- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Все добре.Дякую
- Джафар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free
Багато функцій виконує по такій ціні
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Треба купити набір хороший біти
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Швидка доставка. Нормально працюючий за свої гроші шуруповерт. Два акумулятора та зарядне в додаток. Але гнучкий перехідник на кутову роботу пропрацював недовго - якість таке собі, бо десь на 3 шурупі його шуруповерт вивернув з металевої насадки-перехідника при вкручуванні шурупа в ДСП. Тобто сили у шуруповерта нормально є ))
- Достоинства:
- Ціна, якість самого шуруповерта, швидка доставка, чудовий комплект
- Недостатки:
- Перехідник на кутову роботу ненадійний
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Мені подобається
Потужний інструмент - Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Перевірений часом хороший інструмент.Подарунок для чоловіка- залишився дуже задоволеним. Корисна річ для кожного дому.Продавець ввічливий і надійний, оперативно відреагував на замовлення,-рекомендую на 100%!
- Джафар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free
Якість хороший , з домошний дрібні справи справляється,и дуже добре справляється, ще не тестировал на тяжкий справи, користую побачим
- Достоинства:
- Ціна и якість , потужний, акумулятор довго процує
- Недостатки:
- Поки що нет
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLSLAB
Инструмент покупался для домашего использования. Прекрасно понимая, что это бюджетный инструмент, я был приятно удивлен его качеством. Качество сборки и пластика отличное. Патрон выглядит крепким и качественным, реально бесщеточный мотор. Аккумуляторы были полностью заряжены, за что продавцу отдельное спасибо. Короче, за эти деньги - супер!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free
Все сподобалося, все працює, комплектація відповідає опису, чоловік у захваті, рекомендую))) прийшов вчасно, без затримок)
- Продавец Instrument.Free
Дякуємо за відгук про товару. Ми раді, що Ви задоволені товаром.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Приїхав в повній комплектації!Все працює!В роботі,ще не пробував!!!
- ВероникаОтзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Все чудово.
Також хочу відмітити , що продавець - професіонал своєї справи - Євген Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Шуруповерт якісний приїхав швидше ніж очікували опис та комплектація все відповідає опису. Всім рекомендую
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free
Всё супер. Спасибо
- Продавец Instrument.Free
Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви задоволені товаром.
- Неля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Дякую Розетці і продавцю, який зразу передзвонив і фахово пояснив все про товар, дуже швидко відправив товар, дякую.
- Достоинства:
- Якісний
- Валентин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Непоганий.