Отзывы покупателей о Бессульфатный шампунь для сухих и поврежденных волос Joko Blend Total Repair 250 мл (4823099500789)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Анастасия Д***

Супер. Буду брать еще

Достоинства:
    Хорошо пенится, не путает волос и не сушит.
    Недостатки:
    Не нашла
  • Маргарита Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Все индивидуально...прочитала хорошие отзывы и решила взять. Волосы промыть сложно,ощущение чистоты нет....какой там блеск и восстановление....маска из этой же линейки такая же....что с ней что без неё (

Маргарито, дякуємо за Ваш відгук і чесний зворотний зв’язок! Нам прикро чути, що шампунь та маска не виправдали ваших очікувань. Безсульфатні формули можуть вимагати дещо іншого підходу до використання, оскільки вони мають делікатну миючу основу, яка вимиває забруднення, не порушуючи природний захисний бар'єр та оптимальний рівень водного балансу.
      Рекомендуємо спробувати наносити шампунь двічі під час миття: перший раз для видалення основних забруднень, а другий — для глибшого очищення. Також важливо добре зволожувати волосся перед використанням маски, щоб вона могла повністю розкрити свої властивості.
      Ми цінуємо ваші враження та обов’язково врахуємо їх для вдосконалення нашої продукції. Сподіваємося, що ви знайдете в нашій лінійці засоби, які повністю відповідатимуть вашим очікуванням. Дякуємо, що поділилися своєю думкою!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Обожнюю шампуні цього бренду. Дуже гарно очищує волосся,має приємний аромат та гарно піниться,волосся шовковисте та має шикарний блиск. Якість шампуню просто топ.

Достоинства:
    Ціна,якість,український бренд
    Недостатки:
    Не виявила для себе
  • Соня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Класний шампунь. Добре промиває волосся, хоча й немає сульфатів у складі. Я покупкою задоволена.

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Користуюсь всією лінійкою багато років. Дуже задоволена якісттю. Волосяя виглядає доглянутим і шовковистим. Гарно піниться, не вимиває фарму

Достоинства:
    не вимиває фарбу, зволожує,
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

дуже сподобався шампунь. хоч він і безсульфатний, але дуже добре піниться. волосся не жирниться і легко розчісується

• Анастасія Г***

Волосся жирне після шампуні

Аністасія, добрий день! Нам дуже шкода, що ви мали негативний результат використання нашого шапуню Якщо ви раніше не користувалися безсульфатними шампунями, тоді шкіри голови потрібно трохи часу звикнути до його складу. Рекомендації: дуже добре зволожувати волосся водою перед нанесенням шампуню, особливо коріння. Втирати маленьку порцію шампуню в коріння, як маску, змити. Після цього повторити з великою порцією шампуню цю ж процедуру. Гарного вам дня!

• Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь подобається. Приємно пахне. Гарно піниться. Не вимиває фарбу з волосся. Я задоволена.

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь гарно піниться, добре очищає волосся. Це найкращий шампунь з безсульфатних, який я пробувала. Волосся після нього блтскуче та виглядає дуже доглянутим. Рекомендую!

Достоинства:
    гарно піниться, зволожує
  • Юля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Це перший мій безсульфатний шампунь. Дуже рекомендувала подруга, вирішила спробувати, купила маску ,шампунь та бальзам. Волосся моє було пересушене феном та утюжком, після декількох процедур волосся змінилось, стало зволожене, кінчиків сухих вже не має, блискуче та живе.

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Гарно живить волосся. Зручна кришка для.

Достоинства:
    Пакування, приємний запах
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Гарний безсульфатний шампунь, зі своєю роботою справляється на всі 100%, склад теж подобається. Волосся не сушить.

• Ксения С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Використовую разом з бальзамом і маскою цієї серії. Шампунь не містить сульфатів, але добре піниться і має доволі щільну консистенцію. Економно витрачається та гарно вимиває. Результатом задоволена.

Достоинства:
    Не має лупи, гарно вимиває волосся
  • Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Хороший шампунь, добре очищує шкіру голови.

Достоинства:
    Безсульфатний, добре очищує
  • Віра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Після двох місяців використання нарешті сформувала своє враження від даного шампуню.
    Волосся перестало виглядати як солома, легше розчісується. Загалом шампунь хороший, не скажу, що творить дива, але точно не шкодить як деякі шампуні і зволожує. Зважаючи на те, що шампунь досить рідкий, хотілося б зручний дозатор, щоб запобігти випадковому переливанню.

Достоинства:
    Зволожує, живить, не подразнює, не викликає появу лупи
    Недостатки:
    Рідкуватий, немає дозатора.
  • Инна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь хорошо очищает, но к сожалению появилась перхоть. А вот маска из этой серии просто супер!

• ксения б***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Самое оптимальное соотношение цена-качество, идеально помогает моим волосам. И цена вопроса адекватная.

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    качество