Отзывы покупателей о Портативный душ с дисплеем и измерением температуры воды 6000 мАч 110 минут работы Серый

Оценка пользователей 4.92/5
на основе 41 отзыв
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Практичний душ,все продумано для користування і зберігання. Взяв через лійку з можливістю зупинки води та мотор з дисплеєм,що зручно.Розібратися легко і без інструкції,поки задоволений.

Достоинства:
    Функціональна лійка, дисплей на моторі
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Brix

Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Чудовий вибір, достатньо довго тримає заряд, довгий і зручний шланг, пристойний напір води. Рекомендую

• Юрій Г***

Чудовий душ.

Достоинства:
    Достатній напір води, економний-довго тримає заряд, довжина шлангу, дуже добре тримають присоски на кафелі.
    Недостатки:
    поки нема.
    • Продавец  Brix

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Простий і зрозумілий у користуванні. Компактний і зручний. Дякую продавцю за швидку відправку.

Достоинства:
    Компактний, легкий, довгий шланг, довго тримає заряд.

• Костянтин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Чудовий вибір. Переваги вбачав в довжині шлангу та кількість хвилин роботи що було важливим. Товаром цілком задоволений)

Достоинства:
    Довжина, час роботи, додаткові функції як термометр(може бути корисним), ціна.
    • Продавец  Brix

• Валерий Б***

Хороший душ.

Достоинства:
    Цена, Удобная в работе.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Brix

• Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Класний гаджет, зручний у використанні, має добрий натиск води.
    Продавець уважний, ввічливий, турбується щоб все добре працювало.
    Дуже дякую.
    Рекомендую до співпраці!

Достоинства:
    Хороший натиск води, добре тримає заряд, швидко заряджається, два режими роботи.

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Хороше рішення за такі гроші

Достоинства:
    Зручний , компактний добре тримає заряд
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Brix

Очень нравится!

Чётко! Чисто! Удобно!

• Михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Чудовий вихід при відсутності гарячої води або при використанні поза межами житла. Хотілося б, правда, більш гнучкого душового шланга в комплекті.

Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

То что нужно в "полевых"условиях когда хочется качественно помытся и при этом сохранить эстетику гигиены! Отлично работает,напора хватает чтоб хорошо смыть пену от геля,мыло и шампуня,умеренный расход воды,удобный дисплей с датчиком температуры и заряда батареи,удобный кранштей с крючками и присосксми в общем Максимум пользы и удовольствия за вменяймые деньги!

• Юрій Д***

Все добре працює

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Порівняно з іншими портативними душами, які купувались і після декількох використань виходили з ладу, в використанні надійний і легкий у використанні.

Достоинства:
    Чудовий оригінальний пристрій
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Brix

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Дуже легкий, компактний портативний душ — це просто маст-хев. Вода біжить стабільно, натиск комфортний, збирається за хвилину.
    Шланг гнучкий, лійка зручна, є кріплення-присоска (зручно чіпляти на плитку).

Достоинства:
    Ідеальний варіант при відсутності цивілізації у наш час.
    • Продавец  Brix

• Андрій П***

Душ працює добре!
    Приємно здивував акумулятор. Дійсно 70-80 хвилин працює.
    Дуже класний гаджет!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Гарно працює і тривало.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Все добре. Душ працює, акумулятор тримає заряд. Напір води достатній для нормального прийому душу. Те що треба для тривалих відключень світла

Достоинства:
    Акумулятор тримає заряд, напір води хороший

• Павло У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Дуже практичний апарат. Працює справно.

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Душ працює нормально, без зауважень. Як компактний душ - рекомендую.
    Єдине, що не зрозуміле, це зарядка акумулятора. З упаковки показав 60%. Під'єднав до зарядки - деякий час показував 60%. Потім стрибком показав 80%. Потім, через півгодини, так само, стрибком - 100%. Питання саме в тому, чому стрибком?

Достоинства:
    Доставка швидко. Товар (душ) працює нормально. Як компактний душ - рекомендую.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Brix

Добрий день, Романе!

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого душу! Раді, що ви залишилися задоволені швидкістю доставки та роботою пристрою.

Щодо вашого питання про індикацію заряду — не хвилюйтеся, це стандартна особливість роботи контролера цієї моделі:

Крок відображення: Дисплей налаштований на дискретне відображення з кроком у 20%. Він фіксує перехід на новий рівень напруги та одразу змінює цифру на наступний поріг (наприклад, з 60% одразу на 80%).

Новий акумулятор: Оскільки товар новий, контролеру потрібен час (2–3 повних цикли зарядки), щоб точніше відкалібрувати рівні відображення під конкретний елемент живлення.

Це абсолютно нормальний режим роботи для даного типу електроніки, який не впливає на реальну ємність батареї чи тривалість роботи душу.

Бажаємо приємного користування!

• Віктор Н***

Товар ввдповідає опису

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Замовлення виконано швидко, дякую, все відповідає опису

Достоинства:
    АКБ тримає зарядку при використанні 4 рази на тиждень до місяця часу
    Недостатки:
    Не можна користуватися кнопкою перекриття води на лійці, може згоріти двигун насоса
    • Продавец  Brix

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Рекомендую як для польових умов, так і для дачі та відпочинку

Достоинства:
    Працює добре, вистачає на 10-12 помивок. Напір води хороший.
    Недостатки:
    Єдине що було,це порушилась герметизація лійки на різьбі,але легко усунулась за допомогою фом-стрічки.
    • Продавец  Brix

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Спасибо,душ замечательный,заряд держит долго,надеюсь что и дальше не подведет

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

відповідає опису, зараз потрібна річ, дякую

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Якісний та зручний у використанні гаджет. Отримали вже заряджений і одразу використали у вересні на морі, дуже зручно коли немає гарячої води. Чайник окропу на відро води і теплою водою з шикарним тиском миєшся в будь яких умовах. Рекомендую.

Достоинства:
    Зручно у використанні, заряду вистачає надовго, є кріплення для того, щоб підвісити блок добре кріпиться на дно відра, гарний тиск води.
    Недостатки:
    ×
    • Продавец  Brix

• Євгеній

Все працює

Достоинства:
    Працює

• Анатолій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Просто знахідка для умов без водопроводу і бойлера, але є можливість просто мати та ще й нагріти хочаб відро води.
    Компактний. Займає мало місця в рюкзаку/сумці/валізі. Легкий.
    Довго тримає заряд акумулятора. Завдяки електронному індикатору завжди видко чи встигните ви ще раз прийняти душ або ліпше підзарядити апарат.
    Також, завдяки електронному індикатору, я тепер точно знаю яка моя улюблена температура води.
    Є режим енергозбереження, але я цим режимом не користувався, бо не було такої потреби - завжди була можливість підзарядити насос. Режим стане у пригоді, якщо з підзарядкою є певні трудеощі.
    На лійці є регулятор напора води, що дуже зручно і корисно, якщо є необхідність економно витрачати воду.
    Загалом річ чудова. Рекомендую.

Достоинства:
    Повноцінний душ. Компактний. Дуже довго тримає заряд акумулятора.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Brix

• Дмитро Г***

Чудовий і зручний душ

Достоинства:
    Можливість підвішування, датчик температури
    Недостатки:
    Оскільки весь прилад знаходиться у воді, не дуже зручно вмикати/вимикати мильними руками, оскільки все потрапляє у воду (але це не проблема конкретно цієї моделі)
    • Продавец  Brix

• Виталий П***

Все працює, на відпочинку з 3 дітьми за 7 днів, заряджали 1раз. Рекомендую

• Валерий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Дуже корисна річ, особливо для дачі. Купував мамі на дачу у серпні. Були гості, і всім дуже сподобалося. Довго тримає заряд, та регулюється тиск води. Купив ще один на подарунок родичу. Усім рекомендую.

• Дмитро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Купував в серпні. Як літній душ, або мийка - варіант хороший. Якість збірки і пластику приємно здивувала. Акум тримає заряд довго, насос створювати достатній тиск.

Достоинства:
    Заявлені характеристики співпали з фактичними в отриманому товарі.
    Недостатки:
    Відсутній фільтр на насосі. Через що забиваються отвори в лійці.
    • Продавец  Brix

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Товар отримав із зарядом у 80%. Використовував під час вимкнення гарячої води на протязі двух тижнів. За цей час довелось тільки один раз заряджати. Щодня використовувався двічі по 15л. води із максимальним напором води. Працює досить тихо, за межами ванної кімнати, його роботи практично не чути. В середині все залито герметиком, гніздо зарядки закривається досить щільно. Жодних нарікань, все чудово.

Достоинства:
    Добре виконання корпуса, комплектація.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  Brix

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Хороший душ, брала на подарунок військовому, чудово підходить для їхній умов, зарядки вистачає на багато швидких походів в душ. У використанні вже близько місяця, нарікань немає.

Достоинства:
    Компактний, довго тримає заряд.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
    • Продавец  Brix

• Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Душ дуже зручний у використанні та якісний. Добре тримає заряд. Використовувався 5 разів (по 10л води) і заряду залишилося 60 відсотків.

• Неллі Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Дуже гарний напор води, легкий у використанні.

Достоинства:
    Легкий у використанні, не тече

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Все ок , работает штатно, единственное смущает разъём для зарядки. Не будет ли со временем проникать вода в разъём , а если и так есть какая-то защита от кз?

Достоинства:
    Автономность, давление воды на выходе, датчик температуры воды
    Недостатки:
    Пока не обнаружены
    • Продавец  Brix

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!

Штатного захисту має бути більш ніж достатньо. Радимо надійно закривати роз'єм після зараджання пристрою.