Отзывы покупателей о Порошок от тараканов Green Leaf Powder 10 штук

• Олександр А***

Тарганів значно поменшало

• Владимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 10. Вес: 50 г

Використав цей порошок в комбінації зі спреєм Wellpex, що купив в цьому ж магазині. Не знаю що саме подіяло, але великі чорні таргани виздихали. До сих пір трупики в різних містах знаходжу. Ше досі іноді залазять від сусідів маленькі, але і їх поменшало. Зараз закінчив ремонт і поставив сітки на всю вентиляцію, сподіваюсь повність з ними справитись.

Достоинства:
    Потужність :)
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю,Володимире!Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що Засіб від тарганів Wellpex спрей допоміг вам у боротьбі з тарганами .Завжди готові запропонувати найефективніші рішення для боротьби проти шкідників.Дійсно в комплексі засоби завжди краще працюють!Також для закріплення результату та знищення малих ,які могли з'явитися з личинок дієво повторити обробку . Якщо виникнуть питання .звертайтесь,з радістю допоможемо!

• Ірина Н***

Засіб дієвий на всі 100%, рекомендую

• Продавец  OnlyDez

Доброго дня,Ірино!Дякуємо за відгук!
      Нехай ваш простір завжди буде спокійним і без непроханих гостей!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EFFECT

Прийшло зовсім не те що ми замовляли

• Юлия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Вес: 5 г

Побутовий засіб від тарганів непоганої ефективності, але потрібно періодичне повторювання його застосування

Достоинства:
    Достатньо ефективний засіб від тарганів
    Недостатки:
    Потрібне неодноразове повторне оброблення приміщеннь
  • Ольга Б***

Действительно эффективен.

Достоинства:
    Эффективность
    • Продавец  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Ольга!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок

Замовила для перестраховки, шоб було

Достоинства:
    Легко носити з собою в дамській сумочці , розмір як пакетик чаю
    Недостатки:
    Розмір як пакетик чаю, потрібно замовляти більше, бо цей розмір тараканам на один зуб
    • Продавец  Столица Покупок

Доброго дня, розмір товару вказаний в характеристиках : габарити упаковки - 9х7 см.

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой

Нажаль ефекту так і не дочекалися...

• Продавец  Саметой

Доброго дня! Нам прикро, що сталася така ситуація, можливо використовували не по інструкції. Масова загибель тарганів починається вже через кілька днів після того, як порошок розсипаний на паперові підкладки та розставлений у різних місцях приміщення.

• Анна Т***

Проблема решена

Добрый ночи! Получила посылку. Забрала не проверяя так как доверяла продажам на розетке! И тут я розочеровалась ... Вместо 10 пачек оказалось 5. Я понимаю что моя ошибка в том что я не проверила посылку ну все же факт остаётся фактом. Я вам подарила 250гривен. Внимательнее относитесь к заказам и отправке. А я предпочту обходить розетку 10 дорогой. Я не стану бедной а вы не разбогатеёте....

Достоинства:
    Недостатки:
    НЕ РЕКОМЕНДУЕТСЯ МАГАЗИН! НЕ ПОЛНОСТЬЮ СОБИРАЮТ ЗАКАЗ!
    МОШЕННИКИ!
    • Продавец  Столица Покупок

Доброго дня, з Вами зв'язався менеджер для вирішення питання - довідправили Вам товар за наш рахунок. Вибачте за незручності.

• Виталий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IDEATORG

Тараканы дохнут как семечки, понахавают порошка, а через 2-3 дня ходишь их собираешь.

Достоинства:
    Топ за свои деньги!
    • Продавец  IDEATORG

Дякую. Дуже приємно. Буду рада допомогти у майбутньому

• Наталья С***
    Продавец: Popular Line

продавец принял оплату и неделю не звонит, не отвечает на сообщения в личном кабинете Розетки и нет информации ни о доставке, ни о возврате денег. При звонке не берет трубку и включает автоответчик. Не советую данного продавца!