы.

Достоинства:
    Супер.
    Недостатки:
    Нет.
  • Влада

Купували ці підгузки для дорослої людини з нічним нетриманням сечі, яка самостійно пересувається. Для нічного використання підходять дуже добре: мають високе поглинання, не протікають і дозволяють комфортно спати до ранку без необхідності заміни серед ночі. Матеріал м’який, приємний до тіла, не викликає подразнення та не парить. Липучки надійні, добре тримаються навіть при активних рухах уві сні. Надягати підгузок значно зручніше за допомогою другої людини — тоді він краще фіксується та швидше одягається. Раніше користувались підгузками-трусиками: їх простіше надягати самостійно, але за поглинанням і захистом від протікань вони гірші, особливо на ніч, тож перейшли на підгузки на ліпучках. Окремий плюс — велика упаковка з ручкою для перенесення.

Доброго дня! Величезне дякуємо за ваш розгорнутий коментар. Такі чесні відгуки з реального життя є справжнім путівником для інших покупців. Ви абсолютно точно описали головну різницю між підгузками-трусиками та класичними виробами на липучках. Трусики дійсно створені для легшого ступеня нетримання та денної активності, тоді як лінійка Seni Super Plus (з підвищеним поглинанням) є ідеальним та надійним рішенням саме для нічного сну. Дякуємо, що ділитеся своїм цінним досвідом. Бажаємо вашій близькій людині спокійних ночей, а вам — сил та міцного здоров'я!

• Наталія М***

Чудові підгузники

Достоинства:
    Добре впитують,не протікають
    Недостатки:
    Відсутні
  • Антон Л***

Гарна якість, ціна адекватна саме на розетці

Достоинства:
    Мʼякі, гарно і багато вбирають
  • Татьяна О***

Відмінно

Доброго дня, Тетяно. Щиро дякуємо за вашу найвищу оцінку. Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я!

• Довгаленко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: L

супер..не протікають

Доброго дня, Марино! Дякуємо за ваш короткий, але дуже місткий відгук. Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я!

• Аня

Все добре

Достоинства:
    Добре вбирають
    Недостатки:

Доброго дня, Анно. Дякуємо за вашу лаконічну та позитивну оцінку. Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я і комфорту щодня!

• Ирина П***

Найкращі з усіх, якими довелося користуватися із розміру xl

Доброго дня, Ірино! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      Ваш відгук — це цінна підказка для тих покупців, які саме зараз шукають якісний та зручний розмір XL для своїх близьких. Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я і комфорту!

• Людмила П***

Дуже задоволені! Добре вбирають, довго залишаються сухими, не протікають навіть уночі. Без стороннього запаху, м’які та комфортні, гарно сидять по ширині й зручні застібки. Однозначно найкращі з усіх памперсів, які користувалися.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має

Доброго дня, Людмило! Щиро вдячні за ваш розгорнутий і такий позитивний коментар! Ваш відгук обов'язково допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір. Бажаємо міцного здоров'я вам та вашим близьким!

• Людмила П***

Доброго дня, Людмило! Щиро дякуємо за такий неймовірно детальний та теплий відгук. Звання «найкращих» — це найвища оцінка для нас. Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я і спокою щодня!

• Марина

Гарна якість

Доброго дня, Марино,
      Вдячні за високу оцінку.
      Бажаємо міцного здоров'я!

• Сергей С***

Виконують своє призначення дуже добре.

Достоинства:
    Не протікають, м'які, добре тримають липучки
    Недостатки:

Доброго дня, Сергію! Щиро дякуємо за ваш детальний коментар.
      Дуже цінно знати, що підгузки повністю справляються зі своїми завданнями і ви задоволені їхньою надійністю. Ми повністю розуміємо, що питання ціни є дуже важливим при регулярних покупках, тому завжди намагаємося проводити спеціальні пропозиції та акції. Дякуємо, що обираєте якість Seni. Всього вам найкращого!

• Ольга О***

Памперсы супер, протекания практически нет)

Достоинства:
    Отлично впитывают влагу!

Доброго дня, Ольго,
      Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання. Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я і комфорту щодня!

• Олена

рекомендую. це найкраща серія нічних підгузок

Достоинства:
    вистачає на усю ніч, не викликає подразнень, легко одягається та знімається, можна розкривати та застібати багато разів
    Недостатки:
    за понад 4 роки користування не виявили

Доброго дня, Олено,
      Щиро дякуємо за такий неймовірний відгук та вашу багаторічну довіру!
      Бути вашим надійним помічником понад 4 роки — це найвища нагорода для нас та бренду Seni. Ваша рекомендація та досвід — це величезна допомога для тих, хто зараз шукає надійний захист для своїх близьких.
      Бажаємо міцного здоров'я, сил та щоденного комфорту вам і вашій родині!

• Віктор А***

Все ок!

Доброго дня, Вікторе,
      Щиро дякуємо за ваш короткий та позитивний відгук.

• Наталья О***

Дуже комфортні

Достоинства:
    Дуже зручні підгузки
    Недостатки:

Доброго дня, Наталіє! Щиро вдячні за ваш теплий відгук.
      Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я та комфорту щодня!

• Светлана Е***

Якість задовільна, доставка швидка

Доброго дня, Світлано!
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Світлана П***

Беру не перший раз.

Достоинства:
    Все чудово.
    Недостатки:
    Нема.

Доброго дня, Світлано! Дякуємо, що знаходите час ділитися своїми враженнями.
      Ваші повторні замовлення — це найвища оцінка якості продукції Seni.
      Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я!

• Ольга А***

Підгузок по розміру такий як і xl лише дуже довгі передні крила. Задні як у меншому розмірі.

Достоинства:
    На людей з великим животом.
    Недостатки:
    Задні кріплення могли бути більшими.

Доброго дня, Ольго,
      Дякуємо за ваш відгук та уважність до деталей!
      Ваше спостереження є надзвичайно корисним. Анатомічна форма з довшими передніми крилами дійсно розрахована на зручне охоплення живота. Але ми згодні, що баланс між передньою та задньою частиною має бути максимально комфортним для користувача. Ми зафіксували ваш коментар щодо задніх кріплень і передамо його безпосередньо виробнику для аналізу.
      Бажаємо вам і вашим близьким здоров'я та комфорту!

• Інна А***

Самые лучшие подгузники из всех ,которые я применяла !

Достоинства:
    Не промокают

Інно, доброго дня,
      Щиро дякуємо за ваш емоційний та надзвичайно приємний відгук.
      Бажаємо всього найкращого!

• Евдокия М***

Шестой год каждый день только эти подгузники.

Достоинства:
    Качество

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відук. Бажаємо вам та вашим близьким здоров'я та сил.

• Сергей Р***

Хароший тоар

Добрий день, Сергію,
      Дякуємо за ваш відгук.

• Олена У***

Всім рекомендую!
    Дуже якісний товар!Це найкращий виріб на ринку України!!!

Достоинства:
    Дуже гарні,надійні у використанні.

Доброго дня, Олено,
      Дякуємо за вашу найвищу оцінку та гарячу рекомендацію! Бажаємо вам всього найкращого!

• Ангеліна Д***

Дуже зручні топ за свої гроші.

Достоинства:
    Не протікають,не натирають.
    Недостатки:
    Не виявлені

Доброго дня, Ангеліно,
      Щиро дякуємо за відгук та вашу довіру до бренду Seni. Бажаємо всього найкращого!

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: S

Ідеальні підгузки. Кращих не знайшла

Достоинства:
    Відмінна якість

Доброго дня, Юліє,
      Щиро дякуємо!
      Нам дуже цінно знати, що ваші пошуки ідеального захисту завершилися успішно саме з Seni. Ваші слова надихають нас і надалі тримати найвищу планку якості.
      Бажаємо здоров'я!