Отзывы покупателей о Термос пищевой обеденный для супа Kamille 1000мл из нержавеющей стали KM-2093A

Оценка пользователей 4.07/5
  • Отзывы про товар продавца ROYALHOME
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ROYALHOME. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Салатовый

Хороший термос. Брала дитині для обідів у школу. Їжа тепла протягом кількох годин

Достоинства:
    Тримає тепло. Зручний об'єм
    Недостатки:
    Не помітила
  • Оксана К***

не дуже тримає температуру

Недостатки:
    не дуже тримає температуру
  • Марія

Вранці підігріваю суп чоловіку на роботу. В обід їсть, то казав, що гарячий залишається. Дуже задоволені! Рекомендую!

Достоинства:
    Хороший термос. Зручний, компактний, красивий. А головне тримає теплу їжу.
  • Виктор Т***

Класний

• Валентина Ч***

Держит не очень, за 4 час еда остывает и просто слегка теплая

• Татьяна К***

Дуже задоволена, тримає температуру дуже довго

• Юлия Б***

Термос сподобався.Тепло тримає десь 5 годин.з мінусів- користуюсь вже кілька місяців і досі є запах(хоча і не сильний) в середині.

Достоинства:
    Тепло тримає
    Недостатки:
    Запах за кілька місяців ще трохи є
  • Ксенія К***

Термос непоганий, якісний.
    Їжа в ньому на 5 годину, ще тепла була.
    Зручно, що широке горло має,ми конкретно брали для другої страви.

Достоинства:
    Якісний матеріал
  • Наталья М***

Термос полностью отвечает заявленым характеристикам.
    С 6ч утра до обеда еда остаётся горячей.

Недостатки:
    Не выявлено.
  • Максим Т***

Термос не тримає тепло 8 годин як зазначено в характеристиках

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Не тримає тепло
    • Продавец  ROYALHOME

Добрий вечір. А скільки тримає?

• ОЛЬГА Л***

Термос гарної якості.Прийшов не той колір,який замовляла.

Достоинства:
    Достатньо довго тримає тепло.
    Недостатки:
    Не той колір що замовляла
  • Ірина Н***

Хороший термос, зручний. Добре тримає температуру.

Достоинства:
    Тримає температуру добре
    Недостатки:
    Важкий
  • Тетяна П***

Одну зірочку знімаю, бо прийшов термос іншого кольору.

• Наталія

Термос добре зберігає тепло. Залили в нього гарячий борщ о 12:00 і о 19:00 їли - то був більше, ніж теплий. Дуже комфортної температури.
    Герметичний, не проливається.
    Має гарний дизайн, приємний на дотик, легко мити. Однозначно рекомендую

• Продавец  ROYALHOME

Здрастуйте, дякуємо за відгук.

• Анатолій Л***

Після певного часу користування цим термосом, можу сказати що, це просто тара для їжі, тому що АБСОЛЮТНО не держить тепло. З 6 ранку до 12:00 їжа стає просто холодною, від слова ВЗАГАЛІ.
    А так як я люблю споживати гаряче, то для мене це

• Марина К***

Чудовий термос із своєю задачею справляється на всі через 8 годин їжа іще тепла супер

• Продавец  ROYALHOME

Шановна Марино Кустрьо,Дякуємо вам за ваш позитивний відгук щодо нашого термосу. Ми раді, що ви задоволені його функціональністю та здатністю зберігати їжу теплою протягом тривалого часу.Наша команда прагне надавати високоякісні товари, і ваш відгук є підтвердженням того, що ми досягаємо наших цілей. Ми розуміємо, як важливо мати надійний термос, який зберігає температуру їжі, і ми раді, що наш продукт виправдовує ваші очікування.Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреба в подальшій допомозі, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки клієнтів. Ми завжди готові допомогти вам.

• Анатолій Л***

У вас, певно особлива їжа?
      Тому що в моєму термосі через 6 годин їжа стає просто холодною

• Татьяна У***

Термос превзошел все ожидания!
    Если утром налил что-то горячее в него, то через 4 часа оно остается таким же горячим.
    Через 8 часов менее горячее, но все еще достаточно горячее.

Достоинства:
    Долго держит температуру
    • Продавец  ROYALHOME

Добрый день, Татьяна. Спасибо за ваш отзыв. Мы рады что термос ТМ Kamille вам подошел.

• Анатолій Л***

Що це у вас за чудо-термос?! У моєму термосі через 6 годин їжа стає просто холодною.((

• Анатолій Л***

Нормальний термос для їжі (беремо на роботу). Температуру тримає на 4. З 6:30 до 12:00 якраз добре - не кип'яток і не ледь тепле.

Достоинства:
    Не надто габаритний.
    Недостатки:
    За такі гроші немає.
    • Продавец  ROYALHOME

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук, ми раді що термос вам підійшов

• Юлия Т***

Выглядит прекрасно, как на фото. Доставили быстро. Очень довольна)

• Продавец  ROYALHOME

Дякуємо за ваш коментар про наш термос харчовий КМ 2092. Ваші відгуки дуже важливі для нас, вони допомагають удосконалити роботу нашої компанії

• Олефиренко Е***

Товар получила только что.
    Обидно что термос со сколами краски продавец отправляет покупателю впринципе …
    Вроде как на функциональность не влияет, но, неприятно !!!
    Оценю как держит тепло, отпишусь.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Испорченное впечатление и настроение((
    • Продавец  ROYALHOME

Дякуємо за ваш коментар про наш термос КМ 2092. Ваші відгуки дуже важливі для нас, вони допомагають удосконалити роботу нашої компанії.

• Анастасия Б***
    Продавец: ROYALHOME. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Салатовый

Выполняет свои функции, покупкой довольна

• ROYALHOME

Спасибо вам за отзыв

• Юлія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Салатовый

Користуємось кожен день вже більше року, до обіду тримає не кипяток, але досить гаряче.Немає сторонніх запахів, добре миється. Корпус металевий, кришка пластик, але досит міцна. Я задоволена

• Сікачина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Оранжевый

Користуємося 2 місяці. Все супер.

Достоинства:
    Якість
  • Оксанка П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Объем: 1 л. Цвет: Черный / Салатовый

Дуже дякую за термос, купую у вас уже 2-гий , перший брала на 0.5 л другий на 1л , дуже задоволена, тепло держе дуже гарно, зараз з відключенням світла дуже виручає)
    Однозначно рекомендую!!!
    Гарних продажів)

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Оранжевый

Гарний термос, відповідної якості.

• Марина

Погано тримає тепло

Достоинства:
    ніяких
    Недостатки:
    Погано тримає температуру, за 4 години їжа стає ледь теплою.
  • Артём Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Салатовый

Температуру держит хорошо, но свежая еда в нём постоянно скисает каким-то образом. Сварил суп, залил, через два часа крышка вылетела, а суп внутри прокис. И это повторяется регулярно

• Николай С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Объем: 1 л. Цвет: Черный / Салатовый

Спасибо. Доставили вовремя. В 17.00 налил крутого кипятка. В 22.00 открыл и всунул палец - было больно, т.к. вода была все еще очень горячая. Завтра попробую на каше.

Достоинства:
    Просто и удобно
    Недостатки:
    На дне - маленькая царапина, но это не самая страшная вещь в моей жизни)))
    • Николай С***

Продолжая эксперимент скажу: В 17.00 подогрел гречневую кашу, согрел кастрюлю кипятком и выложил в нее кашу. Сейчас ровно 22.00. Каша оказалась ОЧЕНЬ горячей, даже немного обжигает язык, приходится ее остужать. Короче. Я доволен как слон!!! И, кстати, о царапине! Царапина на внешней стороне кастрюли и ее не видно, ибо она на дне. Смело покупайте и пользуйтесь))) Огромное спасибо!

• Ганна М***

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Салатовый

Термос супер, насипали їсти в 10.00 ранку в 18.00 їжа була тепла для комфортного вживання! Рекомендую

• Забродський А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Оранжевый

Користуюсь менше місяця.Спочатку все було супер,але перестав тримати температуру. Не рекомендую.Викинуті гроші.

Достоинства:
    Компактний.Непоганий вигляд
    Недостатки:
    Строк служби менше місяця.
    • Продавец  Helga

Доброго дня, дуже шкода що термос перестав тримати температуру через місяць.

Термос або тримає темперту або ні. Таке буває с термосами коли вони падають або якісь удар, тоді ушкоджується герметичність.

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Салатовый

Купувала 2 термоси дітям у школу . Тепло не тримають взагалі . Дуже не задоволена якістю

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не тримають температуру
    • Олена М***

Напевно браковані. Ми маємо такий термос і дуже задоволені, все тримає.

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Салатовый

Термос отлично выполняет свою функцию.
    В семь утра залила в него суп - в два часа был горячий
    Большое спасибо продавцу и Розетке.

Достоинства:
    Отлично выполняет свое предназначение
    • Продавец  43zt

Доброго дня. Дякуємо за відгук про наш товар. Користуйтесь в задоволення та будемо раді вітати знову Вас в нашому інтернет-магазині.

• Виктория Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Салатовый

Дуже довго тримає температуру. Покупкою задоволені

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Салатовый

Обычный пищевой термос , емкость где можно носить с собой еду , нагревая в микроволновке , утром держит тепло, днём уже набывает комнатной темп. Удобнее тем что не нужно ходить с судочком , и переживать что откроется и тд . Не скажу что он стоит своих денег , краска не облазит , увесистый , даже заливая кипятком на 5 мин, после закинуть еду , ничего не меняется )

Достоинства:
    Емкость для еды
    Недостатки:
    Не держит тепло

Дякуємо за відгук!

• Дмитриева С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Объем: 500 мл. Цвет: Черный / Салатовый

Дуже класний термос. Тепло держить довго.

Достоинства:
    Добре держить тепло