Отзывы покупателей о Гель для душа Miami Barbers 500 мл

Оценка пользователей 4.63/5
  • Софья І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Якщо любите свіжі цитрусові аромати — беріть, не пошкодуєте. Підтримуємо українське!

Достоинства:
    Аромат дуже крутий: яскравий цитрус з нотками імбиру.
  • Мирослава Л***

Все прийшло вчасно,задоволена.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Чудовий гель. Хороше очищення.

Достоинства:
    Хороший дизайн який дозволяє зручно транспортувати в несесері.
  • Ірина Ч***

Витекло в коробці

Недостатки:
    Витекло в коробці…
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Дуже подобається запах, замовив 3 штуки :) Раніше брав Dallas, але той здуже цитрусовий. Вже довго користують цими гелями, мені набагато більше подобається за масмаркет 5в1. Гель не сушить шкіру (але це все індивідуально, кому як підходить) і набагато краще пахне.

Достоинства:
    Запах, не сушить шкіру
    Недостатки:
    Швидко закінчується
  • Супига Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Якісний продукт, приємний аромат, чоловіку спобався

• Муцкий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

на данный момент могу рекормендовать

Достоинства:
    приятный запах
    Недостатки:
    пока не обнаружил
  • Віктор Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Чудовий гель. На мій погляд, гарно пахне. Запах свіжий.

• Костянтин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Чудовий гель, гарно піниться, не сушить шкіру, має приємний м'який аромат

Достоинства:
    Якість, ціна, український продукт.
  • Наталія

Хороший гель, чоловіку сподобався

Достоинства:
    Приємний запах
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

класний гель для душа, брав для залу і не дуже зручно користуватись дозатором так як постійно потрібно закривати

Достоинства:
    приємний запах, великий обєм
    Недостатки:
    зручний дозатор
  • Віктор В***

Приятно пахнет )

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HollyM Group. Объем: 500 мл

Чудовий.

• Володимир Б***

Хорошее качество

• Максим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Чем этот гель отличается от масмаркета? Я какой то разницы не ощутил

• Кирилл Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Гель прийшов зі зломаною трубкою дозатора

• Проценко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Гарний гель, приємний аромат. Коштує своїх грошей.

• Сергей Ч***

Приємний, але не стійкий аромат. Не сушить шкіру. Добре піниться

Достоинства:
    Зручний в використанні, приємний до шкіри
    Недостатки:
    Постійно змінюється ціна.
  • Константин М***
  • Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Попався з бракованим дозатором. Не натискається.

• Валерий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Сложно оценивать объективно, только субъективно. Мне лично понравился аромат, но не стойкий. Сложно понять почему он дороже других, но пока брать повторно не буду

Достоинства:
    Приятный аромат
    Недостатки:
    Не стойкий аромат, цена

Валерій, доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок, для нас це дуже важливо! Вартість засобу складається з багатьох складових. Однією з яких є сировина, з якої вироблемо продукт. Ми використовуємо сертифіковану сировину високої якості, яка впливає на цінник, але також на здоров'я та красу користувачів.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Хороший гель. Для меня был неожиданный запах, запах одеколона. Хотел купить расслабляющий гель, с расслабляющим запахом, а оказалось бодрящий)

• Леонид
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Дата изготовление октябрь 22 год. пригодно в течении 36 месяцев. переживал что акция и будет маленький срок.

Достоинства:
    хороший запах
  • Андрій М***

Відмінний гель для душу.

Достоинства:
    Приємний запах, добре милиться, гарна консистенція, зручний дозатор
    Недостатки:
    От якби версію без сульфатів
  • Иван А***

Очень понравился гель

Достоинства:
    Запах, консистенция
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Удобная упаковка, качественный дозатор, брал на подарок

Достоинства:
    отличный гель, запах шикарный
  • Виталий П***

Отличный гель - рекомендую

Виталий, добрый день! Спасибо за выбор бренда Barbers и ваш отзыв!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 500 мл

Отличный гель для душа, экономный расход, легко смывается

Достоинства:
    Хорошо пенится, приятный запах