- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
поки що все добре, прийшов швидко, ціле упакування та сам кранштейн
- Аліна І***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Прикольний штатив. Мінімалістичний дизайн, зроблено якісно і сам процес зборки займає мінімум часу. Для мікрофону Fifine k688 стійка підійшла.
- Надія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Интересный штатив. Сильно отличается от Blue Microphones Compass который спустя 5 лет сломался окончательно. Здесь абсолютно новый дизайн и принцип использования тоже не такой как у предыдущего. Сделан качественно, выглядит красиво. Надеюсь проживет долго.
- Достоинства:
- красивый, функциональный
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Положення в ліво та вправо не фіксується, навіть немає болта, по суті конструкція тримається за рахунок сили тяжіння
- Достоинства:
- Круто виглядає
- Недостатки:
- Не якісний, хлипкий
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Покупкою задоволена.
- Аліна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Мінімалізм і простота були основними критеріями при виборі цього штитиву для мікрофону HyperX. Місця в студії в нас небагато, тому шукали саме такої конструкції тримач. А додаткова вставка подовжувач стала чудовим бонусом і однозначно додає функціональності виробу. Замовлення продавець відправив відразу, але Розетка доставила через кілька днів, довше за нову пошту але ж безкоштовно, що також є приємним бонусом)
- Достоинства:
- зовнішній вигляд і ціна
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
- комплектація товару (немає контр гайки) чи продуманого механізму аби при оберті цей гнинт не викручувався
- відсутність покрокової інструкції для перевірки комплектації
- вказання куту оберту в 250° не зовсім коректне бо не показано наскільки нижче можна опускати
- від магазину чи доставки це залежало але доставка була дуже довга- Достоинства:
- Наявність
- Недостатки:
- Описано в коментарі
- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
класний штатив.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Штатив крутяк. Збирається кілька хвилин - виглядає естетично. В комплекті були всі кріплення і адаптери на 1/4 і 5/8 дюйма.
- Достоинства:
- красивий
- Недостатки:
- не виявив
- Данило С***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
пантограф выглядит очень хорошо, на ощупь приятный, сделан качественно, собирается довольно быстро и разобраться в сборке легко
- Достоинства:
- шестигранник в комплекте
- Недостатки:
- не нашел
- КамілаОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Штатив красивий, функціональний і доступний. Швидка відправка від продавця день в день також порадувала.
- Достоинства:
- Вдала покупка і чудове обслуговування
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
штатив топ за такі кошти!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Штатив супер. Збирається за кілька хвилин. Для важкого мікрофону я б не радив, є сумніви. Але до 1 кг можна брати спокійно.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд / ціна
- Недостатки:
- Не виявив
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
В живу не такий масивний як на фото але красивий. Комплектація повна - до функціоналу нарікань немає.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Пантограф перевершує всі очікування! Він досить стабільний і якісно виготовленний. Особливо зручні кріплення для кабелів - пластикові затискачі що додаються, і липучі стрічки забезпечують акуратне кріплення. Складання - дитяча гра. Рух плавний і безшумний. В цілому, відмінне співвідношення ціни та якості. Ті, хто шукає міцну мікрофонну стійку з акуратним зовнішнім виглядом, можуть бути впевнені, що виберуть правильний продукт. Абсолютна рекомендація до покупки!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Легкий, зручний у використанні. Виглядає дуже елегантно.
Великим плюсом є його функція "трансформер": можна по висоті підігнати під свої потреби.
Не те, щоб мінус, але було б не погано додати ще один фіксатор поворотної штанги на основі біля кріплення до столу. Але це вже питання до виробника товару.
В цілому - рекомендую до придбання цей чудовий трансформер.- Достоинства:
- Класний пантограф-трансформер
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
пантограф сподобався. Зовнішній вигляд просто шикарний!
- Достоинства:
- є
- Назар О***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Класний штатив! Не знаю як довго він у мене прослужить але виглядає достойно.
- Достоинства:
- зовнішній вигляд і функціональність