- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Дуже якісний вартує своїх грошей!!!
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Достатньо якісний мультитул, поки що, перевищив очікування. Подивимося на протязі часу.
- Достоинства:
- Повністю функціональне рішення
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Все добре
- Достоинства:
- За цю ціну норм
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Рекомендую
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Ракута М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Бітотримач має люфт 4-5мм. при цьому ледь тримається на викрутці. Магніт слабкий, щоб добре трималась біта.
- Достоинства:
- Вигляд приємний.
- Недостатки:
- Для чого бітотримач, якщо він має такі великі люфти.
Представник постачальникаДобрий день. Нам дуже прикро за такий негативний досвід. Зверніться будь ласка в наш сервісний центр за телефоном 0 800 33-68-25 щоб з’ясувати як ми можемо допомогти з вирішенням даної проблеми.
- ДаниилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Вражае що за таку суму знайшов такий корисний мультітул. Класс!
- Достоинства:
- Усе є, гарна якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Вячеслав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Іванов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
В цілому є досить непоганим вибором для любителів активного відпочинку та побутового використання. Він забезпечує багато корисних інструментів у зручному форм-факторі за розумну ціну. АЛЕ мені щось не пощастило є потертості на виробі, а саме неприємне заломи на кінчику ріжучої кромки-таке відчуття наче хтось ним вже користувався і мені продали потім
- Достоинства:
- Відчувається якісною річчю за свою ціну, наявні інструменти хороші і особливо ножиці навіть можна манікюр рівняти
- Недостатки:
- Вага320г, розміри, мала кількість інструментів, жестяну банку доведеться ножом відкривати, підгонка деталей на 3-ку, деякі болтики були ослаблені і я зрозумів чому коли їх позажимав...
Представник постачальникаДобрий день! Для виправлення проблеми з потертостями зверніться в сервісний центр[email protected]
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Мультитул сподобався. На вигляд якісна річ. Побутові потреби закриває відмінно. Завжди вожу з собою в авто
- Достоинства:
- Якісний, є все необхідне
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Ganzo та знайшли час поділитись своїми враженнями. Щиро раді, що Вам до вподоби якість даної моделі. Приємного та тривалого користування!
- Андрій Ш***
Набагато краше за Leatherman?
- ЄвгенПродавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Зроблений дуже міцно і рахую що надійно. Повнорозмірний клинок ножа, пилка теж довга. Потужні ножиці що можна відокремити, і зручна пластинка для виймання штопору. Здивувала потужний бітотримач, він же хрестова викрутка. Як що не потрібні дрібні інструменти, на кшталт відкривачок для консервів, шило і т.п. то цей мультитула для вас!
- Достоинства:
- Міцний
- Недостатки:
- Мало інструментів
- Данил В***Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Норм качество.
- Достоинства:
- Не дорогой
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ВиталийПродавец: Rozetka. Цвет: Черно-серый
Мультитул для рюкзака или в авто,на карман тяжоловат
- Достоинства:
- Есть штопор,нож не плохой
- Недостатки:
- .