Отзывы покупателей о Стойка-пантограф для микрофона универсальная для Blue Yeti / HyperX / Fifine / Samson Black AK-58 (00-0001355)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Микола К***
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Професійний штатив для таких же мікрофонів. Зовнішній вигляд бомба, зроблено дійсно якісно. Досить масивний. Сподіваюся в процесі експлуатації сюрпризів не буде.

Достоинства:
    Міцний і масивний
  • Наталья С***
  • Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Штатив міцний, красивий і мікрофон вагою 1 кг тримає дуже впевнено. Це не бюджетна версія, це дійсно преміум тримач для професійного обладнання і комфортного користування. В комплекті є 2 перехідники, на 5/8 і 1/4 дюйми. Відправка була миттєва, без затримок. Рекомендую.

Достоинства:
    Міцний і масивний
    Недостатки:
    Не помічено
  • Аля
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Все круто , но я так и не поняла как просунуть провода на нижней балке, на верхней есть спец прорези чтоб снять крепежи , на нижней не нашла. Заказала для hyper x quadcast , переходник со стойкой не шел , но он был в коробке с микрофоном так что все круто )

Достоинства:
    Удобный , мобильный , крепкий , красивый
    Недостатки:
    Не нашла как крепить провода на нижней стойке
  • Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Достатньо цікаво. Вага дає більшу стабільність - для мене це суттєво. Був перехідник для мого мікрофону HyperX Solocast.

Недоліком цієї пропозиції є те, що на зображення товару є "павук" - насправді його нема.

4/5 тому що неможливо регулювати як того хотілося б.

Достоинства:
    Вага; Перехідники; "Ховається" дріт
    Недостатки:
    Обмежене регулювання
    • Продавец  OKSTORE

Вітаємо. На зображенні є і мікрофон, якого також насправді немає в комплекті. Тому що фото від виробника є графічним прикладом використання даного штативу. А на фото мікрофон HyperX Quadcast з рідним павуком який окремо від мікрофону навіть не продається. В описі товару в категорії "Комплектація" вказано те що є (має бути) в комплекті. І все що вказано там Є. Дякуємо за інтерес до нашого продукту і Мирного Вам неба!