Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Сетевой фильтр F09U Voltronic 3 розетки EU 4 USB 1PD для защиты от скачков напряжения и зарядки устройств (YU-GT_33A)

Оценка пользователей 3.86/5
  • Вадим М***

Ціна якість.

• Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Поки не можу сказати нічого поганого, розетка як розетка, з різними роз'ємами. Так кнопка увімкнення/вимкнення трохи голосна, як на мене. Також під час заряджання телефону через USB порти нагрівається область біля USB. Купував, щоб відокремити та під'єднати WIFI-роутер і монітор для комп'ютера.

Достоинства:
    Ціна, функціональність, компактність
    Недостатки:
    Гріється в районі USB якщо стоїть на зарядці телефон
  • Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Поганий товар, багато недоліків, одне радує що дешевий і є багато портів(нюанс що з поганою якістю і малою потужністю), тому і 2 зірочки а не одна, дуже важлива була кнопка включення і вимкнення, але найбільше вона розчарувала, по перше моя особиста придирка, вона дуже голосна, будить всіх навіть в сусідній кімнаті, хто має маленьких дітей вшарили цей недолік, а ще вона глючить (вимкнув, за кілька год приходжу а вона увімкнута, знову вимкнув і спостерігав, в якийсь момент індикатор засіітився, як контакт зʼявився, інколи не вимикає і треба кілька разів сильно поклікати) і працює таким принципом що як тільки пружина всередині послабиться, то взагалі перестане працювати.

Достоинства:
    Ціна, багато портів
    Недостатки:
    Нікудишня кнопка, зроблена з найдешевших матеріалів, слабкі порти
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

купила 8 лютого, в експлуатацію було введено в середині лютого. сьогодні, 29 травня, просто згорів

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Доволі зручна штука. і ЛЕД підключити, і трекер зарядити, і зарядка ноута. Для робочого місця - необхідна штука

• Яна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Дуже крута річ. Моя любов з першого погляду. Саме те, що я хотіла. Надіюсь, прослужить дуже довго. Таке саме, як на фото.

• Олександр П***

Зручний, практичний