Отзывы покупателей о Беспроводные вакуумные наушники с кейсом TWS BTH-F9-5 сенсорные Bluetooth v5.1

Оценка пользователей 3.55/5
  • Наталя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Купувала для свого смартфону самсунг. Працювали добре, через (десь з півроку) один відмовив. В основному для прослуховування аудіокниг та ютюба. В режимі дзвінка погано було чути. Відслужили рік /- Взагалі добрі і коштують своїх грошей.

• Продавец  SibiuS

Дякуємо за відгук :) Раді, що навушники загалом виправдали Ваші очікування та прослужили Вам тривалий час.
      Дякуємо, що поділились своїми враженнями!

• Іванна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Black

Товар не працює

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pluha. Цвет: Black

Сміття!приїхали не працюють!повернення.приїхали інщі за доставку 100 гр опрацювали добу!Мінус 400

Достоинства:
    Недостатки:
    Товвр взагалі
  • Матвій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LVIGroup. Цвет: Black

Норм навушники але павербанк не працює

Достоинства:
    Недостатки:
    Обіцяного павербанка нема
  • Тимофій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: Black

Чудово працюють

• максим о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: Black

Правый наушник постоянно выключается, в левом фоновый шум, громкость в наушниках не одинаковая и на картинке бокс выглядит вообще не так какой прислали

Недостатки:
    Не рабочий брак, верните деньги
    • Продавец  Vegaz

Добрий ранок, дякую за звернення, питання вже вирішується.

• Ірина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LVIGroup. Цвет: Black

Щойно з пошти, відкрила коробку – перше що я бачу це відірвана зламана кришечка. Навушники одразу ж відправились в мусорне відро. Жалію, що замовила це
    Нікому НЕ раджу.

• Дмитрий Б***

Громкость слабовата.
    При разговоре по телефону другие абоненты меня плохо слышат.
    Повербанк никакой от слова совсем, но если только для зарядки наушников, то хватает на много раз.
    Заряд держут около 2-х часов.
    А в общем ими за такую цену доволен. Мне на работу на стройке дорогие жалко покупать, а эти в самый раз.
    За такую цену они ещё и работают)

Достоинства:
    Низкая цена, сенсорные.
    Недостатки:
    За такую цену грех жаловаться.
  • Ярослав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: Black

Спочатку почали погано заряджатися вуха
    Спочатку праве потім ліве
    Тепер база заряджається тільки до 30 відсотків іноді менше
    але з кожною зарядкою все гірше і гірше
    Якість теж погана
    Шумодав жахливий
    відстань не зрозуміла то ловлять за 5 метрів то з 30 см починають втрачати звяязок
    увесь час барахлять

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Непрацюють
    • Продавец  Цирконій

Прикро що так сталося(( Зазвичай подібних проблем не виникає з цими навушниками. Ми передамо цю інформацію постачальнику для того, щоб уникнути подібних ситуацій в майбутньому. Вибачте за незручності =(

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Цвет: Black

товар низької ціни і ще нижчої якості

• Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Вчера забрала,звук хороший, правый наушник не держит заряд, хватает на две песни

Недостатки:
    Слабый аккумулятор в наушниках
    • Продавец  SibiuS

Дякую Вам за відгук. На жаль, ми не маємо можливості перевіряти тривалість звучання всіх навушників до відправки. З Вами зв'яжеться наш менеджер і допоможе у вирішенні цього питання.

• Стас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: White

За таку ціну чудовий звук, як у навушників, які в 5 разів дорожчі. Але мікрофон такий, що співбесідник вас ледве чує. Акумулятор доволі слабенький, самі навушники розряджаються за 2-3 години при активному прослуховуванні, а зарядної коробочки вистачає десь на 2.5 зарядки навушників.

Достоинства:
    Звук як у навушників за 1000-1500, індикація заряду, низька ціна, є дві пари вушок інших розмірів.
    Недостатки:
    Слабенький акумулятор, тихий мікрофон, індикація заряду досить неточна.
    • Продавец  Цирконій

Дякуємо за розвернутий відгук =)

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Ці навушник не погані за свою ціну але у них високий рівень браку бо до мене приїхала перша пара навушники працювали 40 і 34 хв я звязався з продавцем і мені вислали іншу пару но один протримався 35хв а інший 1час нажаль я не можу поєднати навушник який працює 40хв і той який час но за таку ціну це непогано

Достоинства:
    Ціна, Продавець готовий в разі браку замінити товар
    Недостатки:
    Частий брак
    • Продавец  SibiuS

Добрий день. На жаль, ми не можемо тестувати кожну пару навушників на тривалість їхньої роботи. Якщо маєте бажання - можете зробити повернення. З Вами зв'яжеться знову наш менеджер і узгодить це питання.

• Дмитро

Мені не потрібен обмін

• Софія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Спочатку в мене виникли проблеми з навушниками — вже за кілька днів після отримання вони почали працювати нестабільно. Я трохи засмутився, але зі мною відразу зв'язався менеджер він уважно вислухав мене й без зайвих питань запропонував заміну.

Вже за кілька днів я отримав нову модель навушників — і вона працює чудово)

Особливо хочу відзначити якісний сервіс — рідко де зустрінеш такий відповідальний і професійний підхід. Продавець дійсно турбується про своїх клієнтів. Однозначно рекомендую цей товар і магазин — тут варто купувати!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: Black

Навушники гарні, швидко приєднались до телефону.

• Продавец  Цирконій

Раді, що Вам сподобалося. Дякуємо за покупку і за відгук =)

• Софія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Кейс багато заряджає навушники, інколи зовсім не заряджає їх. Інколи зовсім не реагує , що треба зарядити їх. Мало тримають заряд

• Продавец  SibiuS

Добрий день. Нам шкода що у Вас виникли негаразди у роботі навушників. З Вами зв'яжеться наш менеджер і узгодить питання щодо обміну.

Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Я виконав прохання продавця про повну розрядку і зарядку і тепер навушники протрималися 43 і 32 минут я перевіряв окремо кожен в кожному було 100% зараз вставив в кейс достав а там уже 40% а я розрядив до відключення так з 10% до 40% пройшло 4 секунди і кейс показує заряд хибно зарядив повністю їх достаю вставляю назад і показує що мінімум заряду

Достоинства:
    Недостатки:
    Коротка робота
    • Дмитро

Також забув добавити при зарядкі 1 світлодіод світить менше чим інший це на тому навушнику який пропрацював 30 минут

• Продавец  SibiuS

Кейс показує заряд самого кейсу. Перевірити заряд навушників можна лише при підключені до смартфона по блютуз. Якщо Ви не проти - з Вами зв'яжеться наш менеджер і допоможе у цій ситуації.

• Дмитро

Так я це розумію і я якраз перевіряв через телефон но про неправельні показники я іменно на кейсі про "батарейки" які відображають саму зарядженість навушників

Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

За таку ціну супер але заряд протримали 42 минути і показники заряду навушників дивні ну хоть у кейса великий заряд

Достоинства:
    Недостатки:
    Працюють 40 минут
    • Продавец  SibiuS

Дякую за замовлення і відгук. Мали б працювати довше. Спробуйте провести декілька циклів зарядки/розрядки, щоб ''розігнати'' акумулятор. Якщо ситуація не змінитться і будете мати бажання - ми можемо замінити Вам ці навушники.

• Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: White

Дуже тихі наву'шники. Якість звуку жахлива. Не рекомендую.

Недостатки:
    Дуже тихі
    • Продавец  Цирконій

Добрий день. Дуже прикро, що навушники не виправдали Ваших очікувань. Навушники справні, ми їх перевіряли перед відправкою. Вже зв'язался з Вами для вирішення ситуації.

• Олена

Хороші навушники

• Продавец  Цирконій

Дякуємо за приємний відгук))

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: White

Гарні навушники за свою ціну, беру тільки такі, перші брала майже чотири роки тому і досі працюють, тільки коробочку розбила

Достоинства:
    Ціна=якість
    • Продавец  Цирконій

Раді, що Вам сподобалося. Дякуємо за покупку і за відгук))

• Стас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: White

Звук добрий, як у нормальних навушників за 800-1000 гривень, але мікрофон бажає кращого.

Достоинства:
    досить якісний звук, для такої цінової категорії взагалі чудовий
    Недостатки:
    слабий мікрофон, співбесідники вас ледве почують
    • Продавец  Цирконій

Добрий день. Так, Ви праві. Це недорога модель навушників. Але тим не менш, основні функції ці навушники виконують. Дякуємо за покупку і за відгук =)

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: Black

Левый наушник в два раза тише правого. Качество звука ужасное.

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    Ужасное качество
    • Роман Г***

Продавец пообещал вернуть деньги.

• Продавец  Цирконій

Добрий день, Роман. Можливо, нажаль, Вам потрапили навушники з невеликим браком(( Прикро, що так сталося. Ми вже відправили заявку на повернення коштів. Кошти обов'язково прийдуть Вам на картку. Вибачте за незручності. P.S. Інфо для покупців, які хочуть замовити ці навушники: вірогідність брака можлива у будь-яких товарів але хочемо запевнити Вас, що така вірогідність дуже і дуже невелика. Нажаль, це саме такий випадок. Ще раз приносимо вибачення перед Романом(( Бажаємо вдалих покупок!

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: White

Навушники дуже класні, задоволена на всі 100.

• Продавец  Цирконій

Дякуємо за приємний відгук =)

• Олена Б***

Чудові навушники. На свою ціну супер. Задоволена

• Продавец  Цирконій

Дякуємо за приємний відгук =)

• Юлія Л***

Рекомендую

Достоинства:
    Бюджетні, стильні, надійні
    • Продавец  Цирконій

Дякуємо за відгук і за покупку)

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: White

Чудові навушки за демократичну ціну

Достоинства:
    Ціна, якісь
    • Продавец  Цирконій

Раді, що Вам сподобалося. Дякуємо за відгук і за покупку =)

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: White

Чудові навушники..

Достоинства:
    заряд тримають довго

• Паво Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: White

Задоволена і самим товаром і роботою працівників.Все працює,звук відмінний.

Достоинства:
    Простота підключення і чудовий звук
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  Цирконій

Раді, що Вам сподобалося. Дякуємо за відгук і за покупку =)

• виталий г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Добре ТУТ. Цвет: Black

Після 6 місяців один навушник перестав працювати .На даний час ліг і другий.14.03.25

• Руслан З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: Black

Гарна якість. Добре працюють. Швидка доставка.

Достоинства:
    Зручно користуватись, якість звуку добра
    • Продавец  Цирконій

Дякуємо за покупку і за відгук =)

• Євгеній Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: White

Товар супер. Швидко налаштував, все працює.

• Продавец  Цирконій

Дякуємо за відгук і за покупку))

• Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: White

Навушники приємні на вигляд, датчики працююють швидко і правильно. Акамулятор тримає заряд.

• Продавец  Цирконій

Раді, що Вам сподобалось. Дякуємо за відгук!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій. Цвет: White

Хорошие наушники. Есть подобные redmi, но в этих звук оказался лучше. Не теряют связь с телефоном и очень удобный бокс с прозрачной крышкой, через который видно уровень заряда.

Достоинства:
    Чистый звук, сенсорное управление наушником, неплохо держат заряд, удобный бокс..
    Недостатки:
    Коротковатый шлейф для зарядки, но это у всех так.
    • Продавец  Цирконій

Дякуємо за покупку і за відгук :) Раді, що Вам сподобалось. Так, у всіх подібних навушниках не дуже довгий зарядний шнур ~15 сантиметрів.

• Олександр С***

Навушники сідають бистро

Достоинства:
    Ок
    • Продавец  SibiuS

Дякую за відгук. Нас шкода що у Вас щось сталось з навушниками. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для узгодження питання щодо обміну чи повернення.

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

За свою ціну супер. Заряджаються швидко. Вбудований повербанк погано заряджає телефон чи якийсь інший пристрій.

Недостатки:
    Довго не могли під'єднатися до телефону
    • Продавец  SibiuS