Отзывы покупателей о Покрывало вязанное хлопковое с кисточками и красивым геометрическим узором желтого горчичного цвета 220х240 см Moss Home (MH004)

• Діана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Цвет: Светло-коричневый. Размеры: 220x240

Купувала на подарунок, все клас )

• Оксана Б***

Все добре

• Продавец  Good Vibes

Дякуємо за відгук! Він підтверджує якість товару й допомагає іншим зробити правильний вибір. Нам дуже приємно!

• Дарія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Цвет: Бежевый с зеленым. Размеры: 220x240

Покривало чудове! Якістю, кольором дуже задоволена. Тепер кімната виглядає ще затишніше. Відправили швидко, продавець приємний та ввічливий. Покупкою дуже задоволена!

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Цвет: Бежевый с синим. Размеры: 220x240

Все чудово!!! Починаючи з пакування і закінчуючи якістю простирадла....воно неймовірне!!! А ще - маленький сюрприз, який був доданий до замовлення. Почуваюся преміум- замовником. Дякую.

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Good Vibes