Отзывы покупателей о Пневмопистолет пескоструйный Intertool со шлангом 1000 мм х 3/4" (PT-0706)

• Бычко М***

Я товар ещё сам не пробовал все было комплектно, единственное что меня расстроило когда я присмотрелся на форсунку керамическую она пришла с трещиной

Достоинства:
    Все в комплекте должно вроде как работать
    Недостатки:
    Шланг сильно подавленый пришёл до такого состояния что как буд то там склеяно из нутри, форсунка в трещина

Представник бренду

Доброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутись з такою неприємною ситуацією. Для вивчення можливості обміну пошкодженого елементу або повернення товару будь-ласка зверніться до чат боту Rozetka у Telegram.

• Олександр К***

Продавець товар відправив не укомплектований без другої форсунки

• Олег Г***

Сьогодні отримав і протестив. Повністю виправдав сподівання: іржу вибиває швидко, навіть кратери(куплявся саме для цього), заводську фарбу на старих вазівських дисках не зняв, можливо потрібен інший пісок- я брав сухий просіяний з будівництва,дрібний, пробував тільки метал сопло, керамічне меншого діаметру можливо працює інакше. В комплекті два сопла, шланг місцями передавлений і м'який- буду міняти на товщий. Різьба на зажимі сопла дрібна, але тримає нормально. Перед покупкою читав відгуки- були сумніви чи сподобається, якби не безкоштовна доставка, то можливо і не замовляв би. Вцілому пістолет навіть кращий, ніж я очікував за такі кошти.

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Шланг
  • Виктория С***

для не больших деталей сойдет

Достоинства:
    удобно работать
  • petritskaya

Сегодня получил свой заказ! Пистолет не проверял в комплекте шланг не дубовый, сам пистолет и одна металичиская форсунка !!! Хотя на коробке написано что в комплекте должно быть две форсунки метал и керамика . Где моя КЕРАМИЧЕСКАЯ ФОРСУНКА ????

Достоинства:
    не испытывал
    Недостатки:
    нету керамической форсункит
    • Макс

А на сайте и нет информации о керамической форсунке.
      Задавайте вопрос уже производителю.

• petritskaya

На официальном сайте указано что есть дополнительная керамическая форсунка, и я лично звонил официалам и они эту информацию подтвердили!

• Костя

Так Здесь же на сайте ее нет в описании....

• Саша Ч***

шланг для піску що йде в комплекті не практичний і деревяний та скручений в бублик, можливо мій лежав довго на складі плмінявши його піскоструйка працює навіть дуже добре, найкращий з аналогів, єдине що для тривалих робіт потрібен хороший компресор з великим ресивером тому що реальний розгід в нього від 400-600л залежно від кількості подачі піску соди т.д. але якщо роботи дрібні (свічку з двигуна почистити, чи ржавчину в місці де не добратись болгаркою) то працює бездоганно,

Достоинства:
    швидко та результативно справляється з іржею, не вибаглевий до суміші, будь то пісок з дрібними камінцями сода, вологий пісок
    Недостатки:
    швидко зношується сопло, дуже не зручний шланг
    • Саша Ч***

пройшло 2 тижні інтенсивної роботи і клапан подачі повітря почав заїдати спочатку а потім взагалі залишився в відкритому положені і нереагував на курок

• Денис П***

Александр подскажите какой диаметр шланга на нем? 20мм?

• васильчук в***
    Продавец: Rozetka

в комплекте насадка керамическая есть?

• Владимир

есть