- Надія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Товар відповідає заявленим характеристикам.
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам.
- Недостатки:
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Вибачте, але виявилося фуфлом. Підробка напевно?
Представник постачальникаІгоре, доброго дня!
Дякуємо за вибір Duracell!
В інтернет-магазині Rozetka представлені виключно оригінальні, офіційні продукти Duracell.
Якщо у вас є конкретні зауваження до УМБ чи труднощі — будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки. Ми з радістю надамо детальну консультацію та, за потреби, організуємо сервісне обслуговування.
Чекаємо на Ваше звернення за наступними контактами:
Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)
- дурново в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Гарний, зручний, вистачає приблизно на три повні зарядки телефону
- Достоинства:
- Зручний, компактний
- Недостатки:
- Аня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Суперовий павербанк! Компактний, легкий, два виходи на зарядку. Заряджає швидко, кількість заряду достатня для мого телефону і навушників. Акуратний на вигляд, приємно користуватися, корпус не пошарпаний.
- АнгелінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Павер на кожен день, як я його називаю, завжди лежить у моїй сумочці. Заряджає мій телефон швидко, а це саме головне для мене. Має класний вигляд. Раджу до покупки.
- Геннадій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Надзвичайно якісний товар
- Ганна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Чудовий, малий, компактний, довго тримає заряд
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Работает отлично, быстрая зарядка, держит хорошо заряд. Я довольна этой покупкой.
- Леся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Павербанк якісний, швидко заряджає і швидко заряджається. Не перегрівається , якісний матеріал. Компактний, мені його зручно тримати в руках разом з телефоном . Є можливість заряджати два пристрої одночасно. Вигляд достойний, як на подарунок -дуже гарний варіант.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Павербанк купила нещодавно. Хотіла, щоб і заряджав швидко і заряду було достатньо. Ну і щоб виглядав презентабельно. Тому вибрала брендову модель, duracell.
Задоволена, вигляд має шикарний, заряджає швидко. Два порти для зарядки пристроїв. Випробувала і наскрізну зарядку. Заряджала і телефон, і планшет, і навушники . Сподобалось, працює стабільно. Не перегрівається при зарядці. Гарантійний термін роботи-2 роки, непогано.
Малогабаритний, неважкий.- Достоинства:
- Хороша ємність, швидка зарядка, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Не знайшла
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Працює
- Достоинства:
- Працює
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Працює без нарікань
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Давно хотел купить дюраселевский павер и наконец определился с ним. Он удобный в том плане, что его можно и с собой брать в дорогу и дома заряжать телефон и использовать для подключения роутера. Сплошные плюсы))
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Маленька ємність але і ціна теж невелика. На одну зарядку з хвостиком .
- Достоинства:
- Працює)))
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Павер мне очень понравился. Корпус у него очень аккуратный и сделан из качественного материала. Заряжает быстро и телефон и наушники, но прошу заметить, что мой телефон поддерживает быструю зарядку. Сам заряжается тоже за короткое время от быстрой зарядки.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Оценка меньше некуда.
Программистом надо быть чтобы его настроить и потом за ним следить. Разводняк.
Представник постачальникаОльго, вітаємо!
Дякуємо Вам за вибір Duracell!
УМБ Duracell CHARGE PLUS не потребує жодного налаштування. Лише підключення через кабель до пристрою.
Якщо у Вас виникли з цим проблеми, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.
Отвратительный Повербанк Дюраселл.
Тяжелый, больше 300 гр, носить в сумке, кармане тяжело.
Заряженное не держит.
Короче, вляпалась.
Купила в Розетке, сдала в ламбард за 320 грн.
Не советую.- Максим
Зачем сдавать в ломбард, когда есть гарантия на него 2 года???!!!! Ещё странно, что вы ругаете его вес, но чем больше вес, тем больше ёмкость!!!!! Для меня например в павере важна ёмкость.
А если каждый день вы носите его с собой, то купите что-то на 5000мА и будет вам счастье. И кстати, в характеристиках написано, что его вес 247 г, странно, что вы этого не читали.
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Беру второй, честный павербанк.
- Достоинства:
- Реально есть емкость, производитель,два года гарантии
- Недостатки:
- Ну очень долго заряжается
- Кирило С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Норм
- Віталій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Вказано що корпус надміцний з якісних матеріалів стійкий до подряпин, але за неділю на ньом уже їх кілька і це при бережному відношенню.
- Достоинства:
- Ємність 6848mah при вказаних 6500 mah
- Недостатки:
- Корпус не стійкий по подряпин
- Олексій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Рекомендую
- Достоинства:
- Быстро забредает,и быстро заряжается
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Павер норм. Все заряджає швидко.
- Камила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Использую павер на все сто, постоянно ношу его с собой, так что телефон всё время на связи. Нравится его скорость зарядки, ну и конечно внешний вид крутой.
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Повербанк не дуже ефективний. Заряджає повільно заряджається довго. Ціна вища за більш ефективні пристрої. Збірка якісна.
- Достоинства:
- Красивий .якісно зроблений
- Недостатки:
- Дуже повільний.
- Ксенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Дуже хороший павер! В блекаут врятував. Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Велика ємність батареї, вистачає на довго, заряджає швидко.
- Недостатки:
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Відмінно працює.
- Достоинства:
- компактний розмір.
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Протий, проте надійний брендовий павербанк. Працює чудово, виглядає гарно, ємність відповідає заявленій
- Достоинства:
- Бренд, працює безвідмовно
- Недостатки:
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Преміальний павербанк! Потужний по ємності, швидко заряджає , не конфліктує з пристроями. Не боїться перепадів тиску. Корпус міцний, компактний, дуже круто виглядає. Кількість заряду показують чотири світлодіоди.
- Недостатки:
- Хотілося, щоб дисплей показував заряд
- А. П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Купила цей павербанк після того, як кілька разів залишилась з 3% заряду і без світла))) Тепер він просто живе в моїй сумці.
якраз той об’єм, коли не носиш важкий павер, але при цьому спокійно заряджаєш телефон 2 рази. 15W реально швидко підтягує батарею, не треба пів дня чекати.
Компактний, акуратний, не виглядає дешево. лайк. - Костя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Цей павер прям те шо доктор прописав, завжди мене виручає. Тож я завжди на зв'язку, бо він завжди зі мною.
- Діма Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Це мій вже не первий павербанк, але мені він дуже подобається. Заряджає швидко, потенціал хороший, якраз на пару зарядок телефона вистачає. Два різних usb- порти для підключення- це справді зручно. Ну і зовнішній вигляд класний.
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
перевешив сподівання
- Достоинства:
- павербанк гарний та надійний
- Недостатки:
- відсутні
- Віталій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Жалію що купив цей павербанк покористувався нормально два місяці і потім неможна зарядити його за дві години зарядки павербанку я тіки зарядив 3% телефона не раджу купляти такий павер банк а хотя я знаю що дюрасел нормальни поставщтк своїх товарів
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Не заряджається
Представник постачальникаВіталію, доброго дня!
Дякуємо за вибір Duracell!
Ймовірно, причиною такої поведінки є проблема із зарядним кабелем.
Рекомендуємо перевірити роботу УМБ з іншим кабелем. Якщо проблема не вирішиться, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо УМБ на нову.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)
- Инесса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Якісний пристрій, швидко заряджає мої гаджети, а також сам набирає енергію достатньо швидко. Вистачає заряду на два Смарта, та на кнопковий. А ще, зовнішньо та габаритно, дуже гарний та зручний. Дякую. Вдячність за сервіс працівникам ROZETKA на вул. Градинська, 3
- Достоинства:
- Зручний, швидкий, ємний
- Недостатки:
- Не знайдено
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Юзаю. Вже місяць. Поки зауважень не маю.
- Достоинства:
- Що очікувала, те й отримала.
- Недостатки:
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-золотистый
Заряджає все норм