Отзывы покупателей о Стилус универсальный с дисплеем Stylus Pencil для сенсорных планшетов и телефонов (Android, iOS, Windows) с магнитным креплением (розовый))

Оценка пользователей 4.75/5
  • Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Стилус якісний і зручний у використанні. Доставили швидко, все прийшло в цілості.

• Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Товар прийшов швидко не пошкоджений . На перший погляд все добре . При огляді товару зробили помилку не перевірили зарядний шнур .

Недостатки:
    Шнур тпс повністю не заходить в отвір для зарядки стілуса тому не заряджає .
    • Продавец  Rozenda

Дякуємо за Ваш відгук!

Раді, що товар прийшов швидко та без пошкоджень і загалом справив гарне враження.

Водночас шкода, що під час огляду не було перевірено зарядний шнур. Ми написала Вам у приватні повідомлення.

• Віолета Г***

дитині сподобалось!

Достоинства:
    все працює
  • Надія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Стилус дуже зручний працює гарно та плавно

• Олександра Ш***

Працює добре. Заряд тримає довго. Покупкою задоволені

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Гарний товар. Все працює, заряду хватає на довго.

Достоинства:
    Чесна ціна
    Недостатки:
    Іноді вимикаеться
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Брав дитині в комплект до планшета. Довго грався з налаштуваннями планшета. За рахунок належного скла сенсор працював лише під кутом нижче 30 град. Зараз норм і під 90. Він універсальний, контактний. Працює без ВТ

• Александр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Гарна та удобна річ. Дитина дуже довольна.

Недостатки:
    Не має.
  • Дмитро П***

Доставка дуже швидка. Все Ок можна купувати

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Дуже задоволений покупкою stylus pencil від продавця Rozenda
    Олівець працює відмінно — чутливий, точний, зручний у використанні. Ідеально підходить як для малювання, так і для повсякденних задач. Якість матеріалів на висоті, виглядає стильно та надійно.

Окремо хочу відзначити продавця — швидка відправка, гарне пакування та приємне обслуговування. Все пройшло легко і без жодних проблем.

Рекомендую і товар, і продавця!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має
  • Кароліна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

мені дуже сподобався приїхав зразу заряджений на 90 процентів працює на планшеті lenovo tab тільки під наклоном а на телефоні IOS рівно і так і так працює

• Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Не змогла працювати без спеціальної рукавички для роботи з стілусом. Тож варто це врахувати

Продавець турбується про зворотній зв'язок щодо свого товару, особисто попросили написати коментар. На мою думку, це дуже цінно

Достоинства:
    Добре працює, довго тримає заряд, зручно користуватися
  • Соколова Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Працює коректно, без проблем!

• Світлана Ч***

Гарний товар, все працюе. Дитина задоволена. Дякую

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Товар відповідає опису! Все працює , комплектація супер)

• Едуард Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozenda

Гарний товар. Все працює, заряду хватає на довго.

Достоинства:
    Працює
  • Тетяна В***
    Продавец: Rozenda

Прошу зв'язатися зі мною продавця ( Микитко Катерина Віталіївнацього )товару, т.я. сьогодні 20.12.2025 забрала ваш товар з Нової пошти ( товар на Новій пошті не можна розпакувати і перевірити) і прийдя додому виявилось , що він не працює!!!

• Продавец  Rozenda

Добрий день! Написали Вам в приватні повідомлення задля вирішення питання з поверненням товару або обміном.