- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все чудово прийшло швидко, відповідає опису, брав для подарунку цілком задоволений
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все ок, були деякі моменти, але все ввічливо та оперативно вирішили.
- Достоинства:
- Швидко відправили, оперативно вирішили всі питання.
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Вітаю
- замовляв блістер 4 шт
- отримав паперові торбинки
- очікував 8 днів
- не маю часу на заміну - вже час дарувати іноземцям
Більше не турбуватиму
З повагою - Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Замовляв татові, все сподобалось та відповідає опису!)
Дякую)- Достоинства:
- Швидка доставка, все чітко
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Дуже сподобалось, замовляла чоловіку на подарунок він був у захваті
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Добрий день, монети прийшли вчасно. Якісна робота. Дуже сподобалися, брав у подарунок, рекомендую.
- Дарина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Набір монет у капсулах має добру якість виготовлення та чіткий дизайн, що робить його цінним доповненням колекції. Рекомендую для тих, хто цікавиться сучасною історією України.
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Монети у капсулах збережені дуже акуратно та цікаві.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Купувала на подарунок - дуже сподобалось
Монети дуже класно виглядають
Думаю, такий подарунок точно запам’ятається- Достоинства:
- Виглядає акуратно і навіть більш “дорого”, ніж очікувала.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Замовлення оперативно відправили. Товар повністю відповідає опису на сайті.
Рекомендую- Продавец AcseGroup
- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все супер, відправили вчасно. Набір суперовий. Поціновувачі оцінять!
Вдячні Вам за відгук!
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання. - Продавец AcseGroup
- Сальник В***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все супер. Дуже дякую.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все вчасно відправили, набір топ
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Прийшло без двох момент. Звернувся до менеджера, яка оформлювала замовлення, і жодної відповіді, повідомлення проігнороване
Під час оформлення до замовлення було додано монети Криму, Донецької та Луганської областей, не вистачає монет з колекції 27 шт. ( ДСНС, Нацполу)- Недостатки:
- Не вистачає двох монет
- Артем К***
12 березня написала менеджерка магазину і пообіцяла, що відправлять монети, яких не вистачало. Станом на 16 березня нічого не відправили
- Артем К***
Монети, яких не вистачало, нарешті доставили. Обіцяна безкоштовна доставка виявилась платною. Комунікація з магазином мала хоч якись ефект тільки через відгуки на розетці та скарги.
- Дубинский В***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Получил, все новое, в надёжной упаковке.
Доволен.- Достоинства:
- Новое, соответствует описанию.
- Наталія Н*** ЯремчукОтзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Товар відмінний!
- Недостатки:
- Довго йшло замовлення
- Продавец AcseGroup
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Замовив монети на подарунок (і так я знаю що вони йдуть без підкладки), перед тим
спілкуючись безпосередньо із продавцем, вийшло як завжди, продавцеві головне продати, пофіг, перепрошую за грубість, який сервіс, така і оцінка (монети поношені, з видними царапинами, кейси подерті - стосується не всіх монет, тому і оцінка не 1 * а 2 **). Замовляти до колекції - точно ці, на подарунок, теж ні, просто так щоб було - можна. Буду дарувати із легендою що сам зібрав колекцію(- Достоинства:
- Всі монети прийшли і дуже швидко
- Недостатки:
- Ставлення до покупця, хоча я про все писав на стадії замовлення, поношені кейси та чіткі сліди використання
- Продавец AcseGroup
Вітаємо, Михайле!
Дякуємо за відгук. Хочемо наголосити, що монети є офіційним платіжним засобом і постачаються у банком в роллах, є новими та не були в обігу.
Пластикові капсули призначені саме для захисту монет від зовнішніх пошкоджень і самі можуть мати незначні потертості під час транспортування ново поштою.
Дякуємо, що відзначили швидкість нашої доставки!
Гарного дня - Максим
Те що капсули потерті це дивно, можна було їх в плівку замотати і вони при доставці не потріскалися б. А от на монетах подряпини - це нормально для цієї серії, бо вони продаються у ролах (25 або 40 шт) і вже з ролу можуть бути незначні подряпини. Я особисто купував кучу цих монет безпосередньо в НБУ в сувенірному пакування і в ідельному стані їх дуже небагато, можна сказати одиниці з упаковки. Проте все ж бувають. Так як це монети не пам'ятні, а обігові, при їх виготовленні і пакуванні, вони б'ються одна об одну. Там, то одна сторона подряпана, то інша. Дуже часто подряпини з тієї сторони де число "10".
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Монети в капсулах , але немає альбому до якого кріпляться монети. Тобто на фото монети лежать на підкладці. А прийшов товар у пакетику прозорому де гамузом насипані монети в капсулах. Ви пропонуєте товар як подарунок , а виходить треба доробляти
- Достоинства:
- Новенькі грошики
- Недостатки:
- Оформлення не відповідає заявленому . Не підходить як подарунок. Треба доробляти самому. Вважаю це обманом. Викладіть на продаж товар у пакетиках , заказів буде менше
- Продавец AcseGroup
Доброго дня ю, Ірина!
Дякуємо Вам за відгук
Комплектація вказана в характеристиках та назві товару, а саме 27 монет. Жодних додаткових елементів не зазначено. Ви отримали коректний товар
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
У свій час полінувався їздити збирати ці монети коли вони зʼявлялись, тому зрадів що можна зараз їх придбати всі в одному місці і ще й з доставкою. Всі в хорошому стані, капсули без подряпин або інших дефектів і абсолютно прозорі. Плюс консультанти магазину порадили ще цікаві варіанти, дуже задоволений.
- Достоинства:
- Всі монети в одному місці, чудовий подарунок для тих хто хоче займатись нумізматикою
- Недостатки:
- Немає підложки як на фото, тому як сувенір може не спрацювати без додаткових приготувань
- Продавец AcseGroup
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже цінно, що ви залишилися задоволені
- Ліліана М***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Чудове придбання. Швидко все оформлено, відправка -оперативно.
- Достоинства:
- Оперативно і вчасно
- Продавец AcseGroup
Дякуємо! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували замовлення максимально швидко. Приємно, що це помітили.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Є усі монети, швидка доставка
- Достоинства:
- Повна колекція монет
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец AcseGroup
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Хороша колекція і дуже гарний альбом
- Бабаченко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Повна колекція монет на момент придбання!!!
- Достоинства:
- Швидка обробка та доставка замовлення.
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Швидко відправили. Дуже сподобалась колекція .
- Продавец AcseGroup
Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!
- Марченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все прийшло у відмінному стані!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Згідно опису. Швидка доставка.
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все добре. Прийшло вчасно. Комплект та якість відповідають заявленому. Дякую.
- Паша Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Не раджу. На всіх монетах сліди використання, подряпини. Всі не фотографував, фото не передає реального стану.
- Достоинства:
- В капсулах.
- Недостатки:
- Пошкодження, сліди експлуатації
- Паша Л***
Продавець зі мною зв'язався, домовилися про повернення товару. Кошти повернули.
- Продавец AcseGroup
Доброго дня!
Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Все було якісно, швидко та професіонально
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Дякую. Все якісно і швидко.
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Хороший набір
- Анастасія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Дякую продавцю! Все супер.Замовленням задоволена.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Спасибо,всё чётко,доставка,товар без нарекательств
- Достоинства:
- Качество
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Товар був в хорошому стані і відповідав фото. Надійна упаковка. Задоволена замовленням)