Отзывы покупателей о Стойка-пантограф для микрофона 3-секционная для Blue Yeti / HyperX / Fifine / Samson Black (00-0001350)

Оценка пользователей 4.82/5
на основе 21 отзыв
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

поки що все добре, прийшов швидко, ціле упакування та сам кранштейн

• Аліна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Прикольний штатив. Мінімалістичний дизайн, зроблено якісно і сам процес зборки займає мінімум часу. Для мікрофону Fifine k688 стійка підійшла.

• Надія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Интересный штатив. Сильно отличается от Blue Microphones Compass который спустя 5 лет сломался окончательно. Здесь абсолютно новый дизайн и принцип использования тоже не такой как у предыдущего. Сделан качественно, выглядит красиво. Надеюсь проживет долго.

Достоинства:
    красивый, функциональный
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Положення в ліво та вправо не фіксується, навіть немає болта, по суті конструкція тримається за рахунок сили тяжіння

Достоинства:
    Круто виглядає
    Недостатки:
    Не якісний, хлипкий
  • Наталія З***

Покупкою задоволена.

• Аліна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Мінімалізм і простота були основними критеріями при виборі цього штитиву для мікрофону HyperX. Місця в студії в нас небагато, тому шукали саме такої конструкції тримач. А додаткова вставка подовжувач стала чудовим бонусом і однозначно додає функціональності виробу. Замовлення продавець відправив відразу, але Розетка доставила через кілька днів, довше за нову пошту але ж безкоштовно, що також є приємним бонусом)

Достоинства:
    зовнішній вигляд і ціна
  • Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

- комплектація товару (немає контр гайки) чи продуманого механізму аби при оберті цей гнинт не викручувався
    - відсутність покрокової інструкції для перевірки комплектації
    - вказання куту оберту в 250° не зовсім коректне бо не показано наскільки нижче можна опускати
    - від магазину чи доставки це залежало але доставка була дуже довга

Достоинства:
    Наявність
    Недостатки:
    Описано в коментарі
  • Вікторія Я***
  • Вікторія

класний штатив.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Штатив крутяк. Збирається кілька хвилин - виглядає естетично. В комплекті були всі кріплення і адаптери на 1/4 і 5/8 дюйма.

Достоинства:
    красивий
    Недостатки:
    не виявив
  • Данило С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

пантограф выглядит очень хорошо, на ощупь приятный, сделан качественно, собирается довольно быстро и разобраться в сборке легко

Достоинства:
    шестигранник в комплекте
    Недостатки:
    не нашел
  • Каміла
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Штатив красивий, функціональний і доступний. Швидка відправка від продавця день в день також порадувала.

Достоинства:
    Вдала покупка і чудове обслуговування
  • Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

штатив топ за такі кошти!

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Штатив супер. Збирається за кілька хвилин. Для важкого мікрофону я б не радив, є сумніви. Але до 1 кг можна брати спокійно.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд / ціна
    Недостатки:
    Не виявив
  • Сергій
  • Сергій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

В живу не такий масивний як на фото але красивий. Комплектація повна - до функціоналу нарікань немає.

• Олександр
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Пантограф перевершує всі очікування! Він досить стабільний і якісно виготовленний. Особливо зручні кріплення для кабелів - пластикові затискачі що додаються, і липучі стрічки забезпечують акуратне кріплення. Складання - дитяча гра. Рух плавний і безшумний. В цілому, відмінне співвідношення ціни та якості. Ті, хто шукає міцну мікрофонну стійку з акуратним зовнішнім виглядом, можуть бути впевнені, що виберуть правильний продукт. Абсолютна рекомендація до покупки!

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Легкий, зручний у використанні. Виглядає дуже елегантно.
    Великим плюсом є його функція "трансформер": можна по висоті підігнати під свої потреби.
    Не те, щоб мінус, але було б не погано додати ще один фіксатор поворотної штанги на основі біля кріплення до столу. Але це вже питання до виробника товару.
    В цілому - рекомендую до придбання цей чудовий трансформер.

Достоинства:
    Класний пантограф-трансформер
  • Андрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

пантограф сподобався. Зовнішній вигляд просто шикарний!

Достоинства:
    є
  • Назар О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Класний штатив! Не знаю як довго він у мене прослужить але виглядає достойно.

Достоинства:
    зовнішній вигляд і функціональність