- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Користуюсь душем в домашніх умовах вже більше місяця. Навіть не думала, що буде так гарно працювати. Довго тримає батарея. Міцно прикріплюється присосками. Всім задоволена
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец Brix
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Комплектація і якість відповідно опису. Душ простий і зрозумілий в користуванні, є приємні фішки для зручності: дисплей на моторі та присоски, лійка з перемикачем і тд
- Достоинства:
- Дизайн, комплектація, ціна
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец Brix
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
В користуванні душ вже місяць. Працює відмінно, зарядку тримає гарно. Невеликий та зручний.
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Часто мию пса на вулиці аби в хату не тягнути той бруд, добре що можу регулювати кут нахилу лійки, душ компакний і дуже потрібний, заряду акумулятора хватає надовго
- Достоинства:
- Міцно тримається на присосках і має довгий шланг
- Недостатки:
- —
- Продавец Brix
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Замовив товар зважаючи на періодичне відключення гарячої води. З своїми функціями повністю справляється. Товаром задоволений
- Достоинства:
- Використання у потрібний час
- Недостатки:
- Відсутність функції паузи
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Товар відповідає заявленому, повний набір для кріплення і транспортування. Зроблений непогано,якісний, побачимо як в роботі буде.
- Достоинства:
- Недорогий, якісний, компактний
- Недостатки:
- Не знайшов