Отзывы покупателей о Набор монет ВСУ 27 шт 10 грн ГСЧС монеты ДСНС Силы беспилотных систем беспилотники Национальная полиция гвардия коллекционная монета НБУ полная коллекция оборотная монета полный комплект 2018-2025 10 гривен подарок военному на НГ ДР новый год в капсулах

Оценка пользователей 4.66/5
  • Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все чудово прийшло швидко, відповідає опису, брав для подарунку цілком задоволений

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все ок, були деякі моменти, але все ввічливо та оперативно вирішили.

Достоинства:
    Швидко відправили, оперативно вирішили всі питання.
  • Дмитрий Б***

Вітаю
    - замовляв блістер 4 шт
    - отримав паперові торбинки
    - очікував 8 днів
    - не маю часу на заміну - вже час дарувати іноземцям

Більше не турбуватиму

З повагою

• Микола Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовляв татові, все сподобалось та відповідає опису!)
    Дякую)

Достоинства:
    Швидка доставка, все чітко

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Дуже сподобалось, замовляла чоловіку на подарунок він був у захваті

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Добрий день, монети прийшли вчасно. Якісна робота. Дуже сподобалися, брав у подарунок, рекомендую.

• Дарина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Набір монет у капсулах має добру якість виготовлення та чіткий дизайн, що робить його цінним доповненням колекції. Рекомендую для тих, хто цікавиться сучасною історією України.

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Монети у капсулах збережені дуже акуратно та цікаві.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Купувала на подарунок - дуже сподобалось

Монети дуже класно виглядають
    Думаю, такий подарунок точно запам’ятається

Достоинства:
    Виглядає акуратно і навіть більш “дорого”, ніж очікувала.
    • Продавец  AcseGroup

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовлення оперативно відправили. Товар повністю відповідає опису на сайті.
    Рекомендую

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Володимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все супер, відправили вчасно. Набір суперовий. Поціновувачі оцінять!

• Сальник В***

Все супер. Дуже дякую.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все вчасно відправили, набір топ

Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Прийшло без двох момент. Звернувся до менеджера, яка оформлювала замовлення, і жодної відповіді, повідомлення проігнороване

Під час оформлення до замовлення було додано монети Криму, Донецької та Луганської областей, не вистачає монет з колекції 27 шт. ( ДСНС, Нацполу)

Недостатки:
    Не вистачає двох монет
    • Артем К***

12 березня написала менеджерка магазину і пообіцяла, що відправлять монети, яких не вистачало. Станом на 16 березня нічого не відправили

• Артем К***

Монети, яких не вистачало, нарешті доставили. Обіцяна безкоштовна доставка виявилась платною. Комунікація з магазином мала хоч якись ефект тільки через відгуки на розетці та скарги.

• Дубинский В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Получил, все новое, в надёжной упаковке.
    Доволен.

Достоинства:
    Новое, соответствует описанию.

• Наталія Н*** Яремчук

Товар відмінний!

Недостатки:
    Довго йшло замовлення
    • Продавец  AcseGroup

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовив монети на подарунок (і так я знаю що вони йдуть без підкладки), перед тим
    спілкуючись безпосередньо із продавцем, вийшло як завжди, продавцеві головне продати, пофіг, перепрошую за грубість, який сервіс, така і оцінка (монети поношені, з видними царапинами, кейси подерті - стосується не всіх монет, тому і оцінка не 1 * а 2 **). Замовляти до колекції - точно ці, на подарунок, теж ні, просто так щоб було - можна. Буду дарувати із легендою що сам зібрав колекцію(

Достоинства:
    Всі монети прийшли і дуже швидко
    Недостатки:
    Ставлення до покупця, хоча я про все писав на стадії замовлення, поношені кейси та чіткі сліди використання
    • Продавец  AcseGroup

Вітаємо, Михайле!
      Дякуємо за відгук. Хочемо наголосити, що монети є офіційним платіжним засобом і постачаються у банком в роллах, є новими та не були в обігу.
      Пластикові капсули призначені саме для захисту монет від зовнішніх пошкоджень і самі можуть мати незначні потертості під час транспортування ново поштою.
      Дякуємо, що відзначили швидкість нашої доставки!
      Гарного дня

• Максим

Те що капсули потерті це дивно, можна було їх в плівку замотати і вони при доставці не потріскалися б. А от на монетах подряпини - це нормально для цієї серії, бо вони продаються у ролах (25 або 40 шт) і вже з ролу можуть бути незначні подряпини. Я особисто купував кучу цих монет безпосередньо в НБУ в сувенірному пакування і в ідельному стані їх дуже небагато, можна сказати одиниці з упаковки. Проте все ж бувають. Так як це монети не пам'ятні, а обігові, при їх виготовленні і пакуванні, вони б'ються одна об одну. Там, то одна сторона подряпана, то інша. Дуже часто подряпини з тієї сторони де число "10".

• Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Монети в капсулах , але немає альбому до якого кріпляться монети. Тобто на фото монети лежать на підкладці. А прийшов товар у пакетику прозорому де гамузом насипані монети в капсулах. Ви пропонуєте товар як подарунок , а виходить треба доробляти

Достоинства:
    Новенькі грошики
    Недостатки:
    Оформлення не відповідає заявленому . Не підходить як подарунок. Треба доробляти самому. Вважаю це обманом. Викладіть на продаж товар у пакетиках , заказів буде менше
    • Продавец  AcseGroup

Доброго дня ю, Ірина!
      Дякуємо Вам за відгук

Комплектація вказана в характеристиках та назві товару, а саме 27 монет. Жодних додаткових елементів не зазначено. Ви отримали коректний товар

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

У свій час полінувався їздити збирати ці монети коли вони зʼявлялись, тому зрадів що можна зараз їх придбати всі в одному місці і ще й з доставкою. Всі в хорошому стані, капсули без подряпин або інших дефектів і абсолютно прозорі. Плюс консультанти магазину порадили ще цікаві варіанти, дуже задоволений.

Достоинства:
    Всі монети в одному місці, чудовий подарунок для тих хто хоче займатись нумізматикою
    Недостатки:
    Немає підложки як на фото, тому як сувенір може не спрацювати без додаткових приготувань
    • Продавец  AcseGroup

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже цінно, що ви залишилися задоволені

• Ліліана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Чудове придбання. Швидко все оформлено, відправка -оперативно.

Достоинства:
    Оперативно і вчасно
    • Продавец  AcseGroup

Дякуємо! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували замовлення максимально швидко. Приємно, що це помітили.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Є усі монети, швидка доставка

Достоинства:
    Повна колекція монет
    Недостатки:
    Недоліків немає
    • Продавец  AcseGroup

• Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Хороша колекція і дуже гарний альбом

• Бабаченко Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Повна колекція монет на момент придбання!!!

Достоинства:
    Швидка обробка та доставка замовлення.

• Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Швидко відправили. Дуже сподобалась колекція .

• Продавец  AcseGroup

Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!

• Марченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все прийшло у відмінному стані!

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Згідно опису. Швидка доставка.

• Андрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все добре. Прийшло вчасно. Комплект та якість відповідають заявленому. Дякую.

• Паша Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Не раджу. На всіх монетах сліди використання, подряпини. Всі не фотографував, фото не передає реального стану.

Достоинства:
    В капсулах.
    Недостатки:
    Пошкодження, сліди експлуатації
    • Паша Л***

Продавець зі мною зв'язався, домовилися про повернення товару. Кошти повернули.

• Продавец  AcseGroup

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все було якісно, швидко та професіонально

• Виктор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Дякую. Все якісно і швидко.

• Микола П***

Хороший набір

• Анастасія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Дякую продавцю! Все супер.Замовленням задоволена.

• Елена С***

Спасибо,всё чётко,доставка,товар без нарекательств

Достоинства:
    Качество

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Товар був в хорошому стані і відповідав фото. Надійна упаковка. Задоволена замовленням)