- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Дякую менеджеру цієї компанії за те що все ж наполягла щоб я залишила цей відгук.
1. Замовляли товар на Розетку прийшов на відділення ала через пошту Мест з доставкою до 150 грн, як для такого товару це забагато
2. Коробка була порватою та вся пожмакана
3. Дисплей в подряпинах, а на чорном корпусі білий точковий скол.
На працездатність неперевіряла, після такого аж страшно.
Дякую що допомогли з подарунком- Достоинства:
- Доставили швидко, ввічливий менеджер
- Недостатки:
- Сам товар
- Продавец SmatX
Дякуємо за ваш відгук. Ми щиро шкодуємо, що у вас склалося таке враження від покупки.
Хочемо уточнити кілька важливих моментів:
При оформленні замовлення було обрано доставку на відділення Міст Експрес, а не на точку видачі Rozetka. Хоча деякі відділення перетинаються, доставка зі складу нашого здійснюється службою доставки, а не маркетплейсом.
Пошкодження упаковки могло статися під час транспортування, що, на жаль, іноді трапляється при великій кількості вантажів.
Щодо зовнішнього вигляду товару — ви завжди маєте право перевірити посилку на пошті та відмовитися від отримання, якщо вона не відповідає вашим очікуванням. А також — скористатися правом на повернення протягом 14 днів.
Ми завжди відкриті до вирішення таких питань у діалозі — через звернення до менеджера магазину, а не лише у форматі негативного відгуку. Ваш комфорт та задоволення від покупки — наш пріоритет.
Сподіваємось, у майбутньому нам вдасться залишити у вас краще враження
- Ксенія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Працює справно, крутий гаджет в машину!
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Подарувала татові в авто таку зарядку. Каже класна та дуже практична річ! Рекомендуємо!
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Зарядка класна, мені подобається!