- Варвара Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Blue
Користуюсь вже пару тижнів, абсолютно задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Якісний звук
- Вадим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Grey
Все працюе як годинник
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Grey
Версія навушників китайська, але на роботу не впливає, задоволений покупкою
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец anytech
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Чудові навушники.
- Достоинства:
- Гарний звук, гарні на вигляд, гарно реалізовано функцію звукоізоляції, чудовий мікрофон.
- Недостатки:
- При довгому носінні болять вуха, але то може вони для моїх вух завеликі. Не завжди підключаються до телефону з першого разу.
- Євген Я***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Дуже задоволений даними навушниками!!!
- Достоинства:
- Звук, мікрофон, зручність управління, тримання заряду батареї.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Даніїл Д***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Якщо коротко- ІМБА!
Користуюсь поки тільки 2 тижні.
Не можу не з чим порівняти в цьому ж ціновому сегменті, не мав нічого іншого в ньому. Але якщо мене спитають, чи ЗАДОВОЛЕНИЙ я їх звучанням(а для мене, як і для багатьох напевно, це головний параметр) то я однозначно скажу ТАК!! Якщо вам для музики треба- беріть не пожалкуєте! Звук топовий, широкий, чіткий, з гарною серединою і басами.
Керування теж приємне, просте і зрозуміле, тільки майте на увазі, з коробки не можливо робити паузу, для цього треба завантажити додаток "hey melody" І налаштувати це в ньому.
В додатку є еквалайзер, декілька пресетів, і 3д звук, рекомендую.
Навушники мені прийшли у дещо прибитій з одного краю коробці, це мабуть єдиний мінус, і то не до товару як такого, а до перевізників китайців( мабуть до них)
Загалом- рекомендую! Ці красунчики підійдуть, я переконаний, будь кому. - Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Навушниками дуже задоволений,функціонал,звук,підключення,батарейка все сподобалось,є звичайно і кращі навушники але за ці гроші це найкращий вибір.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не знайшов
- Данило П***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Blue
Все чудово, всім рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, звук все на висоті
- Недостатки:
- Не має
- Продавец anytech
- ДаниилОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Відмінна якість звучання та непогані мікрофони, софт зручний, якість матеріалів файна
- Достоинства:
- Швидкість та якість з'єднання, програмне забезпечення, звук який можна порівняти з преміум сегментом, подвійне підключення та датчик знаходження у вусі
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Ідеальні за розміром. Дуже зручні. Звук - вогінь. Мікрофон - норм, мене чути, хоча і з легким ехо за словами співбесідника. Шумодав - працює добре. Підключаються до телефону за пару секунд після першого з'єднання. Додаткові налаштування в програмі HeyMelody допоможуть налаштувати звук під себе. Дуже задоволена вибором навушників, рекомендую. Дякую продавцю за оперативну доставку.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, звук, розмір
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Навушники просто супер, що звук гарний що мікрофон теж дуже сподобався.
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Дуже швидко відправили, продавець швидко відповідає
Навушники повністю відповідають опису
За свої гроші найкращий звук на ринку
Баси дуже класні та глибокі, високі мьягкі та не ріжуть вуха, висока деталізація
За бажанням можна налаштувати звук під себе в додатку є гарний еквалайзер
Коли вперше надів та послухав було таке враження що взяв щось набагато дорожче
Китай версія окрім надпису на коробці від глобальної нічим не відрізняються
10/10- Достоинства:
- Звук, ціна-якість
- Гетьман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Брав навушники переважно для робочих дзвінків поза домом, щоб не тягати великі накладні. Також для щоденного використання — у транспорті, по дорозі, вдома.
Головний акцент робив на мікрофон, бо всі мої попередні спроби знайти щось у цій ціновій категорії — були повним розчаруванням. У багатьох крутих моделей звук справді “вау”, але мікрофон настільки поганий, що говорити через них просто неможливо.
Тут же — все навіть дуже і дуже добре.
Звук нормальний, комфортний — і на вулиці, і вдома.
Звісно, це не рівень великих домашніх навушників, але для TWS — більше ніж достатньо.- Достоинства:
- Гарне шумоподавлення (ANC), непоганий звук, класний мікрофон, реально чутно чітко навіть у шумному середовищі.
- Недостатки:
- Якщо це можна вважати мінусом — при одночасному підключенні до ноутбука та телефону складно перемикатись між ними. Ноут просто “забирає” звук повністю на себе. (Можливо в мене просто криві руки )
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Навушники витримали перевірку у пральній машині на протязі 3-х годин за температури 40°. Випадково поклав у верхній карман куртки без самого кейсу. Потім закинув речі у пральну машину. Коли почав шукати навушники, то зрозумів, що клав їх останній раз у карман куртки. Коли дістав речі з пральної машини, то витяг навушники без сподівань на те, що вони відновлять свою роботу. Півтори доби просушки на підвіконні, і спроба їх працездатності. І о диво, вони працюють, як і раніше!!!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Дуже рекоменду ці навушники, тому що це найкращий варіант. Не просто найкращий варіант за свої гроші або ціна-якість - а саме ви отримаєте більше ніж ви заплатите
Для мене це вигідна угода) Із чохлом ще краще виглядають)
Продавець був на зв`язку, відправив товар на наступний день - все супер- Достоинства:
- Звук, Шумодав, Вигляд - це СУПЕР варіант
- Недостатки:
- За місяць користування не виявив
- Дмитрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Лучшая покупка за 5 лет. Взял себе и, через время, на подарок.
- Достоинства:
- Звук, микрофон, заряд, цена
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Так, дійсно навушники чудові! Покупкою я задоволений. Дякую!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Наушники очень хорошие, брала мужу на день рождения он очень доволен звуком и шумоподавлением)))
- Достоинства:
- Чехол, цвет, качество звука
- Александр Ф***
Здравствуйте, подскажите пожалуйста в этих наушники есть шумоподавление, в описании написали что "Без шумоподавления"?
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: raSklad. Цвет: Grey
Якщо ви сподіваєтесь придбати оригінал one plus тоді вам точно не до цього продавця прийшов якийсь китайський ноунейм, ціна якість взагалі не відповідають один одному поганий пластик, не якісний шнурок зарядки,немає у додатку зрозумілої мови , багато недоліків, остаточно не раджу
- Достоинства:
- Вони є вони видають звук
- Недостатки:
- Безліч, а найголовніше це те що взагалі не оригінал
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Завжди скептично відносився до звуку в tws, слухав музику на збірці fiio fd3 перехідник/цап fiio ka3 через преміум підписку на deezer або з власної бібліотеки мп3 320 і кайфував. Вирішив взяти ці вуха в якості дешевої вт гарнітури/послухати музику в метро і афігів коли почув їх. Ні, звісно, при прямому порівнянні вони програють провідним, але прямо зовсім трохи, в деталях, глибині сцени, в якості і подачі басу. Але це ж TWS! Які ще й в тричі дешевші! Наразі постійно слухаю музику тільки через них, навіть вдома, дуже зручно сидять в вухах, гарний звук і не має проблем з дротами.
Телефон 1 10про, кодек виставлений LHDC, включена максимальна якість в налаштуваннях навушників.- Достоинства:
- Ціна, звук, зручність, непоганий шумодав.
- Недостатки:
- Мікрофон не дуже.