Отзывы покупателей о Конструктор ЗD цветы букет цветов в колбе с подсветкой Нежный лотос цветок 500 деталей конструкторы цветки 3д наборы для творчества (Lotos)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Вікторія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Для терплячих та завзятих дітей - деталі дуже малесенькі і їх дуже багато ( не всім підійде) але моєму синові сподобалось. Він декілька днів захопливо збирав конструктор

• Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Цікавий конструктор для тих, хто має терпіння, увагу та чутливі руки. Точно не для маленьких дітей. Виглядає гарно і оригінально, збирати цікаво і не швидко. Рекомендую.

Достоинства:
    Виглядає гарно, має підсвітку
    Недостатки:
    Доволі ніжний, збирати треба обережно
    • Продавец  SBT group

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Хороший конструктор підійде для подарунку

• Артем С***

Все сподобалось

• Катя П***

Все чудово

• Аліна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Гарний конструктор. Якщо берете дітям, то краще для років 8. Бо 6-річці важко скріплювати деякі деталі

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Дитині важко кріпити деякі деталі
    • Продавец  SBT group

• Валериан С***

все супер, зауважень немає

• Даніїл О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Пакування ціле, деталів досталь ( даже з запасом )

Достоинства:
    Гарний нічник, світе ярко, додає уюту
    Недостатки:
    Доросслій людині буде важковато збирати бо детальки малі
    • Продавец  SBT group

• Вячеслав М***

Я дуже задоволений

Достоинства:
    Розвиває логіку

• Ирина Б***

Все сподобалось. Рекомендую

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Не вистачило однієї маленької деталі, також було й декілька запасних (зайвих). В цілому добре зроблено

• Юлія Г***

• Богдан П***

Чудовий конструктор.
    Брав на подарунок - задоволений якістю.
    Доставили швидко.

• Olena Y***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Замовляла 3д квіти. Коштують дешевше ніж в звичайних магазинах. Швидко відправили.
    Хороший варіант на подарунок дівчинці

• Павло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Виглядає нереально, зібрати теж не реально, всі пальці вже червоні і не відчуваються. Результатом задоволені, поки немає світла, дуже легко скоротати час.

Достоинства:
    Всі деталі є, гарний вигляд
    Недостатки:
    Потрібні сталеві нерви
    • Продавец  SBT group

• Наталія В***

Вітаю!
    Конструктор цікавий. Дітям сподобався. Правда, розмір деталей дуже маленький)
    Вийшов чудовий світильник. Дякую за товар і швидку доставку!

• Ангеліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Чудовий товар, подарувала подрузі, вона задоволена

• Віра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Замовляла конструктор на подарунок, все прийшло ціле, деталей вистачило. Рекомендую!

• Оксана Г***

Все чудово

• Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Прийшло швидко, упаковка охайна, всі деталі присутні, квітка як на картинці, підсвічування працює.

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Я подарувала цей конструктор, і він дуже сподобався. Його легко збирати, і він гарно виглядає. Квіточка красива, особливо коли світиться. Тепер стоїть у кімнаті. Рекомендую

Достоинства:
    Я думала, що там буде просто маленька гірлянда, але мені дуже сподобалось, що підсвітка вбудована в підставку
    • Продавец  SBT group

• Крістіна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Нажаль залишилась не задоволена товаром, багато деталей відсутні і деякі повністю залиті пластиком:( треба зачищати їх, деякі не кріпляться зовсім тому що мають різні розміри що дуже дивно:(

Достоинства:
    На фото все так гарно
    Недостатки:
    Багато бракованих деталей і є відсутні
  • Інна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Замовляли на подарунок. Підсвітка працює. Дуже малюсінькі детальки. Потребує 2 батарейки міні пальчика.

Достоинства:
    Оригінальна штука, світильник конструктор.
    Недостатки:
    Незручно щоразу розкручувати для зміни батарейок. Занадто малесенькі детальки.
    • Продавец  SBT group

• Светлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Ночник отличный, понравился, мелкие детальки, надо терпение, красивый очень, всё отлично. Благодарю!!!

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Для дуже терплячих діток, які вміють працювати на результат.

Достоинства:
    Фінальний результат- дуже гарний нічник!
    Недостатки:
    Дуже крихітні деталі, від 10 років!!!!!
    • Продавец  SBT group

• Михаило С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Гарний подарунок на день народження, все сподобалось

• София П***

Все сподобалось)

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Деталі мілкі, не такі як в Лего.
    Для дітей років від 8.
    Складали довго,але діти задоволені. Вийшло дуже гарно

Достоинства:
    Гарний вигляд
    • Продавец  SBT group

• Диана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Дуже гарний конструктор. Цікавий в зібранні, з підсвіткою.

• Лада П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Чудовий конструктор, гарно виглядає, всім задоволена. Приїхав цілий, всі деталі були на місці

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Китай. Стосовно магазину претензій немає. Але стосовно конструктора - таке собі. Виглядає дешево.

Недостатки:
    На мою думку, не вартує своїх грошей
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Купувала доньці на подарунок. Дитина залишилась задоволена. Якість гарна і прекрасна ідея поєднання конструктора і колби з підсвіткою.

Достоинства:
    Багато деталей і дитина зайнята весь вечір)))
    Недостатки:
    Їх немає
    • Продавец  SBT group

• Атаманенко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Купувала на подарунок, тому щодо якості та комплектації нічого не скажу, але упаковка гарна, саме пакування запчастин теж, зовні конструктор чудовий. Сподіваюсь дівчинці все сподобалось:)

• Матвій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Все прийшло в гарному стані, гарний подарунок дівчині

• Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

В конструкторі не вистачило 16 маленьких деталей для основної квітки.Дитина була дуже розчарована.У відділенні теж не перевіриш бо все запаковано , повернення не зробиш ,тому що поки не збереш деталі ,не зрозуміти чи все на місці.

• Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Все супер,покупкою діти задоволені.