- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Стилус якісний і зручний у використанні. Доставили швидко, все прийшло в цілості.
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Товар прийшов швидко не пошкоджений . На перший погляд все добре . При огляді товару зробили помилку не перевірили зарядний шнур .
- Недостатки:
- Шнур тпс повністю не заходить в отвір для зарядки стілуса тому не заряджає .
- Продавец Rozenda
Дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що товар прийшов швидко та без пошкоджень і загалом справив гарне враження.
Водночас шкода, що під час огляду не було перевірено зарядний шнур. Ми написала Вам у приватні повідомлення.
- Віолета Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
дитині сподобалось!
- Достоинства:
- все працює
- Надія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Стилус дуже зручний працює гарно та плавно
- Олександра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Працює добре. Заряд тримає довго. Покупкою задоволені
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Гарний товар. Все працює, заряду хватає на довго.
- Достоинства:
- Чесна ціна
- Недостатки:
- Іноді вимикаеться
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Брав дитині в комплект до планшета. Довго грався з налаштуваннями планшета. За рахунок належного скла сенсор працював лише під кутом нижче 30 град. Зараз норм і під 90. Він універсальний, контактний. Працює без ВТ
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Гарна та удобна річ. Дитина дуже довольна.
- Недостатки:
- Не має.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Доставка дуже швидка. Все Ок можна купувати
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Дуже задоволений покупкою stylus pencil від продавця Rozenda
Олівець працює відмінно — чутливий, точний, зручний у використанні. Ідеально підходить як для малювання, так і для повсякденних задач. Якість матеріалів на висоті, виглядає стильно та надійно.
Окремо хочу відзначити продавця — швидка відправка, гарне пакування та приємне обслуговування. Все пройшло легко і без жодних проблем.
Рекомендую і товар, і продавця!- Достоинства:
- Кароліна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
мені дуже сподобався приїхав зразу заряджений на 90 процентів працює на планшеті lenovo tab тільки під наклоном а на телефоні IOS рівно і так і так працює
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Не змогла працювати без спеціальної рукавички для роботи з стілусом. Тож варто це врахувати
Продавець турбується про зворотній зв'язок щодо свого товару, особисто попросили написати коментар. На мою думку, це дуже цінно- Достоинства:
- Добре працює, довго тримає заряд, зручно користуватися
- Соколова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Працює коректно, без проблем!
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Гарний товар, все працюе. Дитина задоволена. Дякую
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Товар відповідає опису! Все працює , комплектація супер)
- Едуард Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda
Гарний товар. Все працює, заряду хватає на довго.
- Достоинства:
- Працює
- Тетяна В***Продавец: Rozenda
Прошу зв'язатися зі мною продавця ( Микитко Катерина Віталіївнацього )товару, т.я. сьогодні 20.12.2025 забрала ваш товар з Нової пошти ( товар на Новій пошті не можна розпакувати і перевірити) і прийдя додому виявилось , що він не працює!!!
- Продавец Rozenda
Добрий день! Написали Вам в приватні повідомлення задля вирішення питання з поверненням товару або обміном.