Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Портативный душ с дисплеем и измерением температуры воды 6000 мАч 110 минут работы Черный

Оценка пользователей 4.93/5
на основе 61 отзыв
  • Дмитрий К***

Соответствует описанию, мне понравился прибор

Достоинства:
    Соответствует описанию, мне понравился прибор
    • Продавец  Brix

Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

У роботі все подобається!

Недостатки:
    Заряд батареї показує тільки кругле число, 100%, 90%, 80%…
    • Продавец  Brix

• Тимченко И***

Зручний, прикольний та комфортний
    Для дачі саме воно

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    не выявлено
    • Продавец  Brix

• Тютюник І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Отримав швидко, АКБ гарний великої ємності, разів 5 можно прийняти душ. У лійці стояло два розпилювача води і спочатку не зрозумів чому не ллється вода. На першій швидкості краще не митись бо вода витікає з шаленою швидкістю, хіба насос занурити в Дніпро.Порт зарядки на всяк випадок ще наклеїв скотч, якось він мені не дуже подобається, а с
    котч для страховки не завадить

Достоинства:
    Великий АКБ, є присоски з низка насоса
    Недостатки:
    Недостатня вага щоб прибити кацапа
    • Продавец  Brix

• Наталія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Товар доставлено швидко. Все ціле, добре запаковане.
    Душ працює як в описі, все відповідає характеристикам.

Достоинства:
    Мобільний, зручний у використанні
    Недостатки:
    Трішки сильнішу потужність.
    • Продавец  Brix

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Товар відповідає опису. Все працює.

Достоинства:
    Місткий акумулятор, портативний.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Продавец  Brix

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Чудовий душ. Довго тримає заряд, гарний напір води. Дуже виправдовує ціну.

Достоинства:
    Компактний. Переносний. Довго тримає заряд.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Чудовий душ. Буквально рятує нас на дачі. Зручний, добре працює і довго тримає заряд.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Чудовий душ. Легко монтується.Заряду вистачає на довго. Дуже зручно коли не має світла та гарячої води. Рекомендую.

Достоинства:
    довго тримає заряд.
    Недостатки:
    поки не знайшла.
    • Продавец  Brix

• Валерій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Якісний душ, один мамі придбав, інший в село. Нагріваєш воду і миєшся. В будинках де немає гарячої води і бойлера, рятує. Два рази помився, батарея досі 100 %

Достоинства:
    Якісний, сучасний душ
    • Продавец  Brix

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Нам все сподобалось) мали дуже проблему проводку в орендованому домі. Для нас це був вихід. Працює гарно, навіть на економному режимі запуску - напір і кількість води класна, можна спокійно прийняти душ. Температура води до 60 градусів - теж великий плюс. Легко монтується, присоски порадували) справді тримають гарно і не треба додаткові кріплення. Дякую!

Достоинства:
    максимально простий у використанні, надійний
    • Продавец  Brix

• Павел

Рекомендую.

Достоинства:
    Исполнение и пластик - качественные, напора хватает для помыться
    Недостатки:
    Не выявлено.
    • Продавец  Brix

• Сергій Х***

Працює дуже добре. Заряду вистачає приблизно на 10 разів
    Пришло швидко

• Игорь Ч***

Чудовий апарат. Рекомендую

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

доставили швидко, все працює.

Достоинства:
    портативний, тримає заряд
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  Brix

• Денис Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Дуже сподобався. Дійсно можна занурити повністю у воду. Присоски на дні ємності тримають добре. Заряду вистачає на довго. Довгий та гнучкий шланг.

• Руслан Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Зроблено якісно , виглядає супер і працює гарно , заряд тримає добре відправили майже миттєво

Достоинства:
    Все як в описі
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Brix

• Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

працює добре, одного заряду вистачає на кілька разів, натиск норм

• Каріна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Дуже задоволена покупкою! Товар якісний, працює бездоганно. Водозабір розташований у нижній частині помпи, завдяки чому вода відкачується майже до самого дна ємності. Раніше купувала схожу помпу в іншого продавця, але там з’єднання шланга з помпою та душовою лійкою були ненадійними й часто роз’єднувалися. У цьому портативному душі всі з’єднання виконані на різьбі, тому деталі надійно фіксуються між собою, не протікають і не роз’єднуються під час використання.

Під час роботи помпа видає певний шум, але він цілком помірний і не створює дискомфорту. Загалом користуватися душем зручно та приємно. Покупкою повністю задоволена, рекомендую!

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Практичний душ,все продумано для користування і зберігання. Взяв через лійку з можливістю зупинки води та мотор з дисплеєм,що зручно.Розібратися легко і без інструкції,поки задоволений.

Достоинства:
    Функціональна лійка, дисплей на моторі
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Brix

• Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Чудовий вибір, достатньо довго тримає заряд, довгий і зручний шланг, пристойний напір води. Рекомендую

• Юрій Г***

Чудовий душ.

Достоинства:
    Достатній напір води, економний-довго тримає заряд, довжина шлангу, дуже добре тримають присоски на кафелі.
    Недостатки:
    поки нема.
    • Продавец  Brix

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Простий і зрозумілий у користуванні. Компактний і зручний. Дякую продавцю за швидку відправку.

Достоинства:
    Компактний, легкий, довгий шланг, довго тримає заряд.

• Костянтин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Чудовий вибір. Переваги вбачав в довжині шлангу та кількість хвилин роботи що було важливим. Товаром цілком задоволений)

Достоинства:
    Довжина, час роботи, додаткові функції як термометр(може бути корисним), ціна.
    • Продавец  Brix

• Валерий Б***

Хороший душ.

Достоинства:
    Цена, Удобная в работе.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Brix

• Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Класний гаджет, зручний у використанні, має добрий натиск води.
    Продавець уважний, ввічливий, турбується щоб все добре працювало.
    Дуже дякую.
    Рекомендую до співпраці!

Достоинства:
    Хороший натиск води, добре тримає заряд, швидко заряджається, два режими роботи.

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Хороше рішення за такі гроші

Достоинства:
    Зручний , компактний добре тримає заряд
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Brix

Очень нравится!

Чётко! Чисто! Удобно!

• Михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Черный

Чудовий вихід при відсутності гарячої води або при використанні поза межами житла. Хотілося б, правда, більш гнучкого душового шланга в комплекті.

Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

То что нужно в "полевых"условиях когда хочется качественно помытся и при этом сохранить эстетику гигиены! Отлично работает,напора хватает чтоб хорошо смыть пену от геля,мыло и шампуня,умеренный расход воды,удобный дисплей с датчиком температуры и заряда батареи,удобный кранштей с крючками и присосксми в общем Максимум пользы и удовольствия за вменяймые деньги!

• Юрій Д***

Все добре працює

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Порівняно з іншими портативними душами, які купувались і після декількох використань виходили з ладу, в використанні надійний і легкий у використанні.

Достоинства:
    Чудовий оригінальний пристрій
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Brix

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Дуже легкий, компактний портативний душ — це просто маст-хев. Вода біжить стабільно, натиск комфортний, збирається за хвилину.
    Шланг гнучкий, лійка зручна, є кріплення-присоска (зручно чіпляти на плитку).

Достоинства:
    Ідеальний варіант при відсутності цивілізації у наш час.
    • Продавец  Brix

• Андрій П***

Душ працює добре!
    Приємно здивував акумулятор. Дійсно 70-80 хвилин працює.
    Дуже класний гаджет!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Гарно працює і тривало.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Серый

Все добре. Душ працює, акумулятор тримає заряд. Напір води достатній для нормального прийому душу. Те що треба для тривалих відключень світла

Достоинства:
    Акумулятор тримає заряд, напір води хороший