Топи продажів

Отзывы покупателей о Зарядна станція Fossibot F2400 чорна NEW (версія з Wi-Fi)

Оценка пользователей 4.89/5
  • Тарасков Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Чекав на станцію приблизно місяць, прийшло все чудово запаковане, окреме дякую за сплачену доставку
    Одразу провів випробовування
    На робочій день ( ноутбук, монітор ) сіла на 33%
    Нагрів чайника забрав всього 5%
    Кондиціонер на опалення може працювати приблизно 3-4 години
    Котел працює без проблем
    Всі прилади тягне дуже легко, навіть охолодження особо не вмикае
    По гучності зовсім чудово, ноутбук гучніший за станцію)
    Єдине що обідно це ціна, так як брав за 48500, а зараз вона коштує 41000((
    А взагалі станція топ, особливо в теперішній час, однозначно рекомендую)

Достоинства:
    Швидка зарядка, емність, дуже тиха
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Мабуть, найкраща пропозиція на ринку

Достоинства:
    Ціна/якість, потужність на виході та на вході, ємність, режим ДБЖ, зарядка від панелей
    Недостатки:
    При живленні від панелей не працює by pass. Довга доставка.
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Отлично работает уже на протяжение полугода, приехала не быстро, но это было оговорено. Рекомендую.

Достоинства:
    Хорошая емкость, можно расширить аккумуляторными батареями, подключить к панелям, быстрая зарядка, управление с телефона.
    Недостатки:
    Иногда, не успевает переключаться когда свет выключают, и оборудование успевает отключиться.
  • Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Допоки що задоволені, станція дуже тихенька, функції свої виконує, ціна по акції взагалі приємна, прийшла заряджена на 25% , колір приємний, такий саме і хотіла, є колесо регулювання зарядки, ще поки не розряджали в ноль, бо світла не знаєм коли чекати, тримаємо повний заряд, декілька днів у користуванні, замало для відгуку, ще хочу подивитись для котла чисто скільки потягне

Достоинства:
    Об'єм, ціна, тихенька
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Чудова станція, користуюсь 3 дні, нарікань нема. Дуже тихі вентилятори! Навантажував до 1.5 кВт - повна тиша. Спочатку є сильний запах пластику зсередини, краще заряджати на балконі перші пару разів. Потім запах зникає.

Достоинства:
    Тиха, зрозуміле керування і додаток
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Костянтин В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Станцію отримав, все просто чудово. Доставили швидко, Новою поштою до дверей квартири. Станцію відразу перевірили на всьому що було вдома. 2400 Вт потужності хватає на все. Приємним бонусом було те, що станція йде вже з нового покоління яке має віддалене керування через додаток на телефоні, де можна усім керувати віддалено, навіть з роботи чи іншого міста, вже перевірили, це чудово. Продавцю велика повага та шира вдячність.

Достоинства:
    Швидка зарядка, потужність, віддалене керування
    Недостатки:
    Поки не має
    • Олексій Б***

а "віддалене керування" ви що маєте на увазі?

я щось не знайшов такої функції

• Юрий Г***

В приложении, можно включать/выключать порты и лампочку,

• Вячеслав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Товар подобається. Тільки почав користуватися, все добре на зараз. Час доставки заявлено було 7-10 днів при оформленні замовлення, але вийшло на 7 днів довше. Це ще нормально. Написав до продавця, про затримку, на 10 день. Після запиту відповіли, що затримується через питання на кордоні. Зрештою доставка була як попередили про затримку.

Достоинства:
    Характеристики та властивості. Габарити. Можливість керувати потужністю заряду від мережі. Кажуть тихий, але поки це не перевірив.
    Недостатки:
    Відсутня можливість під'єднати додатковий блок як збільшення ємності. Була б чудова можливість такої функції у подальшому.
    • Володимир Г***

Через сонячну зарядку можна додаткові акуми під'єднувати, але це "костиль". Цей костиль працює для всіх станцій всіх виробників.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Станцію отримав на шостий день після замовлення. В комплекті було все, що вказане на сторінці товару, чек та гарантія від магазину теж на місці. Продавця рекомендую.
    Стосовно самої станції, при великих навантаженнях і при заряджанні є незначний шум від вентиляторів, а так її майже не чутно. Заряджається швидко. Поки працює в мене як такий собі безперебійник, живить комп'ютер напряму від мережі і якщо електрика пропаде миттєво перемкнеться на акумулятори.

Достоинства:
    Висока ємність і вихідна потужність, можливість регулювання вхідної потужності, тихий.
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Станція хороша, велика і важка. Замовляли по повній передоплаті на рахунок ФОП, по запросу надіслали виписку ФОП, все добре. Прийшла через 12 днів новою поштою, добре запакована, не ушкоджень. В середині був гарантійний талон та чек.
    Ще не користувалися дуже, але заряджання дійсно швидке.

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Купівлею дуже задоволені. Станція працює чудово, зовнішній вигляд понад усяких похвал! Сподіваємося буде служити довго та надійно. Чекати довелося трошки більше, ніж було обіцяно (приблизно місяць). Але були приємно здивовані коли продавець оплатив доставку Новою поштою). Рекомендуємо товар та продавця!

Достоинства:
    Чудова станція!
    Недостатки:
    Тільки 2 виходи USB A QC 3.0. Та 3 виходи Type C 20W та ще один 100W. Прийшлося замовити нові шнури для зарядки гаджетів
  • Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Станція супер! Все те, що я і очикував

Достоинства:
    Дуже швидко заряджається, тягне згідно замовленої потужності
    Недостатки:
    Неможливо підключити додаткові акку
    • Денис Л***

Можливо через сонячний вхід, але обмеження на заряд 500w буде.

• Анатолій З***

Підкажіть ,станція від генератора заряджається ?

• Михайло Ю***

А чого б вона не заряджалася від генератора? Від будь-якого перемінного струму 220-230В буде заряджатися.

• СТОВ А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Після замовлення прийшлось почека трохи більше тижня, але все прийшло без проблем, магазин відповідальний.

Достоинства:
    все працює, справно, питань не має, дякую за співпрацю.
    Недостатки:
    не має
  • Андрей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Прийшов заряджений на 25%. Майже за годину зародився до 100. Екран інформативний , апарат працює тихо. Виглядає супер! Недоліків поки не побачив. Раджу до придбання!

• Artem N***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Замовляв зарядну станцію Fossibot F2400 (чорна, версія з Wi-Fi) по повній передоплаті та по передзамовленню — товар був під замовлення, тому потрібно було чекати. Очікування зайняло приблизно 3 тижні. Усе приїхало без проблем, станція нова, працює відмінно — повністю задоволений. Окремо відзначу продавця: завжди був на зв’язку, відповідав навіть пізно ввечері (близько 22:00). У цьому плані все супер. Рекомендую

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Рекомендую станцію, всі відключення була можливість працювати холодильнику та пк.

Достоинства:
    Тягне мікрохвильовку та пралку
    Недостатки:
    22кг ваги, але габарити нормальні
  • Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Додаю відгук повторно, Станція в користуванні вже декілька місяців, перевірено часом, вистачає на котел на 14-15 годин, якщо котел з холодильником на 7годин, станція працює, роботою її задоволені, ой як вчасно придбали, морози -26 пройшли, дякую продавцю за якісне обслуговування, за такі кошти станція вартує свого

Достоинства:
    Ціна, оплата частинами, ємність, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Це просто класна станція,рекомендую.

Достоинства:
    Простота,якість,надійність.
  • Дуксова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Станція чудова, котел працює, заряджається дійсно видко.

Під час першого заряджання був запах від вентиляторів, але потім пропав (не страшно таке часто бува у всіх).

А загалом дуже чудово.

Достоинства:
    Ціна та характеристики
    • Кравенко О***

підкажіть чи бере нуль з мережі? Цікавлюсь бо в мене котел залежний від нуля...

• Руслан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Чудова станція! Все працює. Очікував доставку трошки довше (приблизно місяць), але це не критично. Дякую продавцю за оплату доставки НП!

Достоинства:
    Рекомендую магазин та товар!
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Покупкою наразі цілком задоволений. Як буде далі - побачимо. Наразі нарікань немає. Рекомендую і товар, і продавця.

Достоинства:
    При перевірці холодильник, електрочайник, котел заряджяє. Котел потрібно підключати через нуль. Зручна і проста в користуванні. Перевага у вартості у порівнянні з іншими виробниками аналогічних станцій.
    Недостатки:
    Відсутня інструкція українською мовою, але це, в принципі, не недолік
    • Михайло Л***

поясніть будь ласка, що означає "підключити через нуль"?

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Станція супер! Рекомендую! Продавець доставив все вчасно. Котел Italherm працює , насос водолей 750 Вт теж без проблем. Станція тихенька. Ще особливо не тестував, після відключень допишу.

Достоинства:
    Тиха, потужна, багато портів, запускає насос, котел , красива
    • Наталія Б***

Будь ласка, поділіться досвідом: вчасно чи запізно вмикаються кулери охолодження, є чи немає перегріву станції (наявна проблема у CHOETECH),

• Евгеній К***

пусковий ток Водолея 750 ват може перевищувати потужність станції

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Вдячна за станцію, у мене вже є генератор, я мешкаю в приватному будинку, та станція дуже гарно допомагає: у мене хвора матуся, так станція взагалі витримує напругу у 2 кВт (камін) 2 лампочки протипролежневий матрац! Супер, дякую і рекомендую продавця ( питань було багато, але відповіді були надані вчасно)

• Михайло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Отримав станцію. Перше враження вийнятково позитивне. Товар, здається, з німеччини (хоча я не впевнений, терба питати продавця). Досталено майже вчасно з невеликою затримкою (12 днів замість 10). Але за таку ціну це незначний недолік. Велике дякую продавцеві

Достоинства:
    співвідношення Ціна-якість
    Недостатки:
    поки не виявлено
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Продавець все зробив своєчасно, як домовлялись 2 неділі. Задоволені ціною і якістю. Станція прийшла з зарядкою 29%, перевірили на нової пошті, все працює. В робочому режимі ще не тестували. Поки чекали ціна зросла, але нам, як домовлялись з продавцем залишилась стара. Рекомендую продавця, спілкування відбувалось компетентно, ввічливо. Дуже дякуємо.

Достоинства:
    Опис товару відповідає на сайті
    Недостатки:
    не має
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Пушка, забрав навіть трохи раніше домовленого строку. Девайс працює! Задоволений на всі 200%. Продавець абсолютно адекватний і без питань відповідає на питання «а коли», «ще не приїїхало»?)))) єдине що - після першого ввімкнення і зарядки відчутно воняє, але вивітриться. По відгуках вони всі такі. Дякую!

Достоинства:
    Топ за свої гроші
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Sklep

Дякуємо за витрачений час на відгук

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Зарядна станція прийшла через 12 днів з моменту оплати. В ідеальному стані, з чеком та гарантією. Вже випробували в роботі, все працює. Дуже задоволені покупкою.

• Тетяна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Дуже вагалася що потрібно зразу повну оплату зробити. Але все добре. Продавець відповів на питання, все пояснив. Був на зв'язку. Відправка буда в термін на 10 (робочих) днів. Станція прийшла запакована виробником. МАГАЗИН РЕКОМЕНДУЮ.
    Станція чудова. Подивимося як буде у використанні.

Достоинства:
    Чудова станція.
    Недостатки:
    Поки не знайшла.
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Надіслали протягом 10 днів.
    Станція нова. Подобається. Інструкція на іноземній мові, але і так все зрозуміло.

Достоинства:
    Якісний товар
    Недостатки:
    Поки не бачу
  • Ярослав А***

Все супер.

Достоинства:
    Відповідає заявленій інформації. Продавець доставив товар в погоджені строки.
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Класна станція! По предоплаті чекав 12 днів. Дякую за чудовий товар та відношенню до клієнта! Все відмінно працює. Підключив, як ДБЖ - працює без проблем. Зручний додаток допомагає в користувані. Дякую за підтримку та консультацію від продавця, рекомендую однозначно всім знайомим цей агрегат.

Недостатки:
    нема
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Спілкуванням з постачальником залишився задоволений, відповідав на питання навіть пізно вночі(після 24.00), рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість матеріалів, тиха, зрозуміла в експлуатації, заглушки на всіх роз'ємах, відділення для дротів...
    Недостатки:
    За цю ціну не бачу.
    • Продавец  Sklep

Дякуємо за відгук ) хоча ми трохи затупили з замовленням )

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Дякую за бистру обробку заявки і миттєву відправку товару. Магазин і команда супер, товар брав по передплаті термін 7-10 днів. Відправка буда в термін на 10 день. МАГАЗИН РЕКОМЕНДУЮ

Достоинства:
    Комунікабельність
    Недостатки:
    Не має
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Зручна і проста у використанні, доволі хороша ємність батареї (в мене підключений комп, холодильник, котел + інколи світло вмикаю або витяжку, вистачає годин на 5 точно), візуально гарна. Прикольно, що є різні режими путожності для заряджання, щоб більше зберегти батарею.

Достоинства:
    зручність, простота, ємність батареї, візуальний вигляд
    Недостатки:
    поки що не виявив
  • Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Ачпуітєльна станція! Відпрацьовує на всі 100%. Екофлоу, Блюетті та інша фігня і поряд не стояли за цю ціну

• Андрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Класна станція, працюю без проблем, мабуть вже відпрацювала свої гроші, коли були відключення по 6-8 годин, в мене був і телевізор і холодильник, треба фен або микрохвильова або пилосос - без питать! Задоволений!!! Дякую

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Поки немає
  • Вадим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Товар замовлявся по передзамовленню. Продавець завжди на зв'язку, відповідає на всі питання. Станція повинна була прийти з 20.03 по 25.05 але прийшла набагато раніше 10.03. Прийшла з зарядженим акумулятором на 27% до повної зарядки зарядилася за 1 годину 20 хв. Підтримує швидку зарядку. Поки не тестував на повну потужність, зарядку телефона навіть не відчуває.

Недостатки:
    Вага