Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Полотенце банное Lovely Svi хлопок жаккардовое для ванной, отелей, СПА, в подарочном пакете - 70 х 140 см Milano Белый

• Отзывы про товар продавца HappyHomeStore
  • АНОХІНА В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый. Размеры: 70x140 см

Рушник приємний на дотик, добре вбирає вологу

• Світлана Ж***

Рушник гарної якості

Достоинства:
    Качество
  • Константин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый. Размеры: 70x140 см

Дякую за отримане замовлення. Сподівання виправдалися)

• Виктор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый. Размеры: 70x140 см

Хороший рушник, мені сподобався. М’який, приємний на дотик, добре вбирає воду. Якість хороша, покупкою задоволений.

• Інна С***

Рушники мʼякенькі, сподобалися

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бежевый с серым. Размеры: 70x140 см

Рушником дуже задоволена, гарно поглинає вологу, гарне подарункове упакування. Дякую.

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый. Размеры: 70x140 см

Рушники дуже приємні на дотик, а також гарно поглинають вологу! Дякую.

Достоинства:
    Гарно поглинають вологу
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый. Размеры: 70x140 см

Швидко прийшло, чудова якість. Рекомегдую.

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Не спостерегаю
  • Тетяна Л***

Класний якісний рушник. Великий, підійде на подарунок

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Темно-зеленый. Размеры: 70x140 см

Хорошее качество

• Сергій Б***

Дійсно якісний рушник яким приємно користуватися.

Достоинства:
    Дуже м'якенький, довгий, щільний рушник
  • Інна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см

Рушник чудової якості! Беріть не пошкодуєте! Прийшов в подарунковому вигляді, дякую за подаруночок( мило) дуже приємно.

Достоинства:
    Гарна якісь
    Недостатки:
    Не має
  • Екатерина Ч***

Шикарно, я в восторге, мягкое не смотря на свой плотный ворс, отлично впитывает воду, нет зайвых волосков, качество на высшем рiвнi, буду брать ще

• Петро
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см

Дуже гарна якість, прекрасно запакований

• Андрій М***

хороша якість

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см

Гарний та приємний рушник.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см

Взяла один рушник на пробу. Бо ціна досить демократична. І не впевнена була чи буде гарна якість. Проте якість досить висока. Рушник мякенький. Приємно користуватися.

Достоинства:
    Якісний рушник
  • Ольга И***

Замовляю другий рушник цього продавця. Дуже задоволена якістю вироба, м'який, гарно пошитий, колір точно такий, як на картинці, прикрашає ванну кімнату) окреме, дякую, за швидкість виконання замовлення, та його оформлення та маленький подаруночок) рекомендую! і сама буду замовляти ще, залюбки)

• Тарас М***

Дівчині дуже сподобався, якісний та великий.( я про рушник)

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Та німа
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см

Не товсте. Легке. В упаковці було маленьке мило в подарунок. Продавець дуже уважний

Достоинства:
    гарний колір і якість
  • Валентина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый. Размеры: 70x140 см

Гарний рушник, мʼякий та приємний на дотик.

• Ольга Р***

Швидка відправка та приємне обслуговування.
    Дуже сподобалась якість товару, відповідає заявленим характеристикам та фото.
    Рушники мʼякі, приємні до тіла та швидко сохнуть.
    Дякую

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см

Гарна якість, колір відповідає картинці. Не ліняє. Дуже приємний на дотик.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Марія М***

Придбала рушник в якості частини подарунку. Запаковано дуже мило, відправлено вчасно. Особисто якість товару не перевіряла, але впевнена, що хороша. Зовнішній вигляд рушника дуже гарний, що доводить, що було виготовлено з доброго матеріалу. Безсумнівно раджу!

• Антонина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см

Рушники дійсно чудові, легенькі, м'якенькі, швидко сохнуть. Виглядають дуже гарно.
    Рекомендую!

Достоинства:
    М'які, легкі, швидко сохнуть
  • Інна К***

Рушники брала на подарунок,дуже гарні.

• Андрій Б***

Сподобалося! Якість добра!

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см

Дуже гарні рушники, щойно купили, будемо користуватися !

Достоинства:
    Колір, візерунок, матеріал
    Недостатки:
    Не виявили
  • Юрій К***

Норм

• Наталя К***

Дуже гарний та приємний до тіла рушник

Достоинства:
    Мʼякі
  • Линда Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см

Гарної якості, великий, м'якенький. Дуже сподобався

Достоинства:
    Цена-якість
  • Александр К***

СПАСИБО!

Достоинства:
    ХОРОШЕЕ КАЧЕСТВО
    Недостатки:
    нету
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см

Гарний, однозначно рекомендую. Класно впитує воду, колір дуже гарний. Мʼякий і стильний.
    Дуже зручний пакет з ручками, на подарунок, те що треба

• Альона З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размеры: 70x140 см

Задоволена покупкою на всі 100% і він вартий своїх коштів та відповідає всім заявленим характеристикам.
    Замовляла декілька кольорів.
    Загалом рушник щільний і це відчувається, він не надто тонкий і не надто важкий, тому це також плюс.
    На дотик м'який і швидко вбирає вологу
    Загалом він виправдав мої очікування.

• Аліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размеры: 70x140 см

Дуже якісний рушник, мʼякий, гарно вбирає вологу

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размеры: 70x140 см

Приємно здивована. Рушники надзвичайно приємні на дотик, красивий, насичений колір, миттєво поглинають вологу і гарно переносять прання. Рушники виправдовують найсміливіші мої очікування.

Дякуємо, Надія! Скоро зайдуть і інші кольори і розміри, звертайтеся до нас ще, ми завжди Вам раді!