Отзывы покупателей о Розмариновое натуральное масло для роста и питания волос и массажа тела NIFEISHI 100% Natural & Pure Rosemary Essential Oils 60 ml

Оценка пользователей 4.5/5
  • Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning

Про вплив на пост волосся рано казати . Але використовувати краще перед тим ,як мити голову. Сильно бруднить волосся ,сальне стає

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning

Чудова олія, дуже сподобалася якість! Дякую!

• Продавец  Stunning

Дякуємо за гарний відгук та бажаємо приємного досвіду від використання. Також у нас є гарні олії Батана, Ямайська касторова, рекомендуємо на них також звернути увагу

• Виктория З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning

Купувала цю олію та імбірну олію. Розмаринова більш дієва як на мене проти випадіння волосся.

Достоинства:
    Допомагає проти випадіння
    Недостатки:
    • Продавец  Stunning

Дякуємо за те що поділились гарним досвідом. Найближчим часом будемо розширяти асортимент схожими засобами, тому слідкуйте за оновленнями в нашому магазині

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning

Розмаринову натуральну олію для росту та живлення волосся та масажу тіла NIFEISH придбала для виготовлення натуральної маски для волосся в домашніх умовах, гарний запах олії, про результати поки не зможу розповісти, так як потрібно більше часу

Достоинства:
    гарний запах, якісна бутилочка з дозатором
    • Продавец  Stunning

Дякуємо за гарний відгук. Сподіваємось досвід від використання таож буде гарним