Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Аккумулятор 21700 Li-Ion LiitoKala Lii-50E 5000mAh 15A 3.7V 2.5-4.2V желтый PVC box

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou

Хорошие аккумуляторы. Заказывал 7шт. Фактическая емкость от 5100 до 4800. Сопротивление от 26 до 35.

• Ігор К***

Якість

• Станислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou

Емкость аккумулятора больше заявленой >5200.

Достоинства:
    Емкость
    Недостатки:
    Способ доставки и цена доставки
  • Олег У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Купляв для фонаря Convoy M21B. Вистачає на довго. Току для цього фонаря вистачає. Дякую.

Достоинства:
    "Чесний".
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Катря

POWER

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Нормальний акумулятор. Ємність не перевіряв. Прийшов з напругою 3,5в, незаряджений. Внутрішній опір - тестер показав 14 мОм.

Дякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.

• ВОЛОДИМИР
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Граний акумулятор, відповідає заявленим характеристикам, внутрішній супротив 10 mR - це дуже гарний показник.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам, є гарантія .
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • ВОЛОДИМИР

Ємність та супротив вимірював lii-500, це не є точні показники, бо прибор не професійний. Ємність 4926, супротив 10-12 mR, два цикли nor test.

• Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LumiCore

Наче працюють,ліхтарик світить довго,мабуть там дійсно багатенько mAh,час покаже

Достоинства:
    Приємна вродавчиння
    Недостатки:
    Довгувато потрібно заряджати
  • Игорь Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou

Нормально тримає. Схоже що до 5ооо ампер там є.

Достоинства:
    Якість гарна
    Недостатки:
    Невиявив
  • Євгеній Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Внутрішній опір - 27 mOm, раніше купував, було - 15 mOm. Це не дуже гарно. Тому буду повертати.

Недостатки:
    Реальні 4600 mAh, раніше купував, було 4850-4900 mAh
  • Василь О***

Вітаю.
    Те, що на стікері зазначено PVC BOX, а по факту пакетик (чи то мається на увазі термозбіжна усадка на корпусі) не проблема, а ось те, що при напрузі 4.14В має внутрішній опір (нехай навіть не абсолютно точно виміряний) але всеж таки 28.7мОм на відміну від заявлених виробником 16мОм для нових акумуляторів, це дійсно прикро, адже ємності-ресурсу приблизно 15-20% від номіналу.
    Може брак, чи залежався десь,але факт залишається фактом...

Недостатки:
    Не відповідає паспортним характеристикам.
  • Станіслав С***

Емність 6300 на двв батарейки

• Николай К***

Міряти потрібна не з поверанка, а з акумів, бо повербанк споживає частину . а якщо там є захист то ще від 10 до 20 відсотків лишає на акумах

• Тарас Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Для подібної продукції відпуск потенційно використовуваних комірок під виглядом нових не викликає нічого, окрім люті.

Достоинства:
    Ще не знаю.
    Недостатки:
    Зневага до покупця: один із двох замовлених акумуляторів був без заводського пакування.

• Віктор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou

Замовляв акамулятор 21700 на 5000mah, не передзвонили нічого не уточнили і відправили 18650 акамулятор , не рекомендую даного продавця