- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Moms and Busi
Дуже зручна річ,особливо в наш час відключень світла,коли прати не завжди встигаєш
Малюк десь трошки зригнув,все на нагрудник)
Дуже зручні у користуванні,замовила ще один набір- Продавец Moms and Busi
Дякуємо вам за відгук, Марина. Як приємно, що нагруднички стали для вас корисними помічниками) Нехай слугують вам довго, а малюку дарують комфорт)
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Moms and Busi
Класні, рекомендую, гарний матеріал, якісний пошив, непромокають
- Достоинства:
- Хорошої якості
- Продавец Moms and Busi
Дякуємо вам за відгук та високу оцінку, Тетяна. Нам дуже приємно, що вам сподобався комплект і ви оцінили його якості. Нехай нагруднички дарують комфорт малюку та слугують довго)
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Moms and Busi
Дуже класні, дійсно водонепроникні
- Достоинства:
- матеріал приємний водонепроникність
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Moms and Busi
Дякуємо вам за ваш відгук та високу оцінку, Ольга) Радіємо, що нагруднички виправдали ваші очікування та сподобались вам) Нехай слугують вам довго та на користь)
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Moms and Busi
Чудові, дякую
- Достоинства:
- Вони чудові
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Moms and Busi
Чому продавець не перевіряє товар перед відправкою?
- Недостатки:
- З комплекту на одному з нагрудників зломана застібка
- Продавец Moms and Busi
Доброго дня, Тетяна! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком та повідомили про ситуацію з заклепкою в комплекті. Ми вже спілкувалися з вами у Viber, щоб особисто допогти вирішити ситуацію. Хочемо подякувати вам за коммунікацію і привернення уваги до дійсно важливого моменту. Наголошуємо, що ми завжди готові зробити обмін та повернення товару, бо для нас важливо, щоб всі покупки в нашому магазині були на 100 відсотків вдалими. Це перший випадок з дефектом заклепки в комплектах цієї колекції і надалі будемо максимально уважні під час перевірки цієї деталі.
В той же час хочемо зазначити, що перед відправкою ми завжди перевіряємо нагрудники - якість швів, відсутність плям, а також обов'язково прасуємо комплекти, та з турботою відносимось до пакування замовлень. Але в данному випадку ми дійсно визнаємо свою помилку і щиро перепрошуємо за неї. Щиро сподіваємося у нас буде шанс виправити ваше враження про магазин.