- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова мишка , за час користування проблем не виявив.
- Достоинства:
- 3 роки працює без проблем , сенсу не зривало
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
2 роки користуюсь без проблем
- Достоинства:
- Не скрипить колесико , не зриває сенсу
- Недостатки:
- Драйвер на мишку приходилось шукати на бразильскому сайті :)
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Задоволений повністю. Єдине, що довелося трохи звикнути до її розміру.
- Достоинства:
- Ціна, точність, дизайн
- Недостатки:
- Не знайшов
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Выбирал по картинке на сайте. В "живую" не разочаровала, но если есть возможность перед покупкой попробовать, очень бы советовал сначала "примерить" подойдет ли для вашей руки. Для меня она великовата. Большой палец по умолчанию не достает до второй боковой кнопки, нужно двигать рукой. А под этой кнопкой, спустя год пользования мышью, я недавно обнаружил, что есть еще одна кнопка, которой я вообще не пользовался и даже не догадывался о ее сущестововании, опять же, из-за того, что просто палец не достает. У моего сына мышь другого производителя на размер меньше (для средней руки), так вот та мне идеально подходит, сидит как влитая. Тем не менее, за свою цену эта мышь отличная, все, что нужно для работы есть, чувствительность отличная, качество исполнения нормальное, не особо маркая, простая в исполнении и обслуживании. Единственное что, так на момент покупки на сайте производителя не нашел драйверов конкретно для этой модели, может сейчас и есть, но тогда я просто скачал для похожей модели, установил и все работает отлично.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не каждому подойдет
- Денис К***
А не підкажете яку саме програму завантажити(перепробува майже всі пише що "пристрій не підключено"?
- Александр С***
Я завантажив драйвера для миші Lieutenant і все нормально працює по теперішій час. За весь період жодного разу у налаштування потреби заходити не було. Так що, якщо пристрій не знаходиться, то у Вашому випадку скоріш за все має місце брак. Я б повернув (або замінив) мишу.
Доповню відгук своїм досвідом використання миші: по теперішній час працює без нарікань, сенсор досить чутливий, збоїв не було, але пересвідчився, що миша - це доволі індивідуальний продукт: незважаючи на всі переваги так і не звик рукою до форми цієї миші (хоча дружині навпаки сподобалась), тому на минулому тижні віддав її своєму сину, а сам поки шукаю собі нову користуюся мишкою сина. З усіх, що в мене були з 1999 року найбільш зручними для мене були А4 серії Blood, але зараз хочеться спробувати щось нове
- Богдан Х***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Идеальное соотношение цена\качество. По промокоду брал, а по впечатлениям всё просто супер. В игры играть одно удовольствие. Рекомендую
- СтепанПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Я купував цю мишку не лише для ігро, а просто для будь-яких щоденних завдань, свої функції вона виконує навідмінно. Мишка кручна, її форма повторяє вигини руки. Надзвичайно крутий дизайн, продумане розташування кнопок. Вони натискаються легко, практично безшумно та не западають. Добре, що мишко має довгу гарантію, це означає, що вона якісно виготовлена та надійно зібрана. Найкраща модель, раджу!
- Достоинства:
- Ціна, якість, зручна, кнопки, дизайн
- Недостатки:
- Не виявив