- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарне, краще чим на фото
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Купив два комплекти білизни цей та L-2048/1 (колір синьо/сірий)
Погана якість тканини, дуже жорстка. Особливо синя підковдра компдекту L-2048/1, більш схожа на брезентовий тент аніж постільну білизну з тканини. Праня з уксусом не допогло.
Гроші на вітер- Достоинства:
- Недостатки:
- дуже жорстака тканина
Представник постачальникаДоброго дня!
Перед першим використанням ми рекомендуєм випрати постіль, аби змити сліди виробничого процесу та розкрити волокна бавовни, щоб постіль стала більш м'якою, краще з ополіскувачем для білизни, але ніяк не з оцетом!
- Маринович М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Хороший комплект . Простинь трохи відрізняється. Але це не суттєво. Побачим як буде у використанні
- Достоинства:
- Гарний матеріал
- Недостатки:
- Не має
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Хороший комплект
- Достоинства:
- Поплин
- Олена Т***
Скажите пожалуйста, а на ощупь ткань приятная ? Там чувствуешь синтетику в составе??
Представник постачальникаДоброго дня!
Поплін - це тканина без синтетичних домішок