Отзывы покупателей о Сомелье для вина Moltis в деревянном футляре-книге (MV-1202) 10122

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Цей винний комплект став чудовим подарунком. Красивий кейс, все акуратно вкладено, а аксесуари зроблені якісно. Дарувати було приємно, бо виглядає він дорого й елегантно.

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня Юлія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою, Винний подарунковий комплект Moltis у преміальному дерев’яному кейсі,Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

У комплекті все продумано до дрібниць — від якісних аксесуарів до красивої викладки. З таким набором відкривати вино — одне задоволення: усе під рукою і нічого не треба додатково купувати. Він не лише практичний, а й дуже естетичний, чудово виглядає на барній поличці.

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені , Винний подарунковий комплект Moltis . Ї_ЖАЧОК, срібного кольору. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Комплектація продумана: в наборі є штопор-сомельє для легкого відкривання вина, аератор для розкриття ароматів, конусоподібна пробка й охолоджувальні камені — саме те, що потрібно для справжнього цінителя. Після того, як спробував аератор, одразу помітив, як вино розкриває свій смак сильніше — приємно було дивувати гостей.

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Станіслав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені , Винний подарунковий комплект Moltis . Ї_ЖАЧОК, срібного кольору. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Виглядає солідно й дорого, дерев’яний кейс виконаний якісно, все акуратно вкладено всередині. Інструменти зручні у використанні, відчувається хороший метал і продуманий дизайн. Такий набір не соромно подарувати ні колезі, ні близькій людині. Чудовий варіант для поціновувачів вина та гарний подарунок на будь-яку подію. Рекомендую

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Роман! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою, Винний подарунковий комплект Moltis . Ї_ЖАЧОК, срібного кольору. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Олесеся Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

У наборі є все необхідне для дегустації вина: келихи, штопор та інші аксесуари, розташовані зручно та акуратно. Комплект виглядає презентабельно, тому стане чудовим подарунком для друзів чи колег, дарує атмосферу свята та турботи.

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Олеся! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою,Винний подарунковий комплект Moltis у преміальному дерев’яному кейсі Ї_ЖАЧОК, срібного кольору. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Надя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Дуже гарний та елегантний винний набір . Купувала на подарунок — преміальний дерев’яний кейс виглядає дорого і солідно, одразу створює вау-ефект. Усі аксесуари якісні, добре закріплені всередині, нічого не люфтить.
    Набір дуже зручний у використанні — є все необхідне для подачі та зберігання вина. Отримувач подарунка був у захваті, а це найкращий показник якості .
    Ідеальний варіант для подарунка чоловікові, друзям або колегам. Однозначно рекомендую!

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Надя! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою, Винний подарунковий комплект Moltis Ї_ЖАЧОК, срібного кольору. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Сам кейс виглядає по-справжньому преміально: дерево гладке, приємне на дотик, петлі та замок надійні.

Брав як подарунок, і реакція була просто вау — комплект виглядає дорого та презентабельно. Чесно кажучи, самому захотілося такий же взяти.

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою, Винний подарунковий комплект Moltis у преміальному дерев’яному кейсі. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Ростислав І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Якість інструментів на високому рівні, усе щільно сидить у своїх місцях, кейс міцний і акуратний. Брав як подарунок, але коли подивився вживу — захотілося залишити собі
    Отримав масу компліментів від людини, якій подарував. Однозначно рекомендую!

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Ростислав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою, Винний подарунковий комплект Moltis у преміальному дерев’яному кейсі. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Руслан Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Класний набір, брав на подарунок кумі, вона дуже задоволена

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Руслан! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Сив В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Приобрёл винный подарочный комплект — впечатления только положительные. Кейс выглядит действительно премиально: крепкий, аккуратно собранный, с красивой древесной текстурой. Уже сам внешний вид настраивает на атмосферу качественного подарка.

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Валентин! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою, Винний подарунковий комплект Moltis у преміальному дерев’яному кейсі .Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Володя
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Ідеальний подарунок для поціновувачів вина. Класний дизайн.

• Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш happylife

• Остап Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Винний набір у дерев'яному футлярі, чудовий подарунок для друзів. Оригінальний дизайн та практичні аксесуари, штопор, аератор, пробка та охолоджувальні кубики, роблять цей набір незамінним для поціновувачів вина

• Продавец  HappyLife