- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже класна іграшка
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Замовляла вперше,але можу сказати,що все на відмінно,рекомендую
- Достоинства:
- Якість товару хороший,ціна хороша,робота дівчат ,які оформлюють заявку,скорість,взагалі чудова,відношення до замовника відмінне
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Іграшка чудова) донечці дуже сподобалась.
Швидка доставка
Рекомендую!- Продавец FlamesShop
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви високо оцінили якість нашого товару. Ваш досвід користування буде дуже корисним майбутнім покупцям зробити правильний вибір.
- Олеся Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Іграшка суперовамалечі дуже подобається. Музичний супровід кнопок зайшов на всі 100. Рекомендую
- Достоинства:
- Зацікавило дитину
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Іграшка дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Яскрава , якісно зроблена.
- Недостатки:
- Нема.
- Владислава А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Рекомендую однозначно, дуже цікава іграшка, руль з музикою та є рухливі предмети. Гарна коробка, можна брати на подарунок. Дякую за супер швидку доставку.
- Продавец FlamesShop
Доброго дня. Владислава. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої іграшки. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Малюку ну дуже зайшло це кермо. ) багато функцій, якісний пластик, кріплення знайшли всередині коробки.
- Достоинства:
- Можна кріпити на коляску
- Продавец FlamesShop
Доброго дня. Ольга. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої іграшки. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.