Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Сухой корм для взрослых собак всех пород Thor с говядиной 10 кг.

Оценка пользователей 4.33/5
  • Отзывы про товар продавца LapkoHouse
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Отвратительный корм, никто, даже бродячие псы не едят, производитель аыерист

• Сергій К***

Собака, німецька вівчарка їсти не хоче. Можливо згодом.

Достоинства:
    Доступна ціна
    Недостатки:
    Не хоче їсти
  • Катерина Ф***

Беру не вперше.
    Французький бульдог їсть краще ніж дорогі корма. Алергії не викликає. Вага в нормі, травлення теж, шерсть блистить.
    Сама здивована що за таку ціну це можливо.

Достоинства:
    собака їсть та добре себе почуває, ціна
  • Олександр

Собаки їдять добре.

Достоинства:
    Собаки їдять, ціна.
  • Татьяна К***

Покупкою задоволені корм гарний, доставка безкоштовна, продавець відповідальний, будем замовляти і надалі, дякую.

• Ольга .***

Беру не первый раз.Корм хороший,не успеваем насыпать.

Достоинства:
    Цена,питательный,собаки довольны.
    Недостатки:
    Хотела взять ещё,но продавец,изменил вид оплаты.Теперь купить можно только по предоплате,я в такие игры не играю.Сначала товар,потом оплата.Очень печально.
  • Микола Т***

Собаці подобається.

• Леся В***

Все добре. Перша миска з кормом пішла на УРА. В обід дали супчик, а на вечір знову порція корму залетіла на УРА.
    Наш песик задоволений - дякуємо.
    Будемо пробувати нові смаки .

• Сергій Ю***

Все ок. Німецькі вівчарки їдять без нарікань. Буду ще замовляти.

• Ольга.

Доставка швидка.Продавец зв'язався швидко,всі питання зв'ясували.

Достоинства:
    Собачки кушають цей корм с большим задоволенням.Ціна просто супер.Зразу взяла два мішка.Якщо не подорожчає,буду ще замовляти.Рекомендую.Запаха немає,фракція гарна.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Мірра Р***

Опис на сайті не відповідає дійсності.

Недостатки:
    Брехня в описі, жахливий склад
    • Продавец  LapkoHouse

Доброго дня,так ви дійсно праві,зараз у компанії по виробницву корма змінилася упаковка,із нею і текст у складі,дякуюємо за ваш відгук,опис у оголошенні ми замінено.Вибачте за не зручності,при наступному замовленні у нас для вас додамо спеціальний бонус до вашого наступного замовлення у вигляді волого корму для собак,Вибачте за незручності Гарного дня!)

• Олег П***

Не перший раз купляю у цього продавця. Мої друзяки їдять. Один раз всю порцію, інший раз менше, від їх настрою залежить. Дякую.

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Корм замовляю втретє.
    Се чудово

Достоинства:
    Ціна/якість
  • Ольга Ф***

Корм підійшов нашій собаці. Їсть з задоволенням. Замовляла вдруге.
    Будемо брати ще.
    Дякую.
    Ціна /якість

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Собака не хоче їсти його зовсім.

Достоинства:
    Недостатки:
    Собака не їсть
    • Продавец  COMPETS

Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам дуже шкода, що корм Thor не підійшов вашому хвостику.
      ​Харчові вподобання собак дуже індивідуальні, і іноді навіть найякісніший склад може не припасти до смаку конкретній тварині. Також нагадаємо, що переходити на новий раціон варто поступово (протягом 7-10 днів), змішуючи його зі звичним кормом, щоб рецептори та травлення собаки адаптувалися.
      ​Сподіваємося, Ви знайдете ідеальний варіант, який смакуватиме вашому улюбленцю!

• Любомир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Вес 1 шт: 10 кг

Мой пёс доволен хех

• Марія К***

Дякую!
    Корм доброї якості,мабуть і смачний бо мій собака його смачно зїдає

• Олег Г***

Все добре
    Пес в захваті від корму
    Також дуже зручна безкоштовна доставка

• Ольга Р***

Все ок

• Костянтин К***

Коли наш собака має на вибір цей корм і пшеничну кашу, то вибирає кашу. А корм взагалі не дуже їсть.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  COMPETS

Доброго вечора при переході на інший корм завжди потрібно підтримувати схему переходу.

• Олександр

Веригуд!

Достоинства:
    Гуд
  • Жанна М***

Собаки едят, в основном с добавлениями чего-то вкусненького.

• Олег П***

Дякую. Замовив, зателефонували, вирішили питання, відправили.
    Всього доброго вам.

Достоинства:
    Корм такого типу мої друзяки вже давно їдять.
  • Игорь Г***

Все дуже добре. Приняли замовлення, прислали. Ціна - якість для моеї собаки, підходить.