Отзывы покупателей о Аккумуляторный компрессор портативный автомобильный воздушный насос для машины шин мотоцикла велосипеда мяч надувных игрушек и матрасов беспроводной универсальный с фонарем цифровым лед дисплеем манометр мобильный OnePro Черный 73556
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
За своі гроші дуже гарний насос. Свої функції виконує.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку насоса. Раді, що пристрій виправдовує свою вартість і добре виконує свої функції. Це важливо для нас як для продавця. Нехай компресор надійно служить у дорозі та допомагає в будь-яких ситуаціях. Завжди відкриті до нових замовлень.
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Працює добре насос
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Немає поки
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що компресор добре працює та виправдовує очікування. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай пристрій надійно служить у дорозі та в побуті, а в разі запитань завжди можна звернутися через замовлення.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все добре, товаром задоволений.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що акумуляторний компресор повністю виправдав очікування та ви задоволені покупкою. Нехай пристрій надійно служить у поїздках і щоденному використанні. Завжди відкриті до ваших нових замовлень та відгуків.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Тільки придбав .
короткуватий шланг ..
Але свої функції виконуе .- Недостатки:
- Короткий шланг
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор добре виконує свої функції. Зауваження щодо короткого шланга обов’язково передамо виробнику під час аналізу асортименту. Бажаємо приємного та надійного користування нашим товаром.
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Відправили швидко ,компресор для велосипеда хороший
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що компресор для велосипеда виправдав очікування, а відправка була швидкою. Нехай пристрій надійно служить у подорожах та щоденному користуванні. Завжди раді бути корисними під час ваших наступних покупок.
- Богдан А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Хороший за свою ціну
- Продавец kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та відгук про компресор. Раді, що товар виправдав очікування та відповідає своїй ціні. Нехай пристрій надійно слугує у поїздках та щоденному використанні. Якщо в процесі експлуатації виникнуть запитання — завжди відкриті до діалогу.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Отримали дуже чудовий та зручний компресор!Чудово працює!Дякуємо
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку нашого акумуляторного компресора. Раді, що він виявився для вас зручним у використанні та добре виконує свої функції. Нехай служить довго та надійно, а користування ним буде лише приємним і комфортним у будь-яких поїздках.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Компресор ,,бомба" Ціна-качество!
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку нашого компресора. Дуже приємно, що співвідношення ціни та якості вас порадувало. Раді, що товар виправдав очікування. Бажаємо надійної роботи пристрою та лише приємних вражень від користування!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Дуже гарний компресор, компактний, легкий в експлуатації, швидко накачує, вже випробували на колесах велосипеда, машини і дитячий мʼяч накачали нарешті))
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за такий приємний відгук і високою оцінку товару. Радий, що компресор виправдав очікування, зручний у користуванні та добре справляється з накачуванням коліс і м’яча. Дякуємо за вибір нашого товару та довіру. Бажаємо приємного та довготривалого користування!
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Норм насос я задоволений
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор виправдав очікування та ви задоволені покупкою. Нехай пристрій надійно служить у дорозі й допомагає в потрібний момент. Завжди готові допомогти з подальшим вибором техніки.
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все працює,гарний компресор) Дякую!
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що компресор працює справно та виправдав очікування. Нехай пристрій надійно служить у дорозі й допомагає в будь-якій ситуації. Завжди будемо раді вашим наступним замовленням.
- Ірина У***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Гарний компресор. Дякую!!!
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку компресора, а також за вибір нашого товару. Раді, що пристрій вам сподобався і виправдав очікування. Нехай він надійно служить у дорозі та в побуті, допомагаючи швидко вирішувати будь-які надувні задачі. Завжди раді вашим замовленням!
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Дякую за оперативність.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що оперативність виконання замовлення виправдала ваші очікування. Нехай компресор служить довго, допомагає в дорозі та робить щоденні задачі зручнішими. Завжди раді вашим новим замовленням.
- Любов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Дуже добре!
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого акумуляторного компресора. Раді, що товар повністю виправдав очікування та вам все сподобалося. Нехай пристрій надійно слугує під час поїздок і допомагає в усіх ситуаціях, коли потрібна швидка та зручна підкачка.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Прийхало швикто сам товар 1:1 як у описі без проблем все ідеально працює
- Достоинства:
- Якість матеріалів
- Недостатки:
- Не виявилося
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що компресор приїхав швидко, повністю відповідає опису та працює без нарікань, а якість матеріалів вас задовольнила. Дякуємо за вибір цього товару та довіру. Бажаємо приємного та надійного користування й надалі!
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Покупкою задоволений
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що акумуляторний компресор виправдав очікування та ви задоволені покупкою. Нехай пристрій надійно служить у дорозі й у побуті, а в разі запитань чи побажань щодо товару завжди готові допомогти.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Якість хороша! Працює відмінно! Рекомендую!
- Достоинства:
- Швидкість накачування, компактність, якість матеріалів!
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор виправдав очікування за якістю, швидкістю накачування та компактністю. Ваша рекомендація дуже цінна для нас. Бажаємо приємного та надійного користування й завжди впевнених поїздок!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Дуже зручний, компактний, везу постійно з собою )
- Достоинства:
- Компактний, регулювання тиску
- Недостатки:
- Немаэ
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Приємно, що компресор виправдав очікування, зручний у використанні та завжди під рукою в дорозі. Раді, що компактність і регулювання тиску стали для вас перевагою. Бажаємо надійної та комфортної експлуатації!
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Накачує супер
- Достоинства:
- Виставив тиск і залишив накачувати
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку компресора. Приємно, що функція автоматичного накачування до заданого тиску повністю виправдала очікування та працює так, як потрібно. Раді, що товар вам підходить. Бажаємо надійної роботи та комфортного користування!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Перевірив на дитячому велосипеді та футбольному м'ячі — все працює чудово. Фіксатор добре тримає клапан, нічого не злітає. Накачує досить швидко, зручно бачити поточний тиск на екрані. Приємно, що компресор приїхав уже зарядженим – можна одразу перевірити у роботі. Покупкою задоволений.
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Отримав вчасно, працює добре, нарікань по роботі поки що немає
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор був доставлений вчасно та добре справляється зі своїми задачами. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Бажаємо приємного та безвідмовного користування й надалі!
- ЯРОСЛАВ Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
відправили швидко насос працює я задоволений
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що компресор був швидко відправлений і добре працює, а покупка виправдала ваші очікування. Нехай пристрій надійно служить у дорозі та вдома. Завжди будемо раді вашим наступним замовленням.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Працює чудово .те що треба.дякую.
- Достоинства:
- Компактний.зарядив і поїхав.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та вибір цього компресора. Раді, що він виправдав очікування, зручний у використанні та підходить саме під ваші задачі. Нехай компактність і автономність пристрою ще довго тішать у дорозі й допомагають у будь-якій ситуації.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
- Продавец kidsDM
Дякуємо за високу оцінку нашого акумуляторного компресора та за вибір саме цього товару. Раді, що покупка залишила приємне враження, навіть без детального коментаря. Нехай компресор надійно служить у поїздках і допомагає в будь-якій ситуації.
- Валерій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Дякую прийшо , все працюе , дуже задоволений .
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей компресор. Раді, що товар повністю виправдав очікування та добре працює. Нехай пристрій надійно служить у дорозі й допомагає в будь-якій ситуації. Завжди будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все працює,рекомендую продавця.Доставка швидка .Дякую
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор повністю виправдав очікування та що доставка була швидкою. Такі слова підтримують і допомагають ставати ще кращими. Бажаємо, щоб пристрій надійно служив і завжди виручав у дорозі та вдома.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Добра річ працює відмінно. Гарний продавець сміливо можу рекомендувати.
- Достоинства:
- Легкий невеликі насос те що потрібно велосипедисту у дорозі. Ємкість акумулятора дає можливість декілька разів накачати колесо з нуля. Гадаю разів на 3-4 вистачить точно не скажу не було можливості пе
- Недостатки:
- Поки не знайшов і при ціні пристрою це не важливо. На свої кошти робить.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за такий теплий і змістовний відгук та за вибір нашого компресора. Раді, що пристрій виправдав очікування у дорозі й поєднує компактність та гарну автономність. Нехай накачування коліс завжди буде швидким та зручним, а пристрій служить довго та надійно.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Гарна річ
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого компресора. Раді, що товар вам сподобався і виправдав очікування. Такі відгуки допомагають іншим покупцям з вибором і мотивують підтримувати якість сервісу. Бажаємо приємного та надійного користування товаром!
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Рекомендую!
- Достоинства:
- Не великий розмір
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компактний розмір компресора вам підійшов і ви поки не виявили недоліків. Дякуємо за рекомендацію та вибір нашого товару. Бажаємо приємного та надійного користування пристроєм!
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Показує наявний тиск у шині, закачує стільки скільки вибереш повітря, цілком відповідає опису та працює справно
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що компресор коректно показує тиск, точно відпрацьовує задані параметри і відповідає опису. Раді, що товар виправдав очікування. Бажаємо надійної роботи пристрою та комфортних поїздок!
- МаксОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все работает. Колеса самоката качает аообще без проблем. Если чтото обнаружу со временем дам знать
- Достоинства:
- Недорогой, компактный, мощный
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що компресор виправдав очікування, добре качає колеса самоката і вам сподобалися його компактність та потужність. Бажаємо зручного користування й надійної роботи. Якщо з’являться зауваження — будемо вдячні за зворотний зв’язок.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Заказ прибув бистро,вже багато разів накачував,для без камерних покришок для електросамоката удобний.Для Велосипеда теж компактний.Вдячний,дякую ,з повагою .
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і за те, що обрали наш акумуляторний компресор. Раді, що він виявився зручним для електросамоката та велосипеда й добре справляється зі своїм завданням. Нехай пристрій надійно служить вам у дорозі та робить поїздки ще комфортнішими.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Зручний. Виконує свої функції
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що компресор виявився зручним і повністю виконує свої функції. Нехай пристрій надійно служить у дорозі та вдома, допомагаючи в потрібний момент. Завжди готові бути корисними під час наступних покупок.
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Чудовий компресор, купував для можливості підкачати колеса на авто, свою функцію виконує, товаром задоволений
- Достоинства:
- Портативний, має аккумумлятор
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що компресор виправдав очікування, зручний у використанні та добре справляється з підкачкою коліс. Дякуємо за вибір цього товару. Бажаємо надійної роботи пристрою та приємного користування в дорозі.
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Чудовий пристрій!..Рекомендую!
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого компресора. Раді, що пристрій виправдав очікування та ви можете рекомендувати його іншим. Нехай він надійно служить у дорозі й допомагає в будь-якій ситуації. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Чудовий товар . Поки випробували на мʼячі дитячому і пляжному матраці .
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор добре проявив себе під час накачування м’яча та пляжного матраца. Нехай і надалі допомагає вам у щоденних задачах і відпочинку. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.