- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово
- Достоинства:
- Дешево, швидка доставка, все ціле
- Софія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір. Дитині сподобався.
- Софія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово, син задоволений.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набор класний, багато фігурок та прикольний робот. Ціна адекватна.
- Достоинства:
- Сину сподобалося.
- Недостатки:
- Не знаю.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Син задоволений. Збирав сам за онлайн інструкцією. Зручніше, ніж бумажна інструкція, бо можна покрутити у всі боки.
Як завжди в комплекті декілька зайвих дрібничок.- Достоинства:
- Лего завжди гарні
- Недостатки:
- Не було
- Данило З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Костянтин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір за свої кошти та розмір
- Новохацький І***Отзыв от покупателя. Продавец: SMK_UA
Дякую , син задоволений .
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набор
- Сергій Р***Продавец: Rozetka
Купив сину, перший сет за 2025 рік, він дуже дуже дуже задоволений!!!!!!!!!!!!!!! Конструктор LEGO Ninjago 71827 "Бойовий костюм-робот Зейна" — це стильний і технічно продуманий набір із 92 деталей, який поєднує компактність та функціональність. Центральним елементом є бойовий костюм Зейна — з рухомими кінцівками, бронею та мечем, що додає динаміки та дозволяє створювати епічні сцени бою.
Модель легко збирається, що робить її доступною як для новачків, так і для досвідчених фанатів серії. Ідеальна для сюжетної гри з елементами фантазії та техно-ніндзя стилю. Особливо сподобається тим, хто цінує Ninjago, любить гарний дизайн, деталізацію і хоче додати героя до своєї колекції Ninjago або використати як стартовий набір.
Вражає те, як в невеликій кількості деталей LEGO вдалося передати характер персонажа: холод, розрахунок та бойову майстерність Зейна. А ще — він виглядає круто на полиці. Дуже рекомендую купити!!!!!!- Достоинства:
- Рухомий бойовий костюм Зейна та 3 мініфігурки
Швидка та проста збірка, всього 92 деталі, ідеально для початківців
Яскравий дизайн і тематична зброя — меч додає характеру
Рекомендую купити у Rozetka!!! - Недостатки: