Отзывы покупателей о AN8205C Red мультиметр (ANENG)

Оценка пользователей 4.25/5
на основе 21 отзыв
  • Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст

Мультиметр працює, як треба, за свої гроші топ!

Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст

Через раз правильно показує.

• Продавец  Контраст

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Хочемо звернути увагу на досвіді користувачів, що для коректної та стабільної роботи мультиметра Aneng AN8205C рекомендується використовувати якісні алкаїнові батарейки. Дешеві кислотні елементи живлення часто не відповідають заявленим характеристикам та не забезпечують стабільної напруги для роботи плати, через що може виникати нестача живлення і прилад може відображати некоректні показники або працювати нестабільно та видавати розбіжності в замірах.

• Вячеслав П***

Гроші на вітер.
    Мультиметр живе своїм життям. Перемінну напругу ще не міряв, бо не було потреби, а от виміряти постійну напругу та опір, це ще той квест. Цифри стрибають не зупиняючись і показники далекі від існуючих. Треба зробити декілька маніпуляцій перемикачем режимів, щоб він почав показувати приблизні показники.
    Міняти товар - собі дорожче, та й місяць гарантії вже минув, а зробити це раніше, не було можливості.
    Тож робіть висновки.

Достоинства:
    Можна продзвонити проводку.
    Недостатки:
    Труднощі з заміром на режимах напруги, струму та опору.
    • Продавец  Контраст

Добрий день. Ми отримали від Вас мультиметр. Ваша проблема була в тому що був надірваний дріт щупів. Тому були невірні значення при замірах. Як у навушників, коли одно вухо живе своїм життям при пошкодженому дроті. Незважаючи на те що вже сплив гарантіний термін та механічна проблема в щупах, ми все одно провели Вам повернення коштів.

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст

Дякую прибув прибор цілий і покі працює.

Достоинства:
    Автоматично підлаштовується
  • Оксана С***

Все супер

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст

батарейка до 01.2026, візуально вздута, ціна такої на радіоринку 25 грн і купите Ви свіжу, а не як в моєму випадку.
    "папа" на тестері пошкоджений, після підключення батарейки мультитестер не працював, на фото видно чому. Лише після того, як порухаєш контакт тестер показує ознаки життя.
    Словом, краще купити щось дорожче та якісніше.
    Повертати чи осопорювати з продавцем цей лот - немає бажання, ціна справді низька, плюс безкоштовна доставка і батарейка (правда з ньюансом).

Прийдеться замовити контакти для батарейок типу "крона" з дротами і придбати адекватну батарейку)

тому повторю: купіть дорожчий тестер

Достоинства:
    ціна і швидкість обслуговування
    Недостатки:
    усе решта
  • Владимир Б***

Все добре

• Роман О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст

Запаковано усе у плівку. При отриманні ви не перевірите чи все працює. Як на мене, таке воно одноразове. Крону насилу запхав. Коробка зате велика, можна не від'єднувати провода і класти. Правильно показує вольтаж.

Достоинства:
    Крона в комплекті. Велика коробка.
    Недостатки:
    Видно що воно дешеве і одноразове.
    • Продавец  Контраст

Добрий день. Дуже прикро що у Вас склалося таке враження. Ця модель середнього сегменту, али ми робимо її по найдешевшій ціні, комплетуємо кроною (яка сама по собі вартує від 50 грн) а також за Вас сплачуємо доставку. Ми розуміємо що є преміальні моделі, які коштують вже 5 разів дорожче, але порівнювати необхідно однакові цінові сегменти. Можливо підкажете яка модель на Вашу думку буде краще за ті самі гроші в Україні, та ми з радістю поповнимо наш асортимент.

• Продавец  Контраст

До речі, що всі 3 ключових момента були: термопара в коплекті, крона, та безкоштовна доставка

• Роман О***

Два місяці пройшло і воно вже показує хто зна що. На батарейці 1.5в показує 2.8в.

• Сергій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AlixMarket

гарний пристрій для побутових потреб

• Продавец  AlixMarket

Дякуємо Вам за вибір нашого товару та за те, що знайшли час поділитися враженнями. Додавайте наш магазин у вибране, щоб не пропустити новинки та акції. Приємних покупок! З повагою, команда AlixMarket.

• Олександр Г***

Все працює чудово

• Олександр Б***

Працює

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Поки немає
  • Гурген А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IvorIMunn

Я не знаю, чем нужно смотреть, чтобы спутать "Крону" с двумя ААА-батарейками.

Теперь мне нужно тратить время и деньги, чтобы отдельно заказать нужную батарейку и не факт ещё, что сам мультиметр исправно работает.

Достоинства:
    Ну, он хотя бы приехал
    Недостатки:
    Питается от батарейки типа "Крона"
    • Продавец  IvorIMunn

Дякуємо за ваш відгук і вибачте, будь ласка, за нашу помилку з комплектацією.

Нам дуже шкода, що вам довелося витрачати час через неправильну батарейку.
      Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або надішліть номер вашого замовлення — ми безкоштовно відправимо вам правильну батарейку типу «Крона».
      Ми вже врахували цю ситуацію, і надалі всі мультиметри будуть комплектуватися лише відповідною батарейкою.

Ще раз перепрошуємо за незручності та дякуємо, що допомогли нам стати кращими

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IvorIMunn

Гарний прилад. Міряє точно. Батарея у комплекті.

Достоинства:
    Ціна, якисть!
    Недостатки:
    Не побачив.
  • Василий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AlixMarket

Для своєї ціни хороший прилад.доставили швидко

• Дмитро Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Radiozone

Файний мультиметр, всі основні функції виконує чітко.

Достоинства:
    вартість, якість за таку ціну
  • Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Radiozone

Мультиметр був гарно запакован, відправили бистро , все працює.

• Локтев В***
  • Сергей Ж***

Фото не відповідає дійсності, він у жовтому чохлі, додайте справжнє фото або у опис що різні кольори. Без батарейок, що перший раз зустрічаю при купівлі мультиметру

Достоинства:
    Недостатки:
    Без батарейок, іншого кольору
  • Александр Б***

Я понимаю, что сейчас все подорожало, но просто для сравнения, что вы получаете за те же деньги с мультиметром купленным до войны.
    ---
    Воняет самым самым дешевым пластиком, корпус тонкий, держа в руках страшно, что сломается. Измерять большие токи или напряжение я бы им не рискнул.
    Забрал, так как нужен был очень срочно для измерения температуры.

Достоинства:
    работает
    Недостатки:
    слишком маленький, неприятно пахнет пластиком
  • Вячеслав П***
    Продавец: Контраст

Продавець передзвонив і запропонував переслати мультиметр за його рахунок назад для перевірки. Там виявили заводський брак щупів. Продавець зробив повернення коштів.

• Олександр Г***
    Продавец: Rozetka

Вийшов з ладу! Швидко! Використовував рідко!

Достоинства:
    Термопара
    Недостатки:
    Через деякий час, почав лагати!